IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Migotka,a jaki miałaś estradiol? Bo ja miałam 10 pecherzykow i koncowy estradiol 3000 ponad. Jednak lekarz mówił,że pecherzyki duże to ze ryzyko hiperki jest,ale raczej niewielkie. No nic trzeba czekać cieepliwie moze nam przejdzie
a ilu dniowy zarodek bedziesz miała podany? Ale mnie dzisiaj prof dzwonił i mówił,że jest sporo zarodków dlatego bedziemy robic w 5 dobie. Al
-
Izabela23 wrote:Migotka,a jaki miałaś estradiol? Bo ja miałam 10 pecherzykow i koncowy estradiol 3000 ponad. Jednak lekarz mówił,że pecherzyki duże to ze ryzyko hiperki jest,ale raczej niewielkie. No nic trzeba czekać cieepliwie moze nam przejdzie
a ilu dniowy zarodek bedziesz miała podany? Ale mnie dzisiaj prof dzwonił i mówił,że jest sporo zarodków dlatego bedziemy robic w 5 dobie. Al
Transfer będzie w 5 dobie...o estradiol zapomniałam spytać... -
hej
jowita wspolczuje Ci ze tak to sie skonczylo, fajnie ze nie zaliczylii tego podejscia, chociaz tyle dobrze.
ja mam juz wyniki badan - morfologia, ob, aso, rf, crp - wszytsko idealne
Czynnik V-leiden ujemny,czyli nie wykazaano mutacji
P/c przeciw kardilipnie
IGG slabo dodatni
IGM ujemnyAnatolka lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
http://www.polskatimes.pl/artykul/9384191,w-ramach-rzadowego-wsparcia-in-vitro-urodzilo-sie-juz-35-tys-dzieci-co-dalej,3,id,t,sa.html
ewka25 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Wywiad z dr z Gyncentrum i program 2+1..5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
jowita198600 wrote:Dr. powiedział, że nadal mam 3 próby, ale musimy zapłacić 1000 zł za zabieg punkcji. powiedział również, że teraz polecimy długim protokołem i zmieni mi leki. Na wizycie ma mi wszystko wytłumaczyć.
To przynajmniej zachowanie kliniki z klasąbędzie tylko lepiej, gorzej już nie może być
&&
-
Tyszanka81 wrote:http://www.polskatimes.pl/artykul/9384191,w-ramach-rzadowego-wsparcia-in-vitro-urodzilo-sie-juz-35-tys-dzieci-co-dalej,3,id,t,sa.html
Chyba 3500 i to przez 3 lata, MZ podaje dane zbliżone do tej kwoty.
Dokładnie 3841 do 12/2015Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 21:00
-
pysia wrote:dziewczyny a czy te zastrzyki do stymulacji trzeba brac codziennie o dokladnie tej samej godzinie? czy jakies tam male odstepy np godzina nie zaszkodza? ja np bede miec menopur 75 i gonal-f 75. Jeszcze nie dostałam @ ale juz schizuje jak to bedzie wszystko wyglądać
Pysia, mnie lekarz powiedział, że możliwe jest odchylenie +/- 3h. Staram się robić zastrzyki o tej samej godzinie, ale 2 razy wyszło, że zanim dojechałam do domu minęła 2h odstępu i pędziłam na łeb na szyję, żeby zdażyć z zastrzykiemArtemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
nick nieaktualny
-
Kurcze, jak siadam to czuje się jakby mi tam ktoś do srodka dosłownie jeża wkladal
Natu jak nie masz gdzie zbadać to chyba pozostaje Ci poczekać do jutraa teraz mozesz jedynie poleżeć. Kciukam &&&
-
Natu93 wrote:Dziekuje
z wyliczen wskazuje 4 tydz ciazy wiec mysle ze jakbym jechala do szpitala to nic by nie bylo widaćAnatolka, lipa lubią tę wiadomość
-
Natu leż grzecznie i bierz leki, mam nadzieję że to tylko przypadkowe plamienie się przyplątało.
Dziewczyny kupiłam DHEA i Q10 jak nie pomoże na zafasolkowanie to może w Supermena się zamienie przynajmniej
A tak serio to w ulotce DHEA napisane że nasila działanie estrogenów a ja biorę Primolut-Nor to syntetyczny progesteron. To chyba nie koliduje ze sobą?**********************Gang 18+***********************