IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypysia wrote:amygdala ja tez bede trzymac kciuki
dziewczyny a jak sie zachowujecie po transferach ?
to żeby sie nie przemęczac to wiadomo, sprzątanie raczej odpada...
ale np, takie zwyczajne czynności , jak wypad do sklepu, pójście w gości do znajomych, spacer.. czy lepiej leżec plackiem i sie nie ruszać ? heheh , ale to tez zwariować można...
Pierwsze 3 L ezalam oszczedzalam się i nic a za 4 poszłam do pracy normalnie sprzatalam itp i efekt w suwaczkunie wiem czy miało to jakiś wpływ ale na pewno miałam mniej czasu na myślenie i tym
triss, takasobieja, pysia lubią tę wiadomość
-
Amygdala,Tosia paluchy od 6.00 już zaciskam za Was!!!
A ja również poproszę o mocne kciuki i u Was dziewczyny! Dziś zabieramy do brzuszka na następne 9 miesięcy naszego BlastusiaAgnieszka_A., amygdala, Tyszanka81, Neo84, Konwalia, ewlinaaa85, Anatolka, lawendowapani, triss, pragnaca dzidziusia, gosia81, roletka, Karo85, V., Saramago, lipa, karina76, Karolina1111, takasobieja, Tosia 1981, Beata.D, Asienka1184, Joanna85, Asiula86, Pola7 lubią tę wiadomość
-
anakonda wrote:Czyli jak zaczynam od 3dc to ok 13dc powinnam mieć pobieranie jajeczek czy koniec zastrzyków .
Podczytuje was prawie rok ale jak co do czego przyszło to nie wiem nic5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
anakonda wrote:Czyli jak zaczynam od 3dc to ok 13dc powinnam mieć pobieranie jajeczek czy koniec zastrzyków .
Podczytuje was prawie rok ale jak co do czego przyszło to nie wiem nic
Jeszcze zastrzyk z hcg (Ovitrelle czy coś podobnego) i po 36h punkcja. -
myszaaa wrote:Pierwsze 3 L ezalam oszczedzalam się i nic a za 4 poszłam do pracy normalnie sprzatalam itp i efekt w suwaczku
nie wiem czy miało to jakiś wpływ ale na pewno miałam mniej czasu na myślenie i tym
Ja też dwa leżałam i pachniałam na L4 i dupa. Udany raz po transferze wybieralam nowy firmowy samochód, przez kilka dni zwiedzalam salony.triss, takasobieja, pysia lubią tę wiadomość
-
U mnie pierwszy transfer leżenie plackiem strach było oddychać i dupa blada wyszła, drugi transfer dostałam grę wiedźmina na konsolę grałam całymi dniami ciąża biochemiczna. Trzeci transfer w okresie przedświątecznym czyli sprzątanie gotowanie bieganie po centrach handlowych i zaskoczyło jutro zaczynam drugi trymestr
Agnieszka_A., pragnaca dzidziusia, Neo84, triss, agulas, karina76, takasobieja, Tosia 1981, pysia, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za odpowiedzi bo boję się ze punkcja wypadnie w poniedzialek a to jedyny dzień gdzie mąż nie dostanie urlopuStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
anakonda wrote:Dziękuję za odpowiedzi bo boję się ze punkcja wypadnie w poniedzialek a to jedyny dzień gdzie mąż nie dostanie urlopu
Ja tez mialam krotka stymulacje i akurat mi sie zbieglo ze 29.01 OM a 12.02 mialam punkcje
ale zależy jak twoje jajniki zaczna dzialac i jak pecherzyki rosna;)Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
Anuszka wrote:U mnie pierwszy transfer leżenie plackiem strach było oddychać i dupa blada wyszła, drugi transfer dostałam grę wiedźmina na konsolę grałam całymi dniami ciąża biochemiczna. Trzeci transfer w okresie przedświątecznym czyli sprzątanie gotowanie bieganie po centrach handlowych i zaskoczyło jutro zaczynam drugi trymestr
pragnaca dzidziusia, myszaaa, Tosia 1981, Giussta lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki!!
Trzymam kciuki za wszystkie punkcje i transfery!! Niedlugo wiosna, wiec musi byc dobrze albo tylko lepiej!
ja po transferze zylam normalnie... czyli tak jak przedwiadomo, staralam sie nie przemeczac ale tez nie chuchałam na siebie. Chyba tak naprawdę nie ma reguly, jak ma sie udać to sie uda.
Trzymajcie sie babeczki!
Anuszka lubi tę wiadomość
-
Hej, ja jrdzcze w klinice ale juz po. Pobrali 13 komorek
Teraz niech sie lafnie zapladniaja i mroza. Transfer w nasyepnym cyklu chyba. Nie taki diabel straszny
Dzieki za kciuki Kochane!!!! :-*Marcia89, triss, Anuszka, Elmirka, agulas, gosia81, Neo84, ewlinaaa85, lawendowapani, takasobieja, Monison, Karo85, Tosia 1981, Konwalia, Beata.D, Joanna85, Asiula86, sylvuś lubią tę wiadomość
-
triss wrote:Huehue. .. skąd ja to znam
na szczescie zdążylismy skończyć przed transferem
Czekam z niecierpliwością bo coś tam nagrywają serial/film sama nie wiem do końca
Bo ten który jest z Żebrowskim nie nadaje się do oglądania. Nawet ja wielka fanka nie jestem wstanie przebrnąć przez całośćZdecydowanie wolę go w roli Falkowicza niż Geralta
triss lubi tę wiadomość