IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natu93 wrote:kiedy moge sie spodziewac okresu??
Trudno powiedzieć czy te krwawienia nie zluszczyly już endometrium. Może jeszcze po odstawieniu leków macica się oczyści do reszty. Bez usg nikt nie wymyśli tego...
A co do transferu. Myślę, że teraz cykl przerwy i crio. -
nick nieaktualny
-
Lunk_a wrote:Anatolka a dasz mi cynk gdzie warto poczytać o tym moim protokole? Szukam sensownej strony.
A w ogóle czemu większość dziewczyn n
Ma inaczej a ja tak?głupie pytanie, ale takie mi sie nasuwa.
Wpisz sobie w Google "krótki protokół" i przełącz na grafikę. Pokażą Ci się takie osie czasu jak na historii w podstawówce to obejrzysz co i jak. Tylko popatrz, żeby było tak jak u Ciebie, że agonista (gonapeptyl, decapeptyl, dipherelina) od początku cyklu (może być do 3 dnia cyklu) i gonadotropiny w tym czasie (Twój puregon, może być gonal f, menopur, fostimon). -
Anatolka wrote:Wpisz sobie w Google "krótki protokół" i przełącz na grafikę. Pokażą Ci się takie osie czasu jak na historii w podstawówce to obejrzysz co i jak. Tylko popatrz, żeby było tak jak u Ciebie, że agonista (gonapeptyl, decapeptyl, dipherelina) od początku cyklu (może być do 3 dnia cyklu) i gonadotropiny w tym czasie (Twój puregon, może być gonal f, menopur, fostimon).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatu93 wrote:dziekuje
a jakie szanse sa na crio?
W grudniu miałam transfer świeży niestety nie udany, w styczniu Dr zrobił mi scratching no i w lutym transfer mrozaka.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski co oznaczja te wyniki bo koleżanka prosi o interpretację a ja zgupialam
Toxo igg 488,60
Nieraktywny <1lU/ml
niejednoznaczny >=do < 3 IU/ml
Reaktywny >=3IU/ml
Toxo igm 1,1
Niereakrtwny <0,8
Niejednoznaczny >=0,8do <1,0
Reaktywny >=1,0Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 14:23
-
Dziewczyny a mialyscie badany estradiol na sztucznym cyklu do crio?Niepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli. -
Dziewczyny a mialyscie badany estradiol na sztucznym cyklu do crio?Niepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli. -
emeska wrote:Dziewczyny a mialyscie badany estradiol na sztucznym cyklu do crio?
tak, dzień przed crio
badania które miałam zrobic: d-dimery, progesteron, estradiol, potas, magnezWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 15:14