IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylipa wrote:Scratching endometrium. Drapią, jakby uszkadzając ci endometrium, zarodkówi jest się wtedy łatwiej zagniezdzic.
Jeszcze tego nie miałam, ale mam nadzieję, że dobrze wyjaśniła
Dzieki dobra kobieto za oświecenie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 19:51
-
Opu masz wiele za sobą, przykre doświadczenia, wielkie rozczarowania, trudno się z tego wszystkiego otrząsnąć... ale silna i fajna babka z Ciebie. Choć teraz trudno w to uwierzyć to zobaczysz i do Was przyjdzie szczęscie, bo na to zasłuzyłaś. Tylko musisz w to uwierzyć... Witamy znowu na pokładzie
-
Brtiii86 wrote:Przy histero tak można? Bo będę mieć to może zagadam do lekarza?
Dzieki dobra kobieto za oświecenie:-)zazadaj. Skoro i tak cię będą usypiac i tak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shooa wrote:Lunk, ja miałam b. ciężką hiperkę. Leżałam w szpitalu 3 tygodnie. Przed pick up miałam ok 23 pęcherzyków i estrtadiol 6400.
u mnie rosnące HCG napędzało hiper.
Nie martw się, mało kto ma ciężką hiperkę. Zazwyczaj ona nie występuje w ogóle, albo tak jak piszą dziewczyny nawet jak się pojawia to jest łagodna i leżenie, picie KILKU! litrów wody i leki przeciwbólowe pomagają.
Opu, też pamiętamdobrze, że wróciłaś. Póki są siły do walki to trzeba próbować dalej.
Pamiętasz jaka miałaś wtedy stymulację i jakie masz amh?
Dopytuje tak ale jestem jeszcze nie do końca zorientowana w temacie i chyba trochę przestraszona:)
Opu Witaj:-) obys jak najszybciej i co najważniejsze z efektem zamierzonym zrealizowala plany:-) -
Opu trzymam kciuki, aby czas szybko zleciał i za powodzenie
India, a jak u Ciebie sprawy się mają? -
http://wstaw.org/w/3PV1/linki/
Nie wiem czy uda mi się wstawić, ale to test z przed 15 minut, przed transfer brałam tylko estrofem i luteine, co sądzicie?V., Asiula86, ComeToMeBaby, Tosia 1981, lawendowapani, Agnieszka_A., gosia81 lubią tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
Neo84 wrote:http://wstaw.org/w/3PV1/linki/
Nie wiem czy uda mi się wstawić, ale to test z przed 15 minut, przed transfer brałam tylko estrofem i luteine, co sądzicie?
Który to transfer?
Gratulacje! BARDZO sie ciesze:)
A jeszcxe dopytam histero mialas? Tak pytam kazda z Was zbieram wywiad; )Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 20:53
-
nick nieaktualny
-
Lunk_a wrote:O ! Jestes w ciunzy;-D
Który to transfer?
Gratulacje! BARDZO sie ciesze:)
A jeszcxe dopytam histero mialas? Tak pytam kazda z Was zbieram wywiad; )
Jeszcze nie przyjmuje gratulacji;) póki co to 5 dpt, pierwsze podejście pierwszy transfer jutro pojde na betę, mam tylko ten jeden test boje się, że coś z nim nie tak:)Oligospermia
2 IUI
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
Anatolka wrote:Będziesz miała na bank, bo robią ryske, żeby na hist-pat pobrać materiał.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Neo84 wrote:http://wstaw.org/w/3PV1/linki/
Nie wiem czy uda mi się wstawić, ale to test z przed 15 minut, przed transfer brałam tylko estrofem i luteine, co sądzicie?
No ciąża jak nic! Gratulujęswoją drogą szybko wyszła Ci ta krecha
transfer miałaś 1 marca?
-
nick nieaktualny
-
nicka2229 wrote:No ciąża jak nic! Gratuluję
swoją drogą szybko wyszła Ci ta krecha
transfer miałaś 1 marca?
Oligospermia
2 IUI
-
nick nieaktualny