IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
No to pewnie plamienie implantacyjne
u mnie niestety takowego brak... mnie tylko od 3 dpt boli brzuch jak na @ , czasami zakłuje jajnik... wczoraj miałam jakiś taki dziwny mocny skurcz, że aż mnie zgielo w pół... Ale co chwile biegam do łazienki sprawdzać czy @ już przyszła...
Nie chce sobie nic wkręcac, bo już dwa razy w ciąży byłam i na siłę szukałam objawów i milion ich miałam. .. niestety dwukrotnie ciąża pozamacicznaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 10:52
-
dziewczyny pewnie to pytanie padało już kilka razy ,ale nie mogę znaleźć odpowiedzi...czy Gonapeptyl może zafałszować wynik testu?
-
Anuszka wrote:Nie ma takiej możliwości... Wyszedł Ci pozytyw ?
nie wytrzymałam...znacie mnie co niektóre (-;Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 11:03
V., Serducho, Anuszka, lipa, shooa, gosia81, Elmirka, arlenka, Asiula86, ComeToMeBaby, sylvuś, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Weszlam poczytać i niezmiernie sie cieszę
widze piekna passa sie zaczęła i mam nadzieje ze bedzie trwala i wyrwie wszystkie stad
Neo,Pabelka,Kometa gratuluję. U mnie dzisiaj 6dpt zrobiłam test i też bladziocha
Anuszka, shooa, amygdala, V., gosia81, karina76, pabelka88, józefka, lipa, takasobieja, Elmirka, Anatolka, Tosia 1981, asia-m-b, arlenka, india, myszaaa, Kamilka, Asiula86, Konwalia, ComeToMeBaby, Bianka4, migot_ka, sylvuś, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nicka2229 wrote:Ale bardziej niestety się spodziewam @ niż ciąży...
Nicka trzeba być dobrej myśli,każda kobieta może inaczej reagować.Plamienie implantacyjne też nie zawsze się ujawnia.
Zobacz ilu dziewczynom się udało,które po oznakach były przekonane że nie nic z tego,a jednak
Wiem,że kiedy czeka się na wynik naszych starań,to czas strasznie się wlecze i różne myśli przychodzą do głowy.Ale ja powtarzam sobie jedno,moje ciało ma misję a rozum ma mu dodawać energii......dobrej Energi.
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Nicka w sobote i piatek wszystkie znaki na niebie wskazywaly u mnie na @ Ryczalam caly wieczor bo dalabyn sobie reke uciac ze @ idzie. I co? Dzisiaj nie miałabym reki
trzymam kciuki
pabelka88, nicka2229, V., karina76, gosia81, migot_ka lubią tę wiadomość
-
Dziś 7dpt i mam betę 109!
Objaw taki ze burzch boli na @ i senność straszna!no i te poty... Jakbym chora byla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 11:47
Anuszka, amygdala, Elmirka, nicka2229, pabelka88, Anatolka, Tosia 1981, V., Karo85, arlenka, karina76, sandra80, lipa, myszaaa, gosia81, Kamilka, Asiula86, kassik, Kava, Konwalia, ComeToMeBaby, Joanna85, Bianka4, migot_ka, sylvuś, Beata.D lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
GRATULUJĘ wszystkim!
u mnie niestety dupa, dziś 9 dpt sikacz - brzuch boli jak na @, brązowe plamienie
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi -