X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Limia Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia, bardzo mi przykro.... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia kochana, tule mocno, :(

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Przepraszam że piszę taką wiadomość tutaj...
    Ale tak strasznie mi źle łzy płyną po policzkach serce boli :( :( :(
    Straciliśmy naszą kropunię :( :( :(

Wysyłam do Ciebie dużo ciepełka i tulę mocno mentalnie jak tylko potrafię.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ako99 wrote:
    Jestesmy po. Jest jeden zarodek. Drugi wybral wolnosc. Ciaza mlodsza niz liczylam, jakies 3 dni i niestety serduszka dzis nie zobaczylismy jeszcze. Tzn pan doktor widzial, maz tez cos mowil ze widzi, tylko ja nie widzialam

To piękna wiadomość <3

ako99 lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia, przytulkam...

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:

Martusia tak mi przykro :( lacze sie z Toba w tym bolu ale wieze ze jeszcze Bog pozwoli wam zostac wspanialymi rodzicami. ( przytulam mocno )

ivi lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia bardzo mi przykro :( To takie smutne-poplakałam sie takze :( Tule mocno :( :( :(

• aaana Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martunia :( tak mi przykro i smutno ;( trzymaj sie kochana :*

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ako99 wrote:
    Jestesmy po. Jest jeden zarodek. Drugi wybral wolnosc. Ciaza mlodsza niz liczylam, jakies 3 dni i niestety serduszka dzis nie zobaczylismy jeszcze. Tzn pan doktor widzial, maz tez cos mowil ze widzi, tylko ja nie widzialam
    Ako to dobrze slyszec taka wiadomosc(chociaz jedna pozytywna :) ) To kiedy nastepna wizyta??

ako99 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia strasznie mi przykro Kochana! wiem, że w tej chwili żadne słowa nie pomogą, tulę:*

• ivi Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:

Przykro mi bardzo

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co może nie uwierzycie ostatnio mój paweł miał nocki w pracy i jak w środę się dowiedzielismy się że za wolno rośnie to na drugi czy trzeci dzień jak spał usłyszał głos naszego dziecka które powiedziało jeszcze musicie na mnie trochę poczekać....:(

ako99, Beata.D, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• Sansivieria Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusiu, przykro mi z powodu Waszej straty. Wierzę w takie sny, przeczucia i kontakt emocjonalny.. Wasz Dzidziuś narazie odszedł, ale wróci!!! Jeszcze trochę...

Konwalia, ako99, Beata.D, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata.D wrote:
    Ako to dobrze slyszec taka wiadomosc(chociaz jedna pozytywna :) ) To kiedy nastepna wizyta??
    Za tydzien, w poniedxialek o 13:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Wiecie co może nie uwierzycie ostatnio mój paweł miał nocki w pracy i jak w środę się dowiedzielismy się że za wolno rośnie to na drugi czy trzeci dzień jak spał usłyszał głos naszego dziecka które powiedziało jeszcze musicie na mnie trochę poczekać....:(

Ja tam wierze w takie rzeczy.
    Widac teraz nie byl jeszcze wystarczajaco silny by byc z Wami, ale wroci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Drogie Panie,

ech, nie wiem co napisać... jednym z NAS po prostu współczuję i wspieram dobrym słowem, drugim z NAS serdecznie gratuluje :*

Popaprany i cudowny jednocześnie bywa ten świat...

Pisałyście kiedyś, że mogę o wszystko pytać. Zatem chciałam zapytać. Za jakieś 3-5 dni spodziewałam się @. Po niej wedle planu czeka mnie jeden cykl i pod koniec lipca mamy startować z in vitro. W środę zaplanowałam sobie wizytę u mojego lekarza, bo chciałam go podpytać czy na w tym ostatnim cyklu mogę wziąć tabletki anty. Powody są dwa: 1. Boję się nawrotu polipa tuż przed planowanym in vitro 2. Boję się, że cykl mogę mieć 24 dni lub 38 ( u mnie bywa owu bardzo wcześnie, lub bardzo późno); a to utrudni mi zaplanowanie tego Cudu na który czekamy. Ale do rzeczy: okazało się właśnie, że moja @ postanowiła już prawie przyjść i nie zdążę zapytać lekarza czy mogę brać te tabletki czy nie mogę. Tabletki mam. Ale nie wiem co począć... Do środy już będzie najprawdopodobniej pozamiatane.

Jak myślicie? Doradźcie. Wiem, że decydowanie na własną rękę jest bez sensu, ale może Wasze doświadczenie spowoduje, że sama podejmę decyzję.

Pozdrawiam serdecznie,

PS. Za 5h będą dwa tygodnie jak nie ma męża. Jeszcze "tylko" z 8 tygodni... i będzie. Ech.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 21:39

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mont a nie mozesz zadzwonic do swojego lekarza i sie go zapytac?. Ja napszyklad nie brala bym lekow i pozwolila swojemu organizmowi odpoczac od dawek hormonow. A jak by sie polip odnowil to chyba starala bym sie go jakos usunac zabiegiem czy cos zeby juz nigdy sie nie odnowil. Nawet jak bym mialo mi to przesunac IVF. Choc sama musisz podjac decyzje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 22:02

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, ja już miałam trzy histeroskopie... czwartej nie wytrzymam. Już trzy razy polip był usuwany...Straciłam na to równy rok. Teraz go nie mam. Ale mam traumę w głowie, że wróci. Spróbuję jutro zadzwonić do kliniki, ale szczerze mówiąc nigdy nie praktykowałam takiej formy kontaktu z moim lekarzem, więc sprawdzę czy jest możliwa.

• Kava Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 18:47

Mount, Fedra, kaarolaa, mala29_, Katha81, Tosia 1981, Beata.D lubią tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minuśka wrote:
    Mount, spróbuj zadzwonić.
    Może akurat coś się wyjaśni :D

A kysz polipie niedobry, nie wracaj już nigdy do Mount!!!
    Czary mary, hokus pokus.
    Gotowe!!!

:))) jesteś kochana :)) dziękuję!

Kava lubi tę wiadomość

‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ