IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja sie przyznam,ze bylam po lutinus w klinice dzis...a ze w pakiecie 2+1 mam bete za frisa to upuscilam krwi...
Wynik z wczoraj 76, z dzis 130rosnie!!!
shooa, lilou, Altair, V., kassik, Neo84, asia-m-b, Asia_88, wombi, szurusiowa, _cherryLady, chiara, amygdala, Tosia 1981, Antonelka, Konwalia, Beata.D, Anatolka, monia2015, Karolina1111, Agi83, india, Mimi86, sylvuś, Kamilam8, nika03, vioris, Joanna85, gosia81 lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualnyAltair wrote:Tak, o tych kriotransferach czytałam, więc pewnie normalne transfery tym bardziej będą darmowe jeszcze na początku lipca. Ale kurczę, to będzie stresujące dla tych osób, którym punkcja wypadnie w drugiej połowie czerwca
Nie wiem jak to kliniki zorganizują, ale pewnie w każdej będzie ustalony jakiś umowny graniczny termin do którego będą rozpoczynać stymulację par w ramach krótkiego i długiego protokołu, żeby ograniczyć do minimum sytuacje, że pick up wypadnie na samej końcówce programu. Ale wiadomo, pewnie będą pary, którym to niezłego stresa przysporzy -
Monika- czuje sie dobrze, w srode bedzie moj 25 dpt i mam ustslone USG serduszkowe
Czytam duzo co moge a co zabronione.
Np. Nie dzwigac ciezszego niz 5kg, nie kapac sie w goracej wodzie, nie sprzatac kuwety, nie opalac sie, nie latac samolotem w 1 i 3 trymestrze,co jesc co nie , troche tego jestmonia2015 lubi tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Hej.
Icis w którym dniu cyklu wypadnie Ci punkcja ?
Ja od jutra zaczynam stymulacje Menopurem , a od tygodnia jestem na gonapeptulu( długi protokół )
Gratulacje dla zabetowanych
Cześć mamy taki sam protokół i te same leki bierzemytylko ze ja juz kończę stymulację i w poniedziałek już powinnam wiedzieć kiedy punkcja
Powodzenia w hodowli jajeczek
Eltasz lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Memka wrote:Cześć mamy taki sam protokół i te same leki bierzemy
tylko ze ja juz kończę stymulację i w poniedziałek już powinnam wiedzieć kiedy punkcja
Powodzenia w hodowli jajeczek
Powodzenia w takim razie ♡ a gdzie podchodzisz?Memka lubi tę wiadomość
Eltasz
-
Iva79 wrote:Monia, Tyszanka, Chiara - gratulacje dla was dziewczyny, co u was ? Jak samopoczucie ?
W sumie to ciągle jestem zmęczona, ale od kilku dni budzę się o 5 i spać nie mogę. Mija 7, a ja padam z nóg. Brzuchol przez cały czas czuję i plecy.
Tak jak Ty czytam co można co nie, co się dzieje z moim Maleństwem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 16:04
Iva79 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, mam pytanie czy komuś też przytrafiła się taka sytuacja jak mi:
Jestem w 11 dc, od 2dc na 1/2 Gonapeptylu, od 4dc na 150 jednos. Puregonu.
8 dc po pierwszym podglądaniu 17 jajek, wszystko ladnie. Tego samego dnia wieczorem zaczeło się u mnie plamienie, dziś to już dość silne krwawienie. Punkcja się odbędzie, zapłodnienie, ale potem komórki pójdą do zamrożenie a transfer zostanie odroczony.
czy któraś z Was też miała taką sytuację i jak tłumaczono Wam skąd to krwawienie bo ja usłyszałam tylko że się "zdaża" -
Eltasz wrote:Powodzenia w takim razie ♡ a gdzie podchodzisz?
LublinIva79, Eltasz lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Witajcie dziewczyny.
Gratuluje wszystkim ktorym się ostatnio udało i życzę spokojnej i zdrowej ciąży.
U mnie niestety ostatni transfer nie powiódł się,mrożaków nie mamy.Szanse na kolejne podejscie raczej nierealne.
Dziękuję wszystkim dziewczynom które mnie wspierały i doradzały.Będę do was zaglądać i podczytywać.
Gdyby coś jestem na wątku u dziewczyn 35+.
POZDRAWIAM
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
karina76 wrote:Witajcie dziewczyny.
Gratuluje wszystkim ktorym się ostatnio udało i życzę spokojnej i zdrowej ciąży.
U mnie niestety ostatni transfer nie powiódł się,mrożaków nie mamy.Szanse na kolejne podejscie raczej nierealne.
Dziękuję wszystkim dziewczynom które mnie wspierały i doradzały.Będę do was zaglądać i podczytywać.
Gdyby coś jestem na wątku u dziewczyn 35+.
POZDRAWIAM
Karina trzymam kciuki za Ciebie aby jak najszybciej zazieleniło się u Ciebie:) Bądź dobrej myśli...cuda zdarzają się codziennie dlaczego więc miałoby nie być to u Ciebie?karina76 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny, miałam punkcję w czwartek, 4 pęcherzyki niestety tranferu nie będzie bo czegoś brakuje moim komórkom.. dowiem się na wizycie..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Witam dziewczyny, miałam punkcję w czwartek, 4 pęcherzyki niestety tranferu nie będzie bo czegoś brakuje moim komórkom.. dowiem się na wizycie..5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Tyszanka81 wrote:Niedojrzale byly?
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Karina, nie pamiętam skąd jesteś, ale zobacz Invimed reklamuje się, że ma ostatnie wolne miejsca... Nawet jeśli masz kawał drogi to skoro w Twojej klinice nie ma szans to może warto tu uderzyć. Raz dasz radę ogarnąć dojazdy itp.
&&lipa, karina76, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Na stronie Naszego Bociana jest informacja sprzed dwóch dni o wolnych miejscach w kieleckiej Gamecie dla osób zakwalifikowanych. Może jeszcze aktualne?
lipa lubi tę wiadomość
40 lat, kilka lat starań
Gyncentrum Ostrawa:
X 2021 - AZ, CB
III 2022 - AZ, beta: 8dpt -7,4; 10dpt - 22; 15dpt-279, 17dpt - widoczny pęcherzyk, 21dpt-2594, 26dpt jest, badania prenatalne I, II i III trym - ok.
XI 2022 - Synek już na świecie -
malgos741 wrote:dojrzałe ale w piątek doktor powiedział że brak coś w komórkach..tylko nie pamiętam co..będę miała wypis z laboratorium i to może być przyczyna braku ciąży..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 09:05
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer-