IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
dobrze dziewczyny będę leżała, akurat nie mam żadnych obowiązków więc leżę i czekam na cud!Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b, cos czulam, ze to nie @
Odpoczywaj Kobitko i jak tylko bedziesz mogla, to idz na bete
Shooa - moze powtorz bete np. pojutrze? Moze jeszcze nie wszystko stracone, tylko Twoj okruszek potrzebuje troche wiecej czasu, dopiero 7dptasia-m-b, Anatolka lubią tę wiadomość
I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny, przykro mi. Wiem co czujecie.
Ja niestety poronilamzaczelo sie 2.05. Widzialam tylko pecherzyk ciazowy 1cm. Podpowiecie mi jakie badania powinnam wykonac w zwiazku z poronieniem,bo chce podejsc do kolejnej procedury z mz.
Jak sie czujesz?rozumiem ze plamienia byly... ;-(5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
asia-m-b wrote:Pragnąca jest mi strasznie przykro! przytulam Cię mocno..
Dziewczyny ja zwariowałam.. tę krew zobaczyłam jak aplikowałam luteinę.. zrobiłam testa i są dwie kreski.. Jezu słodki nie wiem co myśleć..
na betę nie mogę iść bo jestem w Danii, do Polski wracam w nocy z czwartku na piątek.. chyba oszaleję do tego czasu..
http://www.fotosik.pl/zdjecie/2d483f19359bb9a5
co ja mam robić dziewczyny zwiększyć progesteron?asia-m-b lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Shoa bardzo mi przykro, że się nie udało
PragnącaDziecka...nawet nie wiem co napisać tak strasznie mi przykro...dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki...wierze że na pewno Wam się uda..jeszcze w tym roku będziecie najszczęśliwsze:)
Asia nie stresuj się i wypoczywaj...trzymam za wszystkie mooooocno kciuki:)asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Pragnąca współczuję i mocno tulę
Asia leż i puść se jakiś film czy coś żeby nie myśleć, a jak możesz to może powtórz jutro rano test.asia-m-b lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
PragnącaDziecka wrote:Krwawienie z mega duzymi skrzepami, jakimi nigdy w zyciu nie mialam ,+ bol w podbrzuszu.
Trzymaj sie cieplutko!!Kamilam8, Neo84 lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Pragnaca nie wiem co napisać. Pozostaje tylko być w nadzieji, że kolejny kropek zostanie z Tobą na dłużej.
Shooa u mnie w klinice zalecają robić betę w 9 dpt, więc wierzę, że u Ciebie nie wszystko stracone. Mam nadzieję, że robisz jeszcze weryfikację i nie odstawiasz leków.
Asia super! Odpoczywaj i bierz progesteron.asia-m-b, Anatolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Pragnąca jest mi strasznie przykro! przytulam Cię mocno..
Dziewczyny ja zwariowałam.. tę krew zobaczyłam jak aplikowałam luteinę.. zrobiłam testa i są dwie kreski.. Jezu słodki nie wiem co myśleć..
na betę nie mogę iść bo jestem w Danii, do Polski wracam w nocy z czwartku na piątek.. chyba oszaleję do tego czasu..
http://www.fotosik.pl/zdjecie/2d483f19359bb9a5
co ja mam robić dziewczyny zwiększyć progesteron?
jejku ajki cudowny zwrot akcji
leż lez i jesczze raz leż
trzymam kciuki z całego serduchaasia-m-b lubi tę wiadomość
-
Ainaa wrote:Asiu-m-b, a kiedy miałas transfer blastki teraz?
2 maja czyli 7dpt dziś
dwie blastki miałam podane 4BB i 2BCAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."