IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
asia-m-b wrote:U mnie niestety znowu nic z tego 7dpt dostałam @ Boże gdzie Ty jesteś? Znowu pękło mi serce..
Rozumiem, ze to @, nie jakieś plamienie?
Betę i tak chyba musisz zrobić, może jeszcze to nie jest to najgorsze... -
asia-m-b wrote:U mnie niestety znowu nic z tego 7dpt dostałam @ Boże gdzie Ty jesteś? Znowu pękło mi serce..
jaki mialas zarodek podany? jakos za szybko ta @..
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Ainaa wrote:A Nika, widze, że Ty tez z 2 maja... a myslicie, ze wyszłaby mi juz dzis beta?
Zycze Tobie powodzenia!
Myślę, że już by Ci wyszła, masz blastkę. Nawet dziewczynom z 3-dniowym zarodkiem czasami beta wychodzi w 7dpt...
Nie dziękuję za życzenia, bo nie chcę zapeszać, jestem przerażona
Mam nadzieję, że tym razem Tobie się uda i spełni się Twoje marzenieI procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
Cos szybko, jak na @, choc u mnie przy IVF z pełna stymulacja @ niestety przychodzi 3 dni wczesniej, niż normalnie, pomimo kosmicznych dawek progesteronu
Jesli to @, to bardzo mi przykroAina -
asia-m-b - jesteś przekonana, że to na pewno @ ??
Zrób betę, różne historie się zdarzają.
Też często zadaję sobie to pytanie... Patologie mają niechciane dzieci, jedno za drugim. A człowiek robi co może, żeby mieć to upragnione, ukochane i dupa.....I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
nick nieaktualny
-
shooa wrote:U mnie tez porazka. 7dpt beta 0,64. Powodzenia dziewczyny, oby Wam sie udalo.06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Dziękuję dziewczyny ale u mnie to niestety @ w zeszłym cyklu po crio @ przyszla w 6 dpt a teraz w 7. Miałam podane 2 blastki na cyklu naturalnym.. Jestem załamana w tym momencie ale znam siebie podniose się do dalszej walki..
Shoa strasznie mi przykro!Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia m-b, Shoa bardzo mi przykro
To wszystko jest takie niesprawiedliwe
Do mnie to dotarło dopiero po 2 dniach od negatywnej bety. Przeryczalam cały miniony weekend i do tego kłótnia z mężem. Strasznie to trudne jest... Jednak musimy być silne Dziewczyny, bo jak nie my to kto? Ściskam Was!!!! -
Asia znowu tak wczesnie...
Shooa5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Asia Shoa przykro mi ogromnie,podobnie jak reszcie dziewczyn.Tak naprawdę udzielamy się mniej bądź więcej na forum ale na bieżąco każdą z nas zagląda tu czekają na transfer kolejnej z nas i oczekiwania na pozytywna betę.Kiedy którejś się udaje to jest mega radość,bo to daje nadzieję że może ja będę następna ? Kiedy jest niepowodzenie to rozumie się tym bardziej bo większość z nas takie przeżycie ma za sobą.
Dziewczyny nie poddawać się zwłaszcza jesli macie po kogo wracać &&&&&
P.s Anatolka miałam się przypomnieć
A i jeszcze jedno z drugiej procedury mamy dwie blastki,transfer w następnym cyklu
Anatolka, asia-m-b lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Dziewczyny, przykro mi. Wiem co czujecie.
Ja niestety poronilamzaczelo sie 2.05. Widzialam tylko pecherzyk ciazowy 1cm. Podpowiecie mi jakie badania powinnam wykonac w zwiazku z poronieniem,bo chce podejsc do kolejnej procedury z mz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 16:10
-
Pragnąca jest mi strasznie przykro! przytulam Cię mocno..
Dziewczyny ja zwariowałam.. tę krew zobaczyłam jak aplikowałam luteinę.. zrobiłam testa i są dwie kreski.. Jezu słodki nie wiem co myśleć..
na betę nie mogę iść bo jestem w Danii, do Polski wracam w nocy z czwartku na piątek.. chyba oszaleję do tego czasu..
http://www.fotosik.pl/zdjecie/2d483f19359bb9a5
co ja mam robić dziewczyny zwiększyć progesteron?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 16:39
lipa, karina76, nika03, gosia81, Konwalia, ojejku, Tosia 1981, Kaczorek, Iva79, shooa, wombi, Beata.D lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Shooa, Pragnąca - bardzo mi przykro
mam nadzieje, ze szybko,, wrocicie do gry "...
No widzisz, Asia, tylko siebie i nas zmartwilas, a takie plamienienie/krwawienie to nie zawsze zły objawtrzymam kciuki, żeby dalej było ok.