IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
triss wrote:Tosia w dniu punkcji chyba tylko invicta bada. Na ogół bada się w dniu Zakończenia stymulacji. Chyba nie ma określonych norm dla prg w dniu punkcji
tym razem miałam tylko 1 podgląd po 7 dniach stymulacji i wtedy prg miałam niski dostałam leki na 3 dni i koniec stymulki bez wizyty i badań a w dniu punkcji prg ponad 20 i teraz będę się głowić czy to dobrze
-
Dziewczyny, pierwsza beta w 13dp3dt 591!
W piatek drugaAnatolka, nika03, Gallina, pysia, wombi, kassik, Neo84, Mimi86, Asia_88, Suomi, Ginka, gosia81, karina76, lipa, MoNaKo, Tyszanka81, papitka29, Madzik_6, Bianka4, Ainaa, Anuszka, Milkowiec, Beata.D, chiara, Joanna85, Tosia 1981, Renia7910, Wife, lilou, Vaina, asia-m-b, szaraa, józefka, Mimbla, V., triss, Konwalia, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:A ile miałaś wcześniej? Ja od początku miałam 3x1.
przy crio tez musi byc taki niziutki?
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Dzieki Mimi, mam nadziej, ze to nie na blizniaki
Mimi86, aniabbb lubią tę wiadomość
-
Vaina wrote:Wskazań nie mieliśmy żadnych ale my komercyjnie to można chyab jak się chce
-
Dzieki Ginka,
Ja nie miałam, ale leczę się w Belgii. -
Asia_88 wrote:Nam powiedzieli juz na pierwszej wizycie, że podają tylko jeden, mimo że podchodzimy komercyjnie
Bardzo dziwne... ja podchodzę komercyjnie i mi dali wybór ile... 1,2 a nawet 3:) My wybraliśmy 2 i teraz czekam do soboty na transfer:)
Starania 4 lata
09. 2012 laparoskopia prawego jajnika - torbiel
03.2015 HSG
06.2015 HSC
02.2016 Sono-HSG
Test po stosunku - negatywny
05.2016 stymulacja do I in vitro
11dpt beta 0,2 - nie udało się
-
Dziewczyny gratuluję, cudowne wieści
Nie wiem kto z Warszawy ale wrzucam link do ważnego dla nas wydarzenia które odbedzie się w stolicy:
http://www.nasz-bocian.pl/jeden_na_piec_marsz_nieplodnych_i_ich_przyjaciol_9_czerwca_2016
Żałuję bardzo że to środek tygodnie i w dodatku 12.30Jestem z daleka więc nie mamy szansy dotrzeć ale może któraś z Was się wybierze
lipa lubi tę wiadomość
-
papitka29 wrote:Bardzo dziwne... ja podchodzę komercyjnie i mi dali wybór ile... 1,2 a nawet 3:) My wybraliśmy 2 i teraz czekam do soboty na transfer:)
-
No właśnie moje też pierwsze:)Dlatego się dziwię, że wam nie dali wyboru, to pewnie zależy od kliniki. Ja leczę się w INVICTA we Wrocławiu.
Starania 4 lata
09. 2012 laparoskopia prawego jajnika - torbiel
03.2015 HSG
06.2015 HSC
02.2016 Sono-HSG
Test po stosunku - negatywny
05.2016 stymulacja do I in vitro
11dpt beta 0,2 - nie udało się
-
Mi tez za pierwszym razem pytali sie czy chce dwa ale wzięłam jeden ,teraz za drugim biorę dwa.
Anatolka a przez ta torbiel nie będzie jakiś wyższy ? Bo zdziwiło mnie to ze kazała mi badać progesteron przed crio z moim szczęściem pewnie będzie cos nie tak.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi86 wrote:Anatolka a przez ta torbiel nie będzie jakiś wyższy ? Bo zdziwiło mnie to ze kazała mi badać progesteron przed crio z moim szczęściem pewnie będzie cos nie tak.
Myślę, że lekarz może tu węszyć podwyższony prg skoro kazał zbadać. Jeśli to jest jakiś luteinizujacy się przetrwały pecherzyk to może być wyższy ten prg niestety. -
Mimi trzymam kciuki, żeby było ok
Dziwne że nie dali wam wyboru - u mnie tylko z racji ustawy mówił o 6 do zapłodnienia. Ja się leczę w Provicie w Katowicach, a wy?
Dziwi mnie też papitka że u was można 3 - u mnie jak lekarz stymulować do IUI gonalem, to powiedział, że jak urosną 3 lub więcej pęcherzyków to muszę nakuć, żeby nie ryzykować ciąży zbyt licznej.
Ale ciesze się że dają wybór06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Mimi86 wrote:Mi tez za pierwszym razem pytali sie czy chce dwa ale wzięłam jeden ,teraz za drugim biorę dwa.
Anatolka a przez ta torbiel nie będzie jakiś wyższy ? Bo zdziwiło mnie to ze kazała mi badać progesteron przed crio z moim szczęściem pewnie będzie cos nie tak.Mimi86 lubi tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017