IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
No ale widzisz skad tyle miejsc bo robia wszystko aby nie miec pacjentow, a po drugie kliniki dopiero miesiac temu dostaly nowe srodki i w wiekszosci maja pewnie miejsca. Ale dziwne masz papierki o leczeniu sprzed 2 lat i tego nie uznali?? Co do tego ma wiek skoro ministersto nie ogranicza w tym wzgledzie mlodych kobhjet. Kretyn jakis a nie lekarz!
Beata.D lubi tę wiadomość
-
Beta 118!!! Aaaaaaaaa
kaarolaa, Simba, Konwalia, Limia, mala29_, Fedra, Sysiaaaaa, Griszanka, niecierpliwa, sisi, Tosia 1981, Beata.D, Giussta, martusia1986, aaana, MisiaMisia, Sansivieria, livia30, Moniaa, agniesia2569, Mixa, Nusia, gosia81 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Sysiaaaaa wrote:Dziewczyny z refundacja pomóżcie... bylam dzis na wizycie i niestety o refundację mogę się ubiegać w listopadzie dopiero. Mimo, ze mam 8 cykli stymulowanych , 4 nieudane IUI i niedrozne jajowody to mimo wszystko musze mieć rok porządnego leczenia. Lekarz poparł to tym ze mam 23 lata i mogą się mnie czepiać. Nie rozumiem.... ile lekarzy jest w komisji kwalifikacyjnej? Ja zawsze muszę mieć pod górkę?
To normalne ze musi byc 12 lub 24 miesiace udowodnionego leczenia i tego nie przeskoczysz... ja wiem ze to jest ciezkie takie czekanie ale nie masz wyjscia trzeba spelnic kryteria i juz...
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Sysiaaaaa wrote:Ale leczeniem jest tylko stymulacja czy np same badania i szukanie przyczyn
Robienie badan i chodzenie n wizyty to tez szukanie przyczyny...
Tak jak pisalam reguly to reguly jesli jest napisane ze musi byc rok udokumentowanego leczenia to tego nie przeskoczysz...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sysiaaaaa wrote:Pójdę do swojego wcześniejszego lekarza i moze poproszę go o wystawienie dokumentu ze liczyłam sie od września
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 19:54
-
Dziewczyny, boje sie, ze po raz trzeci mam polipa Mam takie same objawy tzn. Obfitą @ i ze skrzepami. Dopiero co wyleczylam anemię po ostatnim polipie Czy któraś po gonalu miała takie objawy? Może to przez stymulacje? Boje sie, ze przez to przesunie mi sie in vitro. Czekam aż mi sie skończy @ i idę na usg. Mam nadzieje, ze to nie to