IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pomysł, który zresztą sprawdza się wszędzie gdzie może jak lekarz czegoś Ci odmawia. Poproś na piśmie, że odmawia Ci kwalifikacji i dlaczego. Ma takie obowiązek napisać, ale może się przestraszyć i jednak podjąć chęć działania. Kiedy lekarz odmawia skierowania, badania itp, to zawsze proś żeby było to na piśmie.
niecierpliwa, Beata.D lubią tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:Mam pomysł, który zresztą sprawdza się wszędzie gdzie może jak lekarz czegoś Ci odmawia. Poproś na piśmie, że odmawia Ci kwalifikacji i dlaczego. Ma takie obowiązek napisać, ale może się przestraszyć i jednak podjąć chęć działania. Kiedy lekarz odmawia skierowania, badania itp, to zawsze proś żeby było to na piśmie.
MisiaMisia lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
Sysia ja miałam histeroskopie, wypisy ze szpitala i dla lekarza to też nie wystarczyło... Dopiero jak zanioslam historię choroby, gdzie jednoznacznie było napisane, że pacjentka stara się o dziecko i zlecono badanie usg i z krwi, to od daty tego zapisu liczyły się dwa lata.
-
Sysiaaaaa to mamy podobną sytuację tylko że jestem od Ciebie o 10 lat starsza właśnie wróciłam z wizyty weryfikacyjnej i też dowiedziałam się że mnie nie zakwalifikują pierwsze badania wykonane w 2003r później 2005,2006,2008,2009,2010 w 2013 cp i ostatnia wizyta u mojego gina jak chciałam zobaczyć czy się u mnie coś dzieje (owulacja) kwiecień 2014 i doktorek stwierdził że nie mam udokumentowanych ostatnich 12 miesięcy
-
No to witaj w klubie Ja dziś mam wizytę u lekarza i będę z nim gadała o zaświadczeniu, że od lipca się leczyłam u niego. Myślę, ze bez problemu dostanę, wtedy będę miała 12 miesięcy dokumentacji. Wystarczy podobno tylko taki kwit od kiedy i ile cykli monitorowanych miałamDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Dziewczyny, nasz Babelek jest juz ze mna:-D jestem przejeta i wzruszona!!
Sysia, Tosia-walczcie, straszni sie Wam trafili sluzbiscio_OSimba, Limia, martusia1986, MisiaMisia, niecierpliwa, kaarolaa, mala29_, Tosia 1981, Beata.D, Fedra lubią tę wiadomość
-
Tosia 1981 wrote:Sysiaaaaa to mamy podobną sytuację tylko że jestem od Ciebie o 10 lat starsza właśnie wróciłam z wizyty weryfikacyjnej i też dowiedziałam się że mnie nie zakwalifikują pierwsze badania wykonane w 2003r później 2005,2006,2008,2009,2010 w 2013 cp i ostatnia wizyta u mojego gina jak chciałam zobaczyć czy się u mnie coś dzieje (owulacja) kwiecień 2014 i doktorek stwierdził że nie mam udokumentowanych ostatnich 12 miesięcy
Mysle, ze jak trafisz do innej kliniki, to zakwalifikujesz sie bez pierdniecia. Masakra. Skad tacy lekarze sie biora.
Tosia 1981 lubi tę wiadomość