IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny u mnie prawdopodobnie punkcja w sobote, estradiol juz mam 2650 w 8ds.
Vaina super
łady estradiol - pewnie będzie sporo ładnych pęcherzyków
a liczył doktor ile widzi?06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Vaina wrote:łady estradiol - pewnie będzie sporo ładnych pęcherzyków
a liczył doktor ile widzi?Vaina, nika03, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Anatolka gratulacje
Z gory przepraszam Was Dziewczyny,ze tak sie wtracam ni z tego ni z owego,ale mam pytanie dot Pregnylu. Bede robic zastrzyk sama, znaczy maz. Poprzednia procedure mialam 2lata temu i tez tak robilismy. Ale teraz mam problem,bo pani w aptece przy klinice dala mi do Pregnylu te sama igle co do Menopuru. A toz to przeciez domiesniowy i wydaje mi sie,ze jesli dobrze pamietam to igla jest inna. No i pytanie- jaka? Poszlam do innej apteki i dali mi 0,7 igle. Grube jak pierun! Jest opcja jakas ciensza zrobic to wklucie?Anatolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny moja beta w 11dpt wyniosła 129,00 nie za niska? Jutro sprawdzam przyrost ale do tego czasu chyba oszaleję.
SzewskaPasja, GabiK, Vaina, Tosia 1981, zizia_a, nika03, słodka, Suomi, MoNaKo, Anuszka, gosia81, Asiula86, Mimi86, Beata.D, Madzik_6, Joanna85, Mag85, Milkowiec, Anatolka, freya lubią tę wiadomość
-
ewlinaa gratuluje
Nie ma opcji,zeby pozytywna beta byla za niskawazne jak przyrasta,u kazdej kobiety i w kazdej ciazy beta jest indywidualna i nie ma co sie wkrecac,ze ktos ma 56 a ktos inny 300. A tak btw w Invimedzie zrobili mi jedna bete i nie kazali powtarzac, to samo powiedzial mi moj gin prowadzacy
Oczywiscie i tak robilam sama dla siebie. Opinia ginow byla "a po co ma sie Pani dodatkowo denerwowac" A denerwowalam sie,bo nie przyrastala ksiazkowo,a i tak nie mialo to wplywu na rozwoj mojego malucha,urodzil sie zdrowy :-)Tak na pocieszenie dla stresujacych sie
ewlinaaa85, Renia7910, MoNaKo, Serducho lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Dziewczyny moja beta w 11dpt wyniosła 129,00 nie za niska? Jutro sprawdzam przyrost ale do tego czasu chyba oszaleję.
GRATULUJĘ
Ja miałam w 10dp 94 więc w sumie podobnie jak ty.ewlinaaa85, Renia7910 lubią tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
nick nieaktualny
-
GabiK zdaje się że pani Ci w aptece dobrze dała tą igłę
ja w drugiej procedurze miałam pregnyl a teraz choragon i OBA nam już kazali dawać podskórnie tak jak menopur (tylko w 1 procedurze miałam domięśniowo)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 13:04
GabiK lubi tę wiadomość
-
Tosia dzieki Kochana,bo juz zglupialam troche. Z drugiej strony tak sobie pomyslalam,ze w aptece przy klinice wiedza co daja,tym bardziej, ze dopytywalam czy to aby na pewno ta sama igla. Uff to troche mniejsze nerwy beda.
Teraz w tej procedurze tak sie denerwuje, ze ampulke z menopurem rozkruszylam w palcach i wbilam.sobie to szklo tak na pol cm w palecTosia 1981 lubi tę wiadomość
-
GabiK nie denerwuj się
oczywiście nie polubiłam za tego skaleczonego palca
GabiK lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ratunku
dziś (27dpt) nad ranem zbudził mnie potworny skurcz macicy (w skali od 1 do 10 było 11), ale nie mam żadnych plamień czy innych sensacji. Do tej pory beta też ładnie przyrasta. Czy powinnam się tym martwić? Mogło to zaszkodzić fasolince? Miała coś takiego któraś z was i było ok? -
Milkowiec wrote:dziewczyny ratunku
dziś (27dpt) nad ranem zbudził mnie potworny skurcz macicy (w skali od 1 do 10 było 11), ale nie mam żadnych plamień czy innych sensacji. Do tej pory beta też ładnie przyrasta. Czy powinnam się tym martwić? Mogło to zaszkodzić fasolince? Miała coś takiego któraś z was i było ok?
Podobna sytuacja zdarzyła mi się dwa razy i nic złego nie stało się fasolceMilkowiec, asia-m-b, GabiK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny