IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Milkowiec takie bole moga sie zdarzac jeszcze dosc dlugo. U mnie przez pierwsze 2-3mce brzuch bolal tak,ze mialam problem usiasc i ciagle myslalam,ze to juz koniec. Nospa,magnez i odpoczywac ile sie da. Ja sie tak wspomagalam.
Milkowiec lubi tę wiadomość
-
GabiK wrote:Tosia dzieki Kochana,bo juz zglupialam troche. Z drugiej strony tak sobie pomyslalam,ze w aptece przy klinice wiedza co daja,tym bardziej, ze dopytywalam czy to aby na pewno ta sama igla. Uff to troche mniejsze nerwy beda.
Teraz w tej procedurze tak sie denerwuje, ze ampulke z menopurem rozkruszylam w palcach i wbilam.sobie to szklo tak na pol cm w palec
Ja tak samo rozkruszylam ta ampułke
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
GabiK wrote:Anatolka gratulacje
Z gory przepraszam Was Dziewczyny,ze tak sie wtracam ni z tego ni z owego,ale mam pytanie dot Pregnylu. Bede robic zastrzyk sama, znaczy maz. Poprzednia procedure mialam 2lata temu i tez tak robilismy. Ale teraz mam problem,bo pani w aptece przy klinice dala mi do Pregnylu te sama igle co do Menopuru. A toz to przeciez domiesniowy i wydaje mi sie,ze jesli dobrze pamietam to igla jest inna. No i pytanie- jaka? Poszlam do innej apteki i dali mi 0,7 igle. Grube jak pierun! Jest opcja jakas ciensza zrobic to wklucie?
Ja użyłam do tego strzykawki z igłą, które zostały mi z menopuru, bo dają dużo więcej w opakowaniu niż trzeba:) i dałam radęGabiK lubi tę wiadomość
Starania 4 lata
09. 2012 laparoskopia prawego jajnika - torbiel
03.2015 HSG
06.2015 HSC
02.2016 Sono-HSG
Test po stosunku - negatywny
05.2016 stymulacja do I in vitro
11dpt beta 0,2 - nie udało się
-
GabiK ja pregnyl waliłam w brzuch według zaleceń kliniki więc nie trzeba domięsniowo.
Natu93 skoro miałaś podane blastki beta wcale nie jest za wysoka tzn to nie zaśniad tylko piękna zdrowa dobrze rozwijająca się ciążaJa też miałam kosmiczne wartości hcg i mam w brzuchu dużego zdrowego synka
Renia7910, gosia81, GabiK lubią tę wiadomość
-
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny u mnie prawdopodobnie punkcja w sobote, estradiol juz mam 2650 w 8ds
U mnie też dziś 8ds, estradiol 2100 - w czwartek się dowiem czy punkcja w sobotę czy w poniedziałekVaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nicka1234 wrote:Witajcie!
Jestem ze śląska. Jest moze tez ze slaska kto poleci najlepsza klinike i lekarza od spraw nieplodnosci?
Ja jestem z śląska. Jeżdżę do gyncentrum katowice program2+1 opłacalny
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
nicka1234 wrote:Witajcie!
Jestem ze śląska. Jest moze tez ze slaska kto poleci najlepsza klinike i lekarza od spraw nieplodnosci?
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
GabiK wrote:Anatolka gratulacje
Z gory przepraszam Was Dziewczyny,ze tak sie wtracam ni z tego ni z owego,ale mam pytanie dot Pregnylu. Bede robic zastrzyk sama, znaczy maz. Poprzednia procedure mialam 2lata temu i tez tak robilismy. Ale teraz mam problem,bo pani w aptece przy klinice dala mi do Pregnylu te sama igle co do Menopuru. A toz to przeciez domiesniowy i wydaje mi sie,ze jesli dobrze pamietam to igla jest inna. No i pytanie- jaka? Poszlam do innej apteki i dali mi 0,7 igle. Grube jak pierun! Jest opcja jakas ciensza zrobic to wklucie?
Pregnyl wbrew pozorom może też być podany podskornie
Wracasz po rodzeństwo widzępamiętam Cie jak ja zaczynałam.
GabiK, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynicka1234 wrote:Witajcie!
Anatolka, ewlinaaa85, Renia7910, Mimi86, nika03, gosia81, GabiK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny