IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimi86 wrote:Przepraszam 3x1 nawet nie zauważyłam ze sie pomyliłam
Lady Pink przykro mi, ze tak to u Ciebie wyszlo. Co teraz bedzie z tym jednym skabeuszem,ktory zostal? -
lady_pink wrote:To mała firma a mam kierownicze stanowisko. Przy pierwszej procedurze brałam sporo dni wolnych
no ale są rzeczy ważne i ważniejsze więc będę musiała coś wykombinować z wolnym bo rozumiem że w soboty nie przyjmuje?
Z tego co wiem to od poniedziałku do piątku, ale może uda Ci się dostać jakąś mocno popołudniową godzinęProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
słodka wrote:Mi dietetyk zaleciła dziennie jeden orzech brazylijski.
Bo orzechy brazylijskie są bardzo zdrowe ale w przypadku np. z hashimoto zaostrzają stan zapalny.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
rane dziewczyny ja jajko zniosę czekając na wiadomość od embriologa ile się zapłodniło
mają dzwonić ok 15tej ,przecież to jeszcze szmat czasu a ja na niczym nie mogę się skupić.
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Ojjj to strasznie późno
U mnie mówili, że miedzy 10, a 13 będą dzwonić i zadzwonili o 10:00. Zrób coś absorbującego uwagę, gotuj, czytaj, zrób zakupy - czas szybciej zleci
Trzymam kciuki za dobre newsy!
-
nick nieaktualny
-
Dzwonili jednak wcześniej- 4 komórki się zapłodniły, na 5 dojrzałych.
Asia_88, Renia7910, Vaina, roletka, nika03, Tosia 1981, Anuszka, MoNaKo, Mag85, słodka, Karo85, Beata.D lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katarinka kiedy maja dać znać ile dotrwało do mrożenia?? Mi dopiero w Poniedziałek
Jak Ty w ogole się czujesz?
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
katariiinkaa nie trać nadziei ja a tym roku 26 lat skończyłam a starać się zaczęłam na totalnym luzie trochę przed 20 urodzinami, 21 jak miałam to zaczęło się chodzenie po lekarzach
kciuki za wszystkie &&&& -
Ja dziś czuję się juz zupełnie dobrze,troszke pobolewa mnie po wizycie w toalecie, ale ogolnie ja przez całą stymulacje fizycznie czułam się bardzo bobrze.
MoNaKo a jak u Ciebie?
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
katriiinkaa, aniabbb- gartuluję pieknych zapłodnień!!! Jak ja am zazdroszczę że jesteście już po pnkcji! I na 5 komórek 4 załodnienia to wspaniale!!!
Macie dla mnie jakieś dobre rady na jutro? Jestem zestresowana i nie mam apetytu więc zamiast jeść to popijam nutridrinki bo tylko to mi jakoś wchodzi.
Zadzwoniłam też do kliniki czy mogę przyjść z wbitym wenflonem ( żeby nie wbijała mi go ta miła plielęgniarka która nie potrafi dobrze krwi pobierać) i Pani powiedziała że nie bo to musi zrobić pielęgniarka anestezjologiczna. Uf, trochę mi ulżyło że nie ta, co ostatnio
A wogóle na przyszłość jeśli ktoś wrażliwy- jest maść EMLA znieczulająca, można stosować u dzieci przed pobieraniem/szczepieniem i u dorosłych. Podobno fajnie działa. -
Gratulacje dziewczyny zapłodnien duper wyniki trzymam kciuki zeby sie pieknie teraz dzieliły
Monako przypomnialas mi o wenflonie przy punkcjimnie anestezjolog wbiła go w dłoń az mi po kościach przejechała, z tydzien nie moglam reka ruszac
brrr
-
MatyldaG wrote:Gratulacje dziewczyny zapłodnien duper wyniki trzymam kciuki zeby sie pieknie teraz dzieliły
Monako przypomnialas mi o wenflonie przy punkcjimnie anestezjolog wbiła go w dłoń az mi po kościach przejechała, z tydzien nie moglam reka ruszac
brrr
Matylda, nie pomagasz... Wolałam tego nie czytać ;(