X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag85 wrote:
    Dziewczyny po co takie nerwy. Hormony nam buzuja trzeba isc spac. Lidwinka Ty nie bierzesz i ok,nikt Ci tego na sile nie wepchnie. Ja tez nie biore, ale nie wiem czy teraz nie wezme, zobacze co dr powie. To ze ktos czegos nie robi nie znaczy ze drugi tez nie moze.
    Dokladnie Ale trzeba byc kulturalnym Nie to jak tutaj mlodzi bardzo i z jezykiem na ludzi
    JA Nie mowie Nie brac jazdy robi i slucha swwgo lekarza tylko dla mnie to bylo dziwne
    Teraz bede sie zastanawiac tutaj ano jedna z was Nie ma ivf piereszego pozytywnie a na forum Uk tak i to wiele tylko Ze owe potem mamy uciekaj a z forum i Nie z kom tam pogadac a tu tak .....
    Oczywiscie sluchaj cie Swych lekarzy!!!!

• nika03 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niteczka :)

I procedura
    08.03.2016 - transfer, bHCG :(
    02.05.2016 - transfer, czekamy.... :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katariiinkaa wrote:
    Daj Ci Boże zebys zaszła za pierwszym razem.
    Ale bawet moj Maz jak przeczytal ten tekst to zlapal sie za glowe i zapytal czy masz 15 lat ze takie rzeczy wyisujesz:/
    Rozumiem ze my z Relanium bie zajdziemy Twoim zdaniem?

Przykre, jestes NIEDOJRZALA!!
    Straszne jest to co piszesz! Brak mi słów kobieto :/
    Jestes tak dojrzala Ze razem z mezem piszesz na forum??? To zalosne,wez zacznij cos pozytecznrgo pisac ksiazke i prosze mi Nie pisac !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi0021 wrote:
    Sroda to 11 dpt
    Wyslalam ci zaprodzenie , pisze bo mozesz Nie wiedziec gdzie sxukac jak jA pare dni temu , wejdz na wiadomosci ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 23:25

józefka, Bianka4, lady_pink, justa1234 lubią tę wiadomość

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lidwinka1 wrote:
    Dokladnie Ale trzeba byc kulturalnym Nie to jak tutaj mlodzi bardzo i z jezykiem na ludzi
    JA Nie mowie Nie brac jazdy robi i slucha swwgo lekarza tylko dla mnie to bylo dziwne
    Teraz bede sie zastanawiac tutaj ano jedna z was Nie ma ivf piereszego pozytywnie a na forum Uk tak i to wiele tylko Ze owe potem mamy uciekaj a z forum i Nie z kom tam pogadac a tu tak .....
    Oczywiscie sluchaj cie Swych lekarzy!!!!
    Ty piszesz przy pomocy google tlumacza? Ciężko rozszyfrować :s

józefka, nika03, Asia_88, Bianka4, cicho sza, Tosia 1981 lubią tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katariiinkaa wrote:
    Daj Ci Boże zebys zaszła za pierwszym razem.
    Ale bawet moj Maz jak przeczytal ten tekst to zlapal sie za glowe i zapytal czy masz 15 lat ze takie rzeczy wyisujesz:/
    Rozumiem ze my z Relanium bie zajdziemy Twoim zdaniem?

Przykre, jestes NIEDOJRZALA!!
    Straszne jest to co piszesz! Brak mi słów kobieto :/
    Musisz chyba podwyzszyc dawke wyciszacza
    Moze razem z mezem
    Prosze mi Nie pisac, jestem katolikiem i kazdej z was zycze dobrze bo wiem co przezywacie bo sama to czuje co wy jednak jestem dojrzala a Ze mam swe zdanie to Nie znaczy Ze niektorzy pisza jestem nie dojrzala
    Dobranoc

• józefka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lidwinka1 troszkę pokory, słuchaj a własciwie czytaj co dziewczyny weteranki piszą. Czepiasz się relanium, a co ze sterydami i hormonami które tworzą z Nas bomby z opóźnionym zapłonem i nie rzadko niszczą zdrowie. co też ich nie brać. Jestem na TYM forum od ponad roku i nigdy dziewczyny źle mi nie doradziły. wynik widać w suwaczku.

pozdrawiam wszystkie walczące :)

gratulacje dla nowych mam <3

Antonelka, Evaa, jowita198600, jowita198600, katariiinkaa, nika03, Bianka4, Tosia 1981, MatyldaG, kassik, ewlinaaa85, Karo85, Suomi, justa1234 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72827.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    Ty piszesz przy pomocy google tlumacza? Ciężko rozszyfrować :s
    Tak niestety musze go uzywac czesto ,Nie musisz czytac skarbie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    józefka wrote:
    Lidwinka1 troszkę pokory, słuchaj a własciwie czytaj co dziewczyny weteranki piszą. Czepiasz się relanium, a co ze sterydami i hormonami które tworzą z Nas bomby z opóźnionym zapłonem i nie rzadko niszczą zdrowie. co też ich nie brać. Jestem na TYM forum od ponad roku i nigdy dziewczyny źle mi nie doradziły. wynik widać w suwaczku.

Jesli zaszlas za 1 razem to od nastepnego razy jesli mi Nie pojdzie polece do pl

• józefka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi nie rozumiem co napisałaś, a zaszłam podczas 2 procedury dzięki lekarzowi który po nie udanej procedurze diagnozował dalej i szukał powodu nie powodzenia.

Bianka4 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72827.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katariiinkaa wrote:
    Wiek nie zawsze swiadczy i dojrzalosci a jesli masz za soba dopiero 1 IVF to nie mow jakie to masz doswiadczenie bo to irytuje kobiety ktore przechodza przez kolejną procedure.

I daruj teksty o gorszym dniu bo mysle ze kazda z nas ma zle dni dopóki nie bedzie miala maluszka przy sobie :)
    Nie napisalam ani razu Ze mam doswiadczenie!!! Napisalam Ze jestem dojrzala a to co innego , powiedzialam tez see zdanie o relanium bo tu Nie ostnieja wyciszacze Po transferze !, kazdy ma see zdanie tutaj czy Nie mozemy??

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lidwinka1 wrote:
    Tak niestety musze go uzywac czesto ,Nie musisz czytac skarbie ;)

A to nie łatwiej Tobie pisac na forum UK (domyślam sie bo powolujesz sie na doswiadczenia z uk) w jezyku Tobie blizszym???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 22:42

szurusiowa, nika03, Bianka4, MoNaKo, cicho sza, Tosia 1981, justa1234 lubią tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    józefka wrote:
    przykro mi nie rozumiem co napisałaś, a zaszłam podczas 2 procedury dzięki lekarzowi który po nie udanej procedurze diagnozował dalej i szukał powodu nie powodzenia.
    Czy za 1 razem bralas wyciszacze Po transferze i srodki przeciwbolpwe?
    Dzieki za odp

• Mag85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lidwinko czyli uwazasz ze tu w pl w przeciwienstwie do uk malo kto zachodzi w ciaze przy pierwszym ivf a przyczyna tego jest ze chodzimy jak to okreslilas nacpane po dragach (relanium nie jest narkotykiem tak na marginesie). To jest "troszke" obrazliwe.Przeczytaj na spokojnie wszystko co napisalas, bez emocji.Nie bede sie z nikim klocic bo mi sie nie chce, nie mam czasu, mam wazniejsze problemy, a poza tym internet mi sie wiesza:)

Bianka4, MoNaKo lubią tę wiadomość

7pqmag4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag85 wrote:
    Lidwinko czyli uwazasz ze tu w pl w przeciwienstwie do uk malo kto zachodzi w ciaze przy pierwszym ivf a przyczyna tego jest ze chodzimy jak to okreslilas nacpane po dragach (relanium nie jest narkotykiem tak na marginesie). To jest "troszke" obrazliwe.Przeczytaj na spokojnie wszystko co napisalas, bez emocji.Nie bede sie z nikim klocic bo mi sie nie chce, nie mam czasu, mam wazniejsze problemy, a poza tym internet mi sie wiesza:)
    Pytam sie tutaj was Ale nikogo Nie ma na forum;(((( to skad mam wiedziec

• słodka Przyjaciółka

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lidwinka1 wrote:
    Czas przeszly....??czyki wszy ok sie zakonczylo?

Jestem w 8tc wiec jeszcze wszystko się może wydarzyć.

Lidwinka1 lubi tę wiadomość

• jowita198600 Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    józefka wrote:

Józefko, a Tobie za którym razem się udało? ile zarodków i jakiej klasy miałaś? :)

5nowhwv.png
    Kubuś przyszedł na świat 04.06.2018 o godzinie 9:00 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag85 wrote:
    Nie chcialam nikogo urazic , mamy waznuejsxy problemy , myslalam Ze tu moge sie wygladac bo u mnie nieliczni wiedza p ivf a tu Masz tylko nerwy Ze ktos pisze o mojej dobrzalosci....
    Ah hg dobranoc i powidzenia;)))

• Evaa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc nie wytrzymalam i musze...napisac swoje 5groszy!!!
    Jestem tu od 2014r na poczatku starania natur.nadzieje bezczynnosc,bezsilnosc ...w koncu piersza procedura....nastepna i kolejne porazki!Kobieto pomysl pozniej pisz...takie brednie piszesz ze brak na nie slow....co najlepsze napisalas kilka postow i juz wprowadzasz zamieszanie...WETERANKI forum wkur*****.

Antonelka, nika03, wombi, Bianka4, józefka, cicho sza, Tosia 1981, MatyldaG, Sysiaaaaa, justa1234 lubią tę wiadomość

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
‹‹ 3594 3595 3596 3597 3598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ