IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
I taka akcja mnie ominęła
proszę dzwonić po mnie jak znów pojawi się pseudokatolicki troll!
(jeśli się zastanawiacie czemu pseudokatolik to zapraszam przeczytać wypowiedź z dnia 28 lipca, godzina 22:38, Pani Ludwinka1)
Asiula, Ty już po pierwszych szczepieniach?
Lidwinka1, Asia_88, Bianka4 lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, taki off topic:
szukam w południowej Polsce jakiejś agroturystyki. Interesuje mnie typowa farma: konie, świnki, krowyNajlepiej blisko jeziora. Może być cała Polska, ale ideał to południowa połowa Polski (może być zachód, może być wschód).
Ktoś coś ma w zanadrzu?Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Justine wrote:Dziewczyny, taki off topic:
szukam w południowej Polsce jakiejś agroturystyki. Interesuje mnie typowa farma: konie, świnki, krowyNajlepiej blisko jeziora. Może być cała Polska, ale ideał to południowa połowa Polski (może być zachód, może być wschód).
Ktoś coś ma w zanadrzu? -
nick nieaktualny
-
Justine wrote:Dziewczyny, taki off topic:
Ktoś coś ma w zanadrzu? -
Justine wrote:I taka akcja mnie ominęła
proszę dzwonić po mnie jak znów pojawi się pseudokatolicki troll!
(jeśli się zastanawiacie czemu pseudokatolik to zapraszam przeczytać wypowiedź z dnia 28 lipca, godzina 22:38, Pani Ludwinka1)
Asiula, Ty już po pierwszych szczepieniach?
Tak.Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Lidwinka1 wrote:Dziekuje,wkoncu druga cos sensownego tu napisala(bo Nie wiedzialam nic o relanium tylko zle rzeczy),bo cala gromada nawet W stanie blogoslawionym pisze tylko zle slowa o mnie , no Ale moja wina, uniknelo by sue calej afery gdybys napisala wczoraj jrdnak nigdy nue jest za pozno
Pozdrawiam i powodzenia;)
Miałam nie karmić trola ale.... KILKA DZIEWCZYN PISAŁA PO CO BIERZEMY RELANIUM!
Czytaj ze zrozumieniem. Ba, czytaj w ogóle co się do Ciebie pisze!
(no ale lepiej pisać, że faszerujemy się psychotropami)Antonelka, ewlinaaa85, nika03, Bianka4 lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Lidwinka1 wrote:Dziekuje,wkoncu druga cos sensownego tu napisala(bo Nie wiedzialam nic o relanium tylko zle rzeczy),bo cala gromada nawet W stanie blogoslawionym pisze tylko zle slowa o mnie , no Ale moja wina, uniknelo by sue calej afery gdybys napisala wczoraj jrdnak nigdy nue jest za pozno
Pozdrawiam i powodzenia;)
Wczoraj dziewczyny pisały dokładnie to samo co _cherryLady tylko innymi słowami proponuję znaleźć lepszego tłumacza niż wujka Google lub udzielanie się na forum w ojczystym języku żeby wszystkim było lżej... -
Asiula86 wrote:Tak.
I jak ból?
MatyldaG wrote:nad jeziorem nie znam, ale chwala sobie agroturystyke w czernej kolo krakowa praktycznie w srodku lasu
Dzięki, już zaczynam szperaćProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Lidwinka1- weź odbij z tego forum bo ciśnienie podnosisz ludziom. Pisz sobie na tak przez Ciebie wychwalanym forum uk.
A skoro masz problem z rozumieniem po polsku to może napiszę Ci bye bye by nie napisać bardziej dosadnie.
Nie rozumiesz że nie chcemy tu Ciebie i Twoich durnych postów?
Chętnie przyjmujemy nowe staraczki, takie które mają trochę oleju w głowie i zachowują się normalnie.
Twoje wypowiedzi są koszmarne i najpierw miałam z Ciebie niezła beke ale teraz to już mnie wkurzasz.
Miałaś już stąd odejść to idź i nie wracaj.
Antonelka, szurusiowa, Justine, ewlinaaa85, nika03, Bianka4 lubią tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
nick nieaktualny
-
jowita198600 wrote:Dziewczyny doradźcie mi proszę gdzie muszę iść na pobranie krwi na betę aby otrzymać wynik w tym samym dniu? bo jakbym miała czekać dzień albo 2 na wynik to chyba bym osiwiała
Zalezy skad jestes. Najszybciej w klinice, ewentulanie diagnostyka z opcja na cito. Musisz podpytac w labie przed badaniem.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
jowita198600 wrote:Dziewczyny doradźcie mi proszę gdzie muszę iść na pobranie krwi na betę aby otrzymać wynik w tym samym dniu? bo jakbym miała czekać dzień albo 2 na wynik to chyba bym osiwiała