IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Gallina wrote:Asia88, czy ja dobrze pamiętam, że Ty szykujesz się do crio i bierzesz wcześniej tabletki antykoncepcyjne?
Możesz mi powiedzieć przez ile cykli, ewentualnie czy z przerwą po 21 dniach, czy bez? Mi lekarz też przepisał antyki przed crio (też mam pco i wysokie AMH, a poza tym b. wysoki androstendion), ale nie powiedział, czy mam robic przerwę mędzy dwoma opakowaniami. A u mnie klinika zamknięta na cały miesiąc na wakacje, a kontaktu do lekarza nie dają (kolejne uroki leczenia sie za granicą...).Ja przed stymulacją juz bylam 3msc na antykoncepcji, potem po punkcji 10 dni Orgametril i po kilku dniach od odstawienia przyszła @. Od 1 dc antykoncepcja na miesiąc - 21 tabletek i 7 dni przerwy. Jakbyś miała więcej pytań to zapraszam na priv
Gallina lubi tę wiadomość
-
Bylam na wizycie, endo ma 9mm, transfer we wtorek dwoch sniezynek 8B.
Vaina, problemik, MatyldaG, nika03, ewlinaaa85, roletka, Asia_88, Bianka4, Gallina, lady_pink, shooa, kassik, natty, mysza89, Jagah, Anatolka, Konwalia, Tosia 1981, Mimi86, słodka, aniabbb, MoNaKo, freya lubią tę wiadomość
-
Gallina, więc tak jak widzisz my z Asią niby jesteśmy w tej samej klinice a zupełnie inaczej miałyśmy
Asia_88 lubi tę wiadomość
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
nick nieaktualnyBianka4 wrote:A jeszcze ile tych angielko-polek przylatuje do ginekologa i innych lekzrzy z prośbą : Ratuj pan bo tam ....
Szkoda słów i nerwów na tą istotę ale ma racje niech idzie sie pomodlic za nasze zbłąkane dusze
A tak nawiasem to ile ta pani tam przebywa że języka ojczystego nie potrafi :)pewnie całe 2 lata
Powidzenia
Tak w sierpniu na watykanie pomodle Sue Za was wszystkie
Za te zagubione Nie ciala ale I dusze -
nick nieaktualnyLidwinka1 wrote:Nie krutykowalam polskiej medycyny!!
Powidzenia
Za te zagubione Nie ciala ale I dusze
Zegnam cirbie -
O nie, za mnie nie trzeba, moja ateistyczna dusza bardzo dziękuje
Lidwinka1, Bianka4, ewlinaaa85, Anatolka, lipa, MoNaKo lubią tę wiadomość
-
Zagubione dusze... Aaahaha ja juz tak leje w pracy że na sie na mnie znajomi dziwnie patrzą
Lidwinka1, lady_pink, ewlinaaa85, Anatolka lubią tę wiadomość
-
Problemik, Asia88, dziękuję Wam bardzo za odpowiedź!
Ja przed stymulacją brałam bez przerwy, teraz mam znowu wziąć dwa opakowania, żeby podejść zaraz po powrocie z wakacji we wrześniu. Wezmę pewno znowu bez przerwy, bo u mnie głównym celem jest niedopuszczenie do tworzenia się torbieli, a poza tym spieszy mi się okrutnie
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Lidwinka1 wrote:Nie krutykowalam polskiej medycyny!!
Powidzenia
Za te zagubione Nie ciala ale I duszeLidwinka1, józefka, szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualny
-
Lidwinka1 wrote:Sadze ze pisze I mowie dobrze po polsku skoro wyjechalam z pl w wieku 10 Lat
Zegnam cirbie
lady_pink, roletka, ewlinaaa85, Asia_88, nika03, Anatolka lubią tę wiadomość
2015 IVF
-
nick nieaktualny
-
Lidwinka1 wrote:Tutaj same damy expertki I autorytety!!!
Az podziwiam
Jedna nawet w ciazy a tak sie denerwuje
To ci tylko szkodzi , Nie czytaj moich postow I tyle zreszta of jutra mnie tu juZ Nie ma)
Dam tylko znac nielicznym co ze mna Za Tydz
Po czym skaduje ovufriend konto
Ovufriend??? Powinno byc ovucrazy - only polish women !!
Jak widać jesteś nieszczęśliwą osobą która niewiele rozumiejózefka lubi tę wiadomość
2015 IVF
-
Mam dzień w świecie trolli :p dziewczyny mialyscie tu juz taki przypadek ze zglaszalyscie kogoś i zablokowano mu konto?
Kava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, proszę nie komentujcie wynurzeń tej Pani, bo nie widzicie, że ona dobrze się bawi wchodząc z wami w dyskusję? Co post, to mówi "żegnam" a jednak ciągle wraca. Najlepiej po prostu zignorujcie, żeby nie miała powodu do jakże wysoce inteligentnego odgryzienia się
MatyldaG, shooa, Bianka4, mysza89, słodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBianka4 wrote:Masz racje musisz zasuwać do roboty bo pracujesz na takie ćpunki i leniwe baby jak My
Jak widać jesteś nieszczęśliwą osobą która niewiele rozumie
Co ma do rzeczy zasuwanie w uk na polki w pl ?? -
nick nieaktualnyLidwinka1 wrote:Tutaj same damy expertki I autorytety!!!
Az podziwiam
zreszta of jutra mnie tu juZ Nie ma)
Dam tylko znac nielicznym co ze mna Za Tydz
Po czym skaduje ovufriend konto
Ovufriend??? Powinno byc ovucrazy - only polish women !!
Ohhh dopiero od jutra???!!!http://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-help.gif
I broń Boże żebyś się za mnie modliła.Bianka4, szurusiowa, józefka, Asia_88, Anatolka lubią tę wiadomość