IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo ja się podłączę również
Stymulacja od piątku, z tym, że małą dawką Puregonu (75 j) i bez blokerów - taki eksperymencik, by wyhodować tylko jedną-dwie komórki. Może się uda "dorobić" jakiś zarodek do mojego eskimoska, żeby przy crio 2 zarodki podać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 10:03
-
Cytomegalii przed procedura akurat nie robilam, no to wlasnie licze ze mam przechorowana i tylko wynik jeszcze sie utrzymuje!Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Joanna85 wrote:Podczytuje Was czasem choc rzadko pisze. Gratuluje pozytywnych bet! Przykro mi z powodu porazek Katarinka i Jowita. Pisze rzadko bo mdloscini zawroty glowy daja troche w kosc, poza tym mam dni, ze spalabym 20h na dobe.
Mialam crio 2 blastek, 1 bąbelek zostal z nami. Miewa sie dobrze i kazdego dnia drżę o niego, najgorsze zeby przetrwac do konca 3 m-ca.
Niestety kolorowo nie jest- przypaletalo sie haschimoto i przy robieniu badan do karty ciazy okazalo ze mam podwyzszone przeciwciala igg i igm dla cytomegaliizrobilam szczegolowe badania i teraz czekam w strachu 3 dni zeby sprawdzic czy to przechorowana cytomegalia w przeszlosci czy swieza. Jesli bedzie swieza to niestety niedobrze dla mojego Maluszka.
Początki są ciężkie i fizycznie i psychicznie ale potem cudny czas dla mnie mimo upałów .
Emi cudna wiadomość i trzymam kciuki za bhcg
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
PragnącaDziecka wrote:Tyszanka widze ze lecimy razem, ja dzis 2dc -12.08 usg ocena endo.
Od wczoraj estrofen i encorton,a Ty?
W 10dc podglad...ale musze skoczyc do kliniki jeszcze bo jakies cholerstwo mnie zlapalo..swiedzace5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Melduje sie po transferze w trojpaku, mam ze soba dwa trzydniowe maluchy. Wzielismy im wszystkie dodatkowe atrakcje wiec mam nadzieje ze grzecznie z nami zostana. Maz dodatkowo im obiecal jakas konsole 4 (a raczej sobie:).
MedA, Vaina, Antonelka, Joanna85, SzewskaPasja, problemik, józefka, sylvuś, Mała Mi 80, Anatolka, lipa, kassik, Justine, MatyldaG, Jagah, tanka, Neo84, Bianka4, Asia_88, słodka, Cala, nika03, Asiula86, Aga78, Tosia 1981, Karo85, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Melduje sie po transferze w trojpaku, mam ze soba dwa trzydniowe maluchy. Wzielismy im wszystkie dodatkowe atrakcje wiec mam nadzieje ze grzecznie z nami zostana. Maz dodatkowo im obiecal jakas konsole 4 (a raczej sobie:).
Ha ha ha my też mamy PS4 tzn mąż ma i już się martwi że z dzieciakiem będzie musiał się dzielićJa go uspokajam że zanim do tego dorośnie będzie już antyk i będzie chciał nową a nie tatusiowe zabytki
Mag85 lubi tę wiadomość
-
Anuszka wrote:Ha ha ha my też mamy PS4 tzn mąż ma i już się martwi że z dzieciakiem będzie musiał się dzielić
Ja go uspokajam że zanim do tego dorośnie będzie już antyk i będzie chciał nową a nie tatusiowe zabytki
Anuszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeta 130 jestem w ciazy nie wierze !!!!!
Anuszka, Mag85, józefka, sylvuś, Vaina, Anatolka, problemik, Antonelka, MedA, SzewskaPasja, lipa, kassik, Justine, roletka, MatyldaG, Agi83, Tyszanka81, Jagah, tanka, Neo84, Bianka4, Asia_88, słodka, Cala, Joanna85, nika03, Asiula86, Tosia 1981, Karo85, BISCA, jowita198600, freya lubią tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Tez mu wlasnie powiedzialam ze za pare lat to go wysmieja z ta jego konsola.
Ale to są faceciJak zaczęliśmy urządzać pokój młodego pierwsze co chciał kupić to telewizor no bo przecież noworodek będzie sobie oglądał...
A jak zaczęłam robić składzik pieluch to zapytał po co mi aż tyle tego są przecież rzeczy ważne i ważniejsze
-
Tyszanka81 wrote:Poprawilam sie na 3 dc
Od wczoraj estrofen i encorton,a Ty?
W 10dc podglad...ale musze skoczyc do kliniki jeszcze bo jakies cholerstwo mnie zlapalo..swiedzace -
Anuszka wrote:Ale to są faceci
Jak zaczęliśmy urządzać pokój młodego pierwsze co chciał kupić to telewizor no bo przecież noworodek będzie sobie oglądał...
A jak zaczęłam robić składzik pieluch to zapytał po co mi aż tyle tego są przecież rzeczy ważne i ważniejsze
lipa, SzewskaPasja lubią tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Melduje sie po transferze w trojpaku, mam ze soba dwa trzydniowe maluchy. Wzielismy im wszystkie dodatkowe atrakcje wiec mam nadzieje ze grzecznie z nami zostana. Maz dodatkowo im obiecal jakas konsole 4 (a raczej sobie:).
Zostana z Toba na 9 m-cyMag85 lubi tę wiadomość
-
Nie wytrzymała tego czekania i zapisałam się na kolejną wizytę w novum! Może jutro się dowiem co zostało postanowiono w naszej sprawie. Strasznie się boję, że nas nie zakwalifikują do AZ i tyle z moich marzeńDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Zapomniałam dodać najważniejszego
Każda ciąża na tym forum mnie bardzo motywuje i dzięki Wam mam siłę na dalszą walkęproblemik, Antonelka, lipa, SzewskaPasja, Justine, roletka, Bianka4, Asia_88, słodka, Joanna85, Asiula86, nika03 lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny