IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
MatyldaG wrote:Nam powiedzial tylko ze to istnieje i że można skorzystać ale w przeliczeniu na kase już bysmy nie wyrobili wolalam do ah doplacic.
Evaa lubi tę wiadomość
-
Chyba kazda przy pierwszym podejsciu byla zielona
ja nie wiedzialam jak robic zastrzyk,a o mysli punkcji mialam kolatanie serca hehe teraz to dla mnie pikus.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 16:57
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Mnie pierwsze 3 zastrzyki robił mąż, przy pierwszym wyłam jak bóbr ze strachu, jeszcze zanim mnie dotknął hehehe 4 musiałam zrobić sama, bo mężowi zmienili wtedy zmianę w pracy i pamiętam, że modliłam się nad tą igła z pół h... Później dwie kolejne procedury i cała ciąża na heparynie... Teraz zastrzyki robię jak zawodowiec
ani jednego siniaka przez całą ciążę nie miałam
-
u mnie w malzenstwie to moj maz by sie poplakal jakby mial mi zastrzyk zrobic, wszystkie robilam sama on nawet spojrzac nie chcial ;p
a z pierwszym z gonapeptylu tak mi sie spieszyło, ż sobie tak z marszu strzelilam nawet sie nie upewnilam jak to robic ani nie odkazilam niczym ;p -
zuzanna wrote:Hej dziewczyny- dawno tu nie pisałam bo trochę dalam sobie luzu. Mam pytanie odnośnie poziomu TSH- badałam zaraz po skończeniu stymulacji i miałam 3,7 - trochę dużo- niby się miesci w normach no ale na starania to raczej dużo. teraz jakies 3 miesiące bez hormonow badam i jest na podobnym poziomie 3,5 i mam pytanie czy to może być przyczyna niepowodzeń ? Badalam ft3, ft4 i wszystko w normach , reszta hormonow tez.
Bianka4 lubi tę wiadomość
2 IUI
Niskie AMH, MTHFR, Hiperprolaktynemia
IVF - czerwiec
23.05.2017 moje szczęście przyszło na świat :*
-
Hej dziewczyny mam pytanko, przygotowuje się do drugiej procedury i mam mieć wlewy z intralipidu. Wiecie może jaki jest koszt takich wlewów?2 IUI
Niskie AMH, MTHFR, Hiperprolaktynemia
IVF - czerwiec
23.05.2017 moje szczęście przyszło na świat :*
-
Madzik_6 wrote:Hej dziewczyny mam pytanko, przygotowuje się do drugiej procedury i mam mieć wlewy z intralipidu. Wiecie może jaki jest koszt takich wlewów?
Madzik_6 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
wombi wrote:
U mnie tak łatwo nie będzie. ... Okazało się że doszedł mi zespół antyfosfolipidowy i mutacja mthfr. Do tego endomendą znowu daje mi popalić. Wczoraj myślałam że zadzwonię po pogotowie ale bóle i skurcze po 3h minęłyZałamka
Wombi, głowa do góry! ja mam zespół i mutacje. Jak nie wiedziałam, że to mam to nie było ciąży. Jak się dowiedziałam o tym i zaczęłam leczyć - szósty transfer udany. Będzie ok! Pamiętaj - lepszy wróg, którego znamy
pozdrowienia!Evaa, Aga78, asia-m-b, SzewskaPasja, sylvuś, Beata.D, wombi, nika03, Tosia 1981, ewe_a85 lubią tę wiadomość
Kosmos :-*
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak się wylicza dzień transferu? Jak zaczynam brać luteine to jest dzień 1 czy 0 ?? Mam zamrożone blastkiStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
natty85 wrote:Dziewczyny jak się wylicza dzień transferu? Jak zaczynam brać luteine to jest dzień 1 czy 0 ?? Mam zamrożone blastki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 22:40
-
Chodzi mi o to, że zaczynam brać lutke np. W poniedziałek to transfer blastki powinien być w piątek czy sobotęStarania od 2013r.
12 lipca 2016r. CRIO
Bo ja mam brać 4 dni lutke i w 5 dniu transfer. Jakoś dziwnie, dopiero w domu sobie to policzylam.Starania od 2013r.
12 lipca 2016r. CRIO
nick nieaktualny