IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, melduję sie dzień po transferze pięciodniowej blastki. Na sześc zapłodnień trzy komórki się nie zapłodniły, jedna była zdegenerowana i zostały dwie. Jedna idealna a druga powolniejsza. Została do obserwacji morula, ale nie wiadomo czy dotrwa do mrożenia, więc albo maleństwo się przyjmie, albo będzie totalna porażka z mojego ICSI.
Nie wiem czemu mam złe przeczucia. Spodziewałam się lepszego wyniku. Myślałam, że będzie dylemat co zrobić z nadwyżką zarodków a tu ledwo dla mnie starczyło.
Ale to niesamowite zobaczyć takie maleństwo pod mikroskopem
Oby było mu ciepło i dobrze w maminym brzuszku i chciało tam zostać na dłużej.
A na Was też Relanium nic nie działa? Nie jestem ani spokojniejsza, anie osowiała. Nic.
Na transferze trzęsłam się jak osika.nika03, Bianka4, tanka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy nasz troll chwalil sie beta? Nie wiem czy przypadkiem nie przeoczylam
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
Anatolka wrote:Mnie pierwsze 3 zastrzyki robił mąż, przy pierwszym wyłam jak bóbr ze strachu, jeszcze zanim mnie dotknął hehehe 4 musiałam zrobić sama, bo mężowi zmienili wtedy zmianę w pracy i pamiętam, że modliłam się nad tą igła z pół h... Później dwie kolejne procedury i cała ciąża na heparynie... Teraz zastrzyki robię jak zawodowiec
ani jednego siniaka przez całą ciążę nie miałam
Anatolko, mnie tez czekaja zastrzyki przez cala ciaze. Na siniaki nie narzekam ale mam dosc spuchniety brzuch i takie gulalki. Czy tez to mialas i jesli tak to jak sobie radzilas?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Anatolko, mnie tez czekaja zastrzyki przez cala ciaze. Na siniaki nie narzekam ale mam dosc spuchniety brzuch i takie gulalki. Czy tez to mialas i jesli tak to jak sobie radzilas?
Ojej to jest pewne, ze jak juz sie uda to przez cala ciaze trzeba sie dalej kluc zastrzykami ? -
nick nieaktualnynicka1234 wrote:Chwalil, ale przez bledy na ovu sie wszystko usunelo. Wyszlo jej z tego co pamietam 7 dpt 400 ponad
12dpt-5/08/16-450.6
Czuje sie bardzo dobrze , Nie plamie i pracuje) bez wyciszaczy dalismy rade i to za pierwszym razem
Pozdrawiam Polske !! -
nick nieaktualnyLidwinka1 wrote:Zle czytasz nawet Po polsku !!!
12dpt-5/08/16-450.6
Czuje sie bardzo dobrze , Nie plamie i pracuje) bez wyciszaczy dalismy rade i to za pierwszym razem
Pozdrawiam Polske !!
Ode mnie wara !!
Haha ja zle czytam po polsku.. Moze po prostu zapomnialam ? Nikogo to nie interesuje, moim zdaniem to sciemanika03, Bianka4, lipa lubią tę wiadomość
-
nicka1234 wrote:Ojej to jest pewne, ze jak juz sie uda to przez cala ciaze trzeba sie dalej kluc zastrzykami ?
Udalo sie juz, choc pewnie powiem, ze 100% usmiechem jak bede trzymala noworodka w reku
Co do zastrzykow tak - mam mutacje mthfr oraz mialam kiedys zakrzepice.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Hej mam pytanie do tych z Was co mialy criotransfer. Chodzi mi o współżycie przed crio. Dzis sie troszke zapomnieliśmy a mam chyba akurat owulacje. We wtorek mam miec crio. I tak sie zastanawiam czy nie zrobiłam glupoty ale z drugiej strony to bylby chyba cud jakbym naturalnie zaszła. Nie wiem czy przyznawać sie lekarzowi ze wspolzylismyKasia 79
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
soleil wrote:Dziewczyny mam pytanie,
ile u was kosztuje badanie beta hcg?
Niby mam w pakiecie, ale dojazd do kliniki jest droższy niż badanie a na stronie lokalnego punktu pobrań są dwie wersje badania ( 47 i 67 zł) uważam, że to dużo. Ile wy płacicie?
W diagnostyce w Warszawie ok 40 zl. W klinice place 52 zl.soleil lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualnysoleil wrote:Dziewczyny mam pytanie,
ile u was kosztuje badanie beta hcg?
Niby mam w pakiecie, ale dojazd do kliniki jest droższy niż badanie a na stronie lokalnego punktu pobrań są dwie wersje badania ( 47 i 67 zł) uważam, że to dużo. Ile wy płacicie?
Strasznie drogo biorą za bete. U mnie w przychodni kosztuje 30 złsoleil, Antonelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynicka1234 wrote:Nie bedziesz mnie trollu obrazac!! Nikt cie tu nie chce wiec łaskawie idz stad
Ty lepiej mysl pozytywnie idz sie pomodl ,wyjedz na dobra kolacje z mezem a nue denerwuj sie niepotrzebnie!!!!
Powidzenia!