IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania gratuluję: )
Dziewczyny to zakładając najgorszy scenariusz ze ustawa przejdzie.
Będzie można stymulować jajniki, pobrać tyle komórek ile będzie, zamrozić. Do skutku co miesiąc jedna rozmrazac i zapladniac. Tak by to miało wyglądać?
shooa lubi tę wiadomość
-
Jesli kogos na to stac....chyba ze kliniki zejda z cen. Pozatym to tez bedzie trwalo i bedzie obciazajace dla nas. Co miesiac przygotowanie do transferu ktory nie wiadomo czy sie odbedzie,bo wiadomo nie wszystkie zarodki sie rozwina,a mrozone komorki podobno gorzej sie zapladniaja.Lunk_a wrote:Ania gratuluję: )
Dziewczyny to zakładając najgorszy scenariusz ze ustawa przejdzie.
Będzie można stymulować jajniki, pobrać tyle komórek ile będzie, zamrozić. Do skutku co miesiąc jedna rozmrazac i zapladniac. Tak by to miało wyglądać?
-
5dniowe 4ab ,mam nadzieję że moja drobinka jest leniuszkiem i się jeszcze rozkręci bo beta jeszcze malutka ale od 7dpt(5,9) wzrosła 3razjowita198600 wrote:aniabbb a jakie zarodki miałaś podane i ilu dobowe?

Boję się jak cholera ,ale nie mogę zakładać najgorszego.
jowita198600 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Już lepiej choć brzuch jeszcze troszkę przy chodzeniu pobolewa. Gorzej było wczoraj myślałam ze z pracy nie wyjdę tak mnie bolał.Wife wrote:Anakonda i Kunia jak się czujecie po punkcji?
U nas nadal 6 zarodków się rozwija .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com]
[/url] -
lady_pink wrote:A nie wydaje Wam się dziwnie, że kliniki wcale nie protestują? Przecież to też chodzi o ich grube miliony... Może oni po prostu wiedzą, że to nie przejdzie, może to tylko nagłośnienie żeby ukryć coś innego? NO już sama nie wiem, ale jak np. chcieli zwiększyć podatek dla małych sklepikarzy, to wszyscy z nich ruszyli na warszawę bo walczyli o swoje dochody. Czemu kliniki tego nie robią? Może to jakąś prowokacja albo inny ch*j?
Tez mnie to troche dziwi.
albo wiedza, ze i tak nici z ich protestow....
shooa lubi tę wiadomość
-
Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Będzie wszystko dobrzeaniabbb wrote:5dniowe 4ab ,mam nadzieję że moja drobinka jest leniuszkiem i się jeszcze rozkręci bo beta jeszcze malutka ale od 7dpt(5,9) wzrosła 3raz
Boję się jak cholera ,ale nie mogę zakładać najgorszego.
ja miałam podane 2 zarodki 3 dniowe 8b i 5a plus embryoglue i intralipid i jestem ciekawa co z tego wyszło.