IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny na początku grudnia podchodzimy do pierwszego ivf w Gyncentrum. Mieliśmy to zrobić po nowym roku, ale w związku z dorwaniem się fanatyków do macic kobiet jutro jedziemy podpisać umowę gdzie będzie jasno określone. Zapłodnienie 6 komórek dla mnie pozostałe komórki dla biorczyni. Mam do was pytanie, jak się przygotować do procedury, chodzi mi o to czy jest jakaś możliwość poprawy jakości komórek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 14:08
-
Banda smierdzieli, niech sie lepiej samolotem zajma. Nic o zyciu nie wiedza.
Cofneli refundacje, to jeszcze im malo. W jakim my kraju zyjemy? Czy to jest XXI wiek??
shooa, mania 89, SzewskaPasja lubią tę wiadomość
I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:Dziewczyny na początku grudnia podchodzimy do pierwszego ivf w Gyncentrum. Mieliśmy to zrobić po nowym roku, ale w związku z dorwaniem się fanatyków do macic kobiet jutro jedziemy podpisać umowę gdzie będzie jasno określone. Zapłodnienie 6 komórek dla mnie pozostałe komórki dla biorczyni. Mam do was pytanie, jak się przygotować do procedury, chodzi mi o to czy jest jakaś możliwość poprawy jakości komórek?
Moja Pani dr poleciła mi koenzym Q10, ale koniecznie w formie ubrichinolu, nie ubrichinonu, ale czy pomogło to ci nie powiem, bo biorę to od miesiąca, ale jeszcze nie miałam pobieranych komórek, dopiero w listopadzie
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy ktoras brala przed stymulacja tab antykoncepcyjne Yasmin? chciałam, zeby dr M przepisal mi inni bo mnie po nich brzuch bolal i dziwnie sie czulam a one sa na 21 dni. Do tego mam brac od dzisiaj a wczesniej powiedzial, ze od 1 dnia @ a @ mi sie skonczyla dzisiaj. Mogę tak zrobić?
-
Ja antyki wlączylsm w 3dc bo tak akurat bylam na wizycie.Czytalam ze ktoras z dziewczyn miala od 5dc..nicka1234 wrote:Dziewczyny czy ktoras brala przed stymulacja tab antykoncepcyjne Yasmin? chciałam, zeby dr M przepisal mi inni bo mnie po nich brzuch bolal i dziwnie sie czulam a one sa na 21 dni. Do tego mam brac od dzisiaj a wczesniej powiedzial, ze od 1 dnia @ a @ mi sie skonczyla dzisiaj. Mogę tak zrobić?Antoś IVF,Julisia natural

-
A co Wam "dolega"?Aksamitna wrote:Dziewczyny na początku grudnia podchodzimy do pierwszego ivf w Gyncentrum. Mieliśmy to zrobić po nowym roku, ale w związku z dorwaniem się fanatyków do macic kobiet jutro jedziemy podpisać umowę gdzie będzie jasno określone. Zapłodnienie 6 komórek dla mnie pozostałe komórki dla biorczyni. Mam do was pytanie, jak się przygotować do procedury, chodzi mi o to czy jest jakaś możliwość poprawy jakości komórek?
Czesto dobieranie suplementow jest zalezne wlasnie od tego.Zeby sobie nie zaszkodzic,rozpiszemy co bierzemy a moze sie okazac ze u Ciebie jest niewskazane.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-
-
nick nieaktualnyJa biorę zawsze Marvelon i zazwyczaj Pani dr każe je zaczynać dopiero od 3dc, nie od dnia pojawienia się krwawienia. Generalnie z tego co praktykują w mojej klinice wynika, że nie jest ważne kiedy zaczniesz, ważne, żebyś zjadła całe opakowanienicka1234 wrote:Dziewczyny czy ktoras brala przed stymulacja tab antykoncepcyjne Yasmin? chciałam, zeby dr M przepisal mi inni bo mnie po nich brzuch bolal i dziwnie sie czulam a one sa na 21 dni. Do tego mam brac od dzisiaj a wczesniej powiedzial, ze od 1 dnia @ a @ mi sie skonczyla dzisiaj. Mogę tak zrobić?
-
Spokojnie.Tez czekalam na umowe troszke.APozniej ja podpisywalam,zostawialam i czekalam na podpis z ramienia Gync.Trwalo to chwilke...opu wrote:Ja wczoraj bylam na wizycie i dlaczego jeszcze nikt mi nie dal umowy do podpisania ?? A juz zqczynam stymulacje ?! Co jest grane ?? Nast wizyte mam za tydzien w czwartek to zdaze jeszze podpisac umowe na starych zasadach ???5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-
-
nick nieaktualnyTyszanka81 wrote:A co Wam "dolega"?
Czesto dobieranie suplementow jest zalezne wlasnie od tego.Zeby sobie nie zaszkodzic,rozpiszemy co bierzemy a moze sie okazac ze u Ciebie jest niewskazane.
Mam wyleczoną endometrioze, i policystyczne jajniki. AMH ok 2,68 endometruim prawidłowe, tak naprawdę teraz to wygląda na niepłodność idiopatyczną. Po clo bez zmiany dawki pęcherzyki na jednym jajniku rosły i pękały bez ovitrelle. Niestety drugi jajnik nie podjął już pracy. No i wyniki męża na pograniczu 4 % prawidłowych plemników. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMedA wrote:Ja biorę zawsze Marvelon i zazwyczaj Pani dr każe je zaczynać dopiero od 3dc, nie od dnia pojawienia się krwawienia. Generalnie z tego co praktykują w mojej klinice wynika, że nie jest ważne kiedy zaczniesz, ważne, żebyś zjadła całe opakowanie

To super, myślałam ze musi byc od dnia @
A ze tylko na 21 dni to tez nie ma znaczenia prawda?
-
nick nieaktualnyNicka ale jak tylko na 21 dni? Każde anty, które miałam są na 21 dni
Generalnie jak się anty bierze, bo ciążę się nie chce zajść to masz 21 tabletek i 7 dni przerwy i tak w kółko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 15:05
Tyszanka81 lubi tę wiadomość

jak mi taka poloza to zrobimy afer bo juz jestem w trakcie stymulacji