IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Milkowiec wrote:w Invi wcale się nie leży po transferze
tylko na siku i do domu
wypij z litr wody przed transferem bo musi być bardzo pełny pęcherz
nie biorę weryfikacji więc testuję za 9 dni, teraz tylko spokój i mówimy do bąbelków
Milkowiec ja na pewno nie doczekam 9 dnia po transferzeSzybciej pójdę na betę ale postanowiłam chociaż testów sikanych nie robić.
-
Hej
Ja po wizycie w Gync,dr obawia sie ustawy i dzis przepisal mi antyki!! Od jutra zaczynam dlugi protokol! Wiec stymulacja,a w miedzyczasie wcisnie mnie do immunologa w Gync,natomiast twierdzi ze duzo badan nie widzi potrzeby robic.Zarodki ok,ciaza raz byla wiec zobacze.Boje sie podchodzic bez badan...ale z drugiej strony ufam mu i w kropce jestem!! Wiec nie zdaze isc do immunologa na kase chorych...normalnie w szoku jestem ale moze ma racje ze nie ma na co czekac bo boi sie ze przyjdziemy za 2-3 miesiace i bedziemy mogli dzialac z jedna komorka!
Ale mam metlik w glowie...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Dziewczyny zaczynam świrować...
głupie myśli krążą mi w głowie- czy mogę rano umyć się żelem do higieny intymnej? Nie znalazłam takiego bezzapachowego ( o ile są wogóle) i kupiłam polecany przez was facelle sensitive. Przecież nie umyję się rano samą wodą!
Wciąż mam czerwone gardło i mąż kupił mi tablety na gardło dla kobiet w ciąży ale to chyba też niewiele mi pomoże...i czy nie zaszkodzi w zagnieżdżeniu zarodka?
Do tego ten pełny pęcherz
Czytałam że po transferze nie można napinać mięśni brzucha ani sie schylać, więc jak ja sobie rajty jutro po transferze założę?
Przepraszam za takie pierdoły ale myślę o tym wszystkim
-
MoNaKo wrote:Dziewczyny zaczynam świrować...
głupie myśli krążą mi w głowie- czy mogę rano umyć się żelem do higieny intymnej? Nie znalazłam takiego bezzapachowego ( o ile są wogóle) i kupiłam polecany przez was facelle sensitive. Przecież nie umyję się rano samą wodą!
Wciąż mam czerwone gardło i mąż kupił mi tablety na gardło dla kobiet w ciąży ale to chyba też niewiele mi pomoże...i czy nie zaszkodzi w zagnieżdżeniu zarodka?
Czytałam że po transferze nie można napinać mięśni brzucha ani sie schylać, więc jak ja sobie rajty jutro po transferze założę?
Monako ja przed transferem umyłam się samą wodą
Nie martw się na zapas. Ja w 5 dpt rochrowałam się strasznie i mimo to beta pozytywna jest. główka do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 19:16
MoNaKo lubi tę wiadomość
Ginka
-
Lunk_a wrote:a z długością brania antyków czy wieciwiecie jak to jest?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
MoNaKo wrote:Lunka, długi protokół nie zawsze oznaczanie stosowanie wczesniej antykoncepcji. Ja szłam długim protokołem i antyków nie miałam.
Źle się wyraziłam. Taki protokół z antykami poznipóźniej docapeptyl potem gonado.
Czy te antyki można brać ile czasu się chce?
Zdecydować zeby dobrze wstrzelić się chociazby z terminem punkcji -
MoNaKo wrote:Dziewczyny zaczynam świrować...
ale myj sie smialo tym co masz ☺
gardlo tez przejdzie na tych tabletkach...spokojnie!5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
anakonda wrote:Minimum 21 dni musisz brać anty (jeśli je dostaniesz ) ja brałam 1,5 opakowania bo zależało mi na opóźnieniu o tydzień i nie było problemu dostajesz albo decapeptyl albo ten drugi wyciszacz nie pamiętam nazwy .
I potem ile czasu ten wyciszacz?
Czyli min 21 dni i kilka dni więcej nie ma problemu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 19:17
-
Tyszanka81 wrote:Hej
Ja po wizycie w Gync,dr obawia sie ustawy i dzis przepisal mi antyki!! Od jutra zaczynam dlugi protokol! Wiec stymulacja,a w miedzyczasie wcisnie mnie do immunologa w Gync,natomiast twierdzi ze duzo badan nie widzi potrzeby robic.Zarodki ok,ciaza raz byla wiec zobacze.Boje sie podchodzic bez badan...ale z drugiej strony ufam mu i w kropce jestem!! Wiec nie zdaze isc do immunologa na kase chorych...normalnie w szoku jestem ale moze ma racje ze nie ma na co czekac bo boi sie ze przyjdziemy za 2-3 miesiace i bedziemy mogli dzialac z jedna komorka!
Ale mam metlik w glowie...Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
nick nieaktualny
-
Tyszanka, Ginka, PragącaDziecka- dziękuję za słowa wsparcia, jest mi ono teraz naprawdę potrzebne ;* :*
Szkoda, że wszystkie z tego wątku jesteśmy tak porozrzucane po Polsce bo fajnie by było zrobic kiedyś zlot czarownicWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 19:21
mania 89, nika03, Asia_88 lubią tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:O właśnie o taki protokół mi chodzi. A brałaś antyki od którego dc?
I potem ile czasu ten wyciszacz?
Czyli min 21 dni i kilka dni więcej nie ma problemu?
Pani dr powiedziała że mogę przedłużyć antyki a najważniejsze by wybrać 21 sztuk .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
nick nieaktualnyana167 wrote:Dziewczyny a co myślicie o akupunkturze?
Ana ja dopiero bede podchodzic do ivf ale na pewno bede korzystac z aku. Moja babeczka jest specjalnie wytrenowana do wspomagania plodnosci i ivf.
Chodze od stycznia, na poczatku bylo raz w tyg, potem raz w miesiacu.
Za wysoka prolaktyna zmniejszyla sie dwukrotnie po 3 miesiacach zabiegow.
Ostatnio zrobilysmy zabieg pod katem likwidacji plamien przed @ i wydluzenia fazy po owulacji. Pomoglo od razu, mialam piekny cykl!
Takze ja wierze ze mi to pomaga.
Angie przyjmij prosze zaproszenie to podesle Ci moja diete.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 19:40
ana167, Kunia, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Opu, jaki antybiotyk mąż dostał? Mój wziął 6 różnych, czytałam o tym bardzo dużo, bo nie chciało się wyleczyć i okazało się, że jedynym antybiotykiem z naszego antybiogramu, który realnie penetruje męskie miejsca strategiczne jest ciprofloxacyna (Cipronex), bo przenika dobrze do gruczołu krokowego. Moj mąż wziął w akcie desperacji 3 serie z rzędu, bo to był ostatni możliwy do spróbowania i byliśmy się, że jak weźmie za krótko to się nie doleczy.
-
Milkowiec wrote:Dziś w planach było zabranie ostatnich 2 małych blastek 2BB...
Czekam na sms od gina, zobaczymy co zadecyduje. Dobrze, że transfer umówiony na 14:30 dopiero, w razie co to nie zdążą jeszcze rozmrozić.
Dziś jest tylko łagodny dezodorant bezzapachowy i tusz do rzęs. Innych kosmetyków nie ma.Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny