IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshooa wrote:Czy lekarze Wam mówili, że lepiej nie prowadzić auta po transferze? Bo wypada mi podróż ok 250km w okolicach 5-6dpt gdzie niestety muszę być kierowcą i nie wiem czy to jakoś odkręcać czy się nie przejmować?
Myślę, że nie masz się co przejmować, bo jak się uda, to nie będziesz kierowała przez 9 msc? Jak się będziesz dobrze czuła, to nie przesadzajmy -
shooa wrote:Czy lekarze Wam mówili, że lepiej nie prowadzić auta po transferze? Bo wypada mi podróż ok 250km w okolicach 5-6dpt gdzie niestety muszę być kierowcą i nie wiem czy to jakoś odkręcać czy się nie przejmować?
Ja brałam relanium przed transferem i po relanium nie można prowadzić samochodu. Ale jeśli nie masz zaleconego to chyba nie ma przeciwskazań żebyś była kierowcą
Ginka
-
MoNaKo wrote:Nam stuknęły dziś 4 lata...nawet świetować mi się nie chce bo czuję że będzie powtórka w kolejnym cyklu
Monako, świętować trzeba, to Wy jesteście tym klejem, na który się wszystko trzymaa że atmosfery nie będzie może szampańskiej(dosłownie i w przenośni
), bo za dużo zmartwień, galopujących myśli itp., to nic nie szkodzi, taki czas...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 13:06
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshooa wrote:Czy lekarze Wam mówili, że lepiej nie prowadzić auta po transferze? Bo wypada mi podróż ok 250km w okolicach 5-6dpt gdzie niestety muszę być kierowcą i nie wiem czy to jakoś odkręcać czy się nie przejmować?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 13:21
shooa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MisiaZ88 wrote:Dziewczyny pozytywne wieści, wycofali się ze zmian w in vitro5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
No to teraz zagwozdka....stymulowac sie czy odczekac troche...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Kasita wrote:Dziewczyny, czy któras z Was przeszła przez hiperstymulacje? Ile mialyscie pęcherzyków i jakie mialyscie objawy?
Sorki za podbijanie wlasnego posta, ale nie wiem czy zostal niezawazony czy moze zadna z Was nie przechodzila hiperki...Kasita
16.11 - krio-transfer 5-dniowej blastki
05.12 - pozytywna beta
15.12 - bicie serca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do tej ustawy -
Pragnę Wam przypomnieć, że mówiłam, że tak będzieA wy mnie krytykowałyście, że taką optymistką jestem
Ale tak czy siak przygotujcie się, że takie "świetne pomysły" będą pojawiały się pewnie średnio raz na pół roku jak będą chcieli jakieś niewygodne ustawy przepuścić a rzucą mediom na żer kwestię aborcji i in vitro, żeby po cichutku swoje zrobić. No ale na razie mamy spokój na jakiś czas więc można winko otwierać
lilou, ewlinaaa85, lipa lubią tę wiadomość
-
Kasita wrote:Sorki za podbijanie wlasnego posta, ale nie wiem czy zostal niezawazony czy moze zadna z Was nie przechodzila hiperki...
sprawa indywidualna,niezaleznie od ilosci jajek,czy wysokiego estradiolu.Poprostu jedne przeszly inne nie...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualnyMedA wrote:Co do tej ustawy -
Pragnę Wam przypomnieć, że mówiłam, że tak będzieA wy mnie krytykowałyście, że taką optymistką jestem
Bardzo się cieszę, że miałaś rację MedA, naprawdę. ale w tym obecnie nadmiernie prawicowym kraju nie można być niczego pewnym i patrzeć spokojnie co się stanie, dobrze mieć plan B. Bo później można mieć pretensje do pań i panów z Wiejskiej i samego siebie. Oczywiście nie koliduje to z byciem optymistką
mi dziś spadł wieeelki kamień z serca, że nie muszę się martwić czy za tydzień brać mrozaczka czy jednak nie brać i się stymulować..
Kasita, tak jak pisze Tyszanka, to niezależne od estradiolu i ilości jajeczek. Objawy są różne w zależności od stadium. Takie, że już możesz podejrzewać, że to hiperka się rozkręca to: nieustający ból brzucha potworny i wszystkich wnętrzności - leki nie pomagają, wzdęcia, rosnący brzuch, problemy z oddawaniem moczu aż do zaprzestania sikania, kłopoty ze spaniem i trudności w oddychaniu.Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Gallina wrote:Monako, świętować trzeba, to Wy jesteście tym klejem, na który się wszystko trzyma
a że atmosfery nie będzie może szampańskiej(dosłownie i w przenośni
), bo za dużo zmartwień, galopujących myśli itp., to nic nie szkodzi, taki czas...
Dziękuje za wsparcie... Zaraz sie emocjonalnie a wieczorem zrobie się na bóstwo i mamy wieczór z mężem dla siebie...dość użalania!katariiinkaa, MedA, Asia_88, Gallina, nika03 lubią tę wiadomość