IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro testuje chyba, będzie 8 dpt a do tego miałam mieć mega zapiernicz w pracy ale jadę na pogrzeb kuzyna... czy na prawdę nie może mieć człowiek chwili spokoju?
Wczoraj wieczorem bolała mnie szyjka macicy tak dziwnie, jakby się otwierała a dziś cisza, żadnych pobolewań czy ciągnięcia... -
Anatolka odezwie sie po wizycie bo jest u lekarza...
MedA lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
MedA wrote:Wiesz w sumie to był dopiero mój drugi transfer i podeszłabym do tego na spokojnie, bo zawsze sobie mówiłam, że zacznę się martwić po 3-4 transferze, ale mi szyki te biochemiczne popsuły - wolałabym szczerze powiedziawszy, żeby po prostu ta beta nie urosła, a jak znów mnie spotkała biochemiczna to wietrzę grubszy problem tyle tylko, że trzeba pokombinować jak go wykryć
MedA można na to spojrzec też z drugiej strony, Twój organizam chce być w ciąży, rusza z beta, tylko jest jakiś taki mały dinks, który blokuje, trzeba to wykryć, usunąć i beta w kosmos wywaliAsia_88 lubi tę wiadomość
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Jagna 75 wrote:PragnącaDziecka licze ze i ty dolączysz do nas do stymulujących sie,powodzenia na wizycie
-
problemik wrote:Dzieci ponospowe mają problem z emocjami i ze skupieniem uwagi. Pisałam o tym kilka miesięcy temu.
ze wzgledu na krwiaka w macicy. Na szczescie sie wchlanal, ale troche martwia mnie te info, o ktorych piszecie.
Problemik jak masz gdzies pod reka jakies artykuly wyslij prosze linka, ciezko bedzie sie doszukac kilka miesiecy wstecz.Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
MedA wrote:Wiesz w sumie to był dopiero mój drugi transfer i podeszłabym do tego na spokojnie, bo zawsze sobie mówiłam, że zacznę się martwić po 3-4 transferze, ale mi szyki te biochemiczne popsuły - wolałabym szczerze powiedziawszy, żeby po prostu ta beta nie urosła, a jak znów mnie spotkała biochemiczna to wietrzę grubszy problem tyle tylko, że trzeba pokombinować jak go wykryć
MedA, u mnie powtarzające się ciąże biochemiczne (było ich w sumie 7 na przestrzeni 4 lat, w tym 3 z in vitro) były powodowane wysoką aktywnością komórek nk, mam ją na poziomie aż 22%. Więc może w immunologii należałoby szukać przyczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 10:43
I ivf
II ivf
mthfr, ana, komórki nk -
nick nieaktualnypinezka wrote:MedA, u mnie powtarzające się ciąże biochemiczne (było ich w sumie 7 na przestrzeni 4 lat, w tym 3 z in vitro) były powodowane wysoką aktywnością komórek nk, mam ją na poziomie aż 22%. Więc może w immunologii należałoby szukać przyczyny.
No więc właśnie wizyta u Paśnika w środę, zobaczymy czy tu jest pies pogrzebany -
nick nieaktualnyGallina wrote:MedA można na to spojrzec też z drugiej strony, Twój organizam chce być w ciąży, rusza z beta, tylko jest jakiś taki mały dinks, który blokuje, trzeba to wykryć, usunąć i beta w kosmos wywali
No mam nadzieję, że uda się wykryć tę przyczynę -
lady_pink wrote:Hmm już wiem czemu nie ma nigdzie informacji o tym Mensinormie - został on wprowadzony na rynek dopiero w maju 2016 roku.
Moze bedzie dobry...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lady_pink wrote:Kurde nie ma info nigdzie o tym leku
Ja pierwszą procedure miałam długą, czyli gonapeptyl, menopur i golan.
Teraz zmiana kliniki i zmiana protokołuMam nadzieje że to dobra decyzja..
Jednak, gdyby któraś z słyszała o tym mensinormie to będę mega wdzięczna
A z jakiej kliniki zmieniasz na jaką?Ginka
-
opu wrote:Poslowie wycofali popracie dla projektu zakazujacego in vitr!! Swietujemy !
ja woda
Bo czytam na innym forum ze narazie w komisji projekt jest odlozony w czasie...z inv.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualny