IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asia_88 wrote:Bella jak zwykle czujna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 12:25
nika03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszurusiowa wrote:http://www.sejm.gov.pl/Sejm8.nsf/PrzebiegProc.xsp?nr=525
nicka1234, lady_pink, Mag85, szurusiowa, Asia_88, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Milkowiec wrote:Jutro testuje chyba, będzie 8 dpt a do tego miałam mieć mega zapiernicz w pracy ale jadę na pogrzeb kuzyna... czy na prawdę nie może mieć człowiek chwili spokoju?
Wczoraj wieczorem bolała mnie szyjka macicy tak dziwnie, jakby się otwierała a dziś cisza, żadnych pobolewań czy ciągnięcia...
A propo szyjki macicy...moja jest zamknięta i nic się nie dzieje a dziś mam 6dpt -
nick nieaktualnyMoNaKo wrote:Nam stuknęły dziś 4 lata...nawet świetować mi się nie chce bo czuję że będzie powtórka w kolejnym cyklu
Monako nic jeszcze nie jest przesądzone! Kiedy betujesz? A żyć trzeba, ja bardzo się staram mieć jeszcze jakieś inne życie poza in vitro, chociaż właśnie zdałam sobie sprawę, że przez ostatnie 3 msc za bardzo żyłam ivf, ale teraz anty i może dłuższa przerwa (w zależności od tego, co dr wymyśli) to wracam do "normalnego" życia -
nick nieaktualny
-
Mag85 wrote:To Wszystkiego Najlepszego:)
Czemu tak myslisz, masz jakies objawy @?
Ja mam bezowe plamienia,ale staram sie trzymac fason.
W dodatku odpisujac na post MedA, wiem że żyć trzebaOgarnę się ale w pierwszą ciążę zaszłam dwa tygodnie po ślubie i chyba dopóki nie będę wciąży to październik będzie dla mnie ciężkim miesiacem pomimo ważnej daty slubu.
-
nick nieaktualnyMoNaKo wrote:Mag85, rano budzą mnie bóle brzucha- nie skurcze tylko dziwne bóle. Objawów nie mam żadnych kompletnie a tak jak pisałam wczesniej jest 6 dpt.
W dodatku odpisujac na post MedA, wiem że żyć trzebaOgarnę się ale w pierwszą ciążę zaszłam dwa tygodnie po ślubie i chyba dopóki nie będę wciąży to październik będzie dla mnie ciężkim miesiacem pomimo ważnej daty slubu.
Monako, ale ja wierzę, że następną rocznicę będziecie świętować we 3! A może już nawet jesteście we trójeczkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny