IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Nie mam zamiaru do Was wracac bo nigdzie sie stad nie wybieram
Dalej Wam mocno kibicuje i wiem, ze w najblizszych dniach posypie sie tu duzo wysokich bet
Ja teraz czekam na @, potem na wizyte, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok i wracamy po nasza sniezynke badz sniezynkaniecierpliwa lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:niecierpliwa, a mozecie juz teraz w nadchodzacym cyklu? czy trzeba cos odczekac?
Tego dowiem sie na wizycie po @, ale mysle, ze ten cykl bedzie trzeba odczekac, powiem szczerze, ze nawet bym nie chciala chyba w tym cyklu, niech organizm troche odpocznieMisiaMisia lubi tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Kochana piekne nastawienie, zapewne jest przykro, ale patrzysz z nadzieja i wiara w przyszlosc. To tylko oznacza, ze chwile pozniej zostaniesz mamą. Tulam ♡
Kochana przykro jest jak cholera, ale trzeba pozbierac sie do kupy i walczyc dalej . W ryzach trzymam mnie m, powiedzial ze jak mam zamiar plakac to rezygnujemy z programu bo nie chce zebym tak to przezywala, wie jak mnie ustawic do pionuAssume2 lubi tę wiadomość
-
Najgorsze emocje juz znalazly ujscie, a nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem tylko przejsc do planu b, kazda z nas inaczej to przezywa a moj m wie co na mnie dziala najlepiej i za to mu dziekuje. Dla mnie Paszczakin najwazniejsze zeby podniesc sie z tej porazki, choc po prawdzie nie rozpatruje tego w kategorii porazki a raczej chwilowego odsuniecia w czasie szczescia, do ktorego dazyc bedziemy dalej. mamy jasno postawiona granice i to jest dla nas najwazniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 15:29
MisiaMisia, mala29_, czarownica_tea, Beata.D, Limia, Tosia 1981, GabiK, Sansivieria, Assume2 lubią tę wiadomość
-
Misia pocichu gratuluje trzymam kciuki za wysoka bete
Niecierpliwa bardzo mi przykro nie tak mialo byc ale ciesze sie ze nigdzie nie uciekasz bede nadal kibicowacniecierpliwa, MisiaMisia, mala29_ lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Niecierpliwa, Twoja postawa jest wzorem do naśladowania - na pewno dla mnie. W jakiś sposób zazdroszczę Ci takiej konsekwencji i determinacji, i że nie traktujesz tego podejścia jako porażki. Dzielna jesteś!!! Świetnie, że macie Mrożaczka i nie będziesz musiała tak od razu się stymulować kolejny raz, jak ja...
Czekamy teraz na wieści od Mount i potwierdzenie od Misi, kciuki ciągle zaciśnięte Dziewczynki!!!Assume2, MisiaMisia, niecierpliwa, mala29_, Beata.D, Fedra lubią tę wiadomość
-
Assume mocne kciuki za dzisiejszy transfer!! Koniecznie daj znac ile zarodeczkow Ci podali
U mnie po wczorajszym winku zostal tylko bol glowy, teraz z utesknieniem wypatruje @ choc boje sie bolu jak cholera, normalnie chodze po scianach a na dodatek 5 miegriecy na visane plus transfer na pewno nie pozostana bez echa, od dzis bez ketonalu z domu sie nie ruszam -
Dzisiaj znowu zrobiłam sikańca i druga krecha jest mocniejsza niż ostatnio. Lekarz kazał zrobić betę i progesteron. Dam Wam potem znać. To 26dc i 9dpt.
Buziaczki dla Wszystkichpaszczakin, Beata.D, Tosia 1981, niecierpliwa, Mixa, Fedra, Assume2, Nusia, Konwalia, Sansivieria, mala29_, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Assume kciuki za dzisiejszy transfer
Misia kciuki za porzadna betke
Niecierpliwa znam ten bol po winku
Moze wszystko przejdzie bez "echa"?!Szybko minie,zobaczysz ani sie nie ogladniesz a juz bedziesz po drugim transferze ogladac dwie kreseczki ,niecierpliwa, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Przy kolejnym podejsciu sprobuje do transferu pol lampki winka czerwonego dziennie, moze przy mojej endometriozie to nie bedzie glupi pomysl
I koniecznie mnóstwo wody mineralnej i przed i po. I do tego 1/4 albo mniej świeżego ananasa dziennie. Będzie dobrze.niecierpliwa, Beata.D lubią tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:I koniecznie mnóstwo wody mineralnej i przed i po. I do tego 1/4 albo mniej świeżego ananasa dziennie. Będzie dobrze.
Misia wody pije bardzo duzo, a ananasow tez jadlam przez pare dni po transferze po pare plasterkow ale niestety nie pomoglo -
Halo, dziewczyny!
Jestem już po. Podali mi dwie blastocysty, podobno bardzo dobre
Kolejne trzy zarodki są ciut leniwe, więc zobaczymy jak sytuacja z nimi będzie
Teraz sobie leżakuję
Dzięki, dziewczyny za kciuki! :*****niecierpliwa, ma_pi, MisiaMisia, paszczakin, Nusia, Beata.D, Tosia 1981, Konwalia, Sansivieria, mala29_, Fedra, kaarolaa, gosia81 lubią tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
niecierpliwa wrote:Misia wody pije bardzo duzo, a ananasow tez jadlam przez pare dni po transferze po pare plasterkow ale niestety nie pomoglo
No ja jeszcze przedłużyłam relanium do 6 dni. I brałam no-spę fortę przez 6 dni 2 razy dziennie. Mój lekarz jeszcze o tym nie wie ale jak będzie okazja to mu powiem. Ok 17 powinnam mieć wyniki. Zobaczymy.Assume2, mala29_ lubią tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:No ja jeszcze przedłużyłam relanium do 6 dni. I brałam no-spę fortę przez 6 dni 2 razy dziennie. Mój lekarz jeszcze o tym nie wie ale jak będzie okazja to mu powiem. Ok 17 powinnam mieć wyniki. Zobaczymy.
Nospe tez bralam Mysle, ze tu nie ma zlotej reguly jak sie ma udac to sie uda nie ma mozliwosci zaczarowania rzeczywistosci
Jadlam tez orzechy brazylijskie, morele suszone, pestki dyni i maslo orzechowe
Wczoraj z ciekawosci weszlam na wage i na szczescie wskazowka nie skoczyla w gore a nawet 0,5 kg polecialo pewnie stres robi tez swojeMisiaMisia, Beata.D lubią tę wiadomość