IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiejszy poranek znowu byl dla mnie duzymzaskoczeniem, po wczorajszym paskudnym samopoczuciu, ktore moge porownac tylko do kaca dzis rano nie ma sladu. Jak zawsze rano przed podaniem luteiny poranne siusiu...wkladka po resztkach wieczornej luteiny biala, na papierze znowu rozowa plamka krwi wielkosci mniej wiecej paznokcia, wlozylam kawalek papieru ciut glebiej a tam taki bezowy skrawek, wlozylam normalnie luteine dosc gleboko a na palcu ani sladu plamienia tylko biale resztki luteiny...nie mam pojecia co sie dzieje, juz nie raz bralam luteine przy cyklach stymulowanych, ale takiego czegos nie bylo, czy ktoras z Was miala kiedys cos podobnego?? Dodam, ze dzis 12 dpt
-
nick nieaktualnyMisiaMisia wrote:Laski nie wytrzymałam i zrobiłam test sikany. Nie z rannego sikania. I jest bardzo bladziutka druga kreska. Betę mam zaleconą na wtorek. Dziś jest 8dpt i 24dc. Nie nastawiam się ale szansa jakaś jest.
Kochana to już po cichutku gratuluję I zaciskam kciuki za betęMisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczęta. Gratuluję tym u których się zazieleni...
Dostałam się na program na październik listopad!!!
Strasznie się ciesze,pokładam w tym in vitro dużo nadziei.
Proszę powiedzcie mi co można przed in vitro pobadac? Robiłam juz wiele badań ale co powinnam wykluczyć jeszcze w kwestii zagnieżdżenia? Wciąż mam podwyższone attp i zastanawiam się czy w tym kierunku dalej coś badać?czarownica_tea, mala29_, Beata.D, gosia81, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Nie mam zamiaru do Was wracac bo nigdzie sie stad nie wybieram
Dalej Wam mocno kibicuje i wiem, ze w najblizszych dniach posypie sie tu duzo wysokich bet
Ja teraz czekam na @, potem na wizyte, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok i wracamy po nasza sniezynke badz sniezynkaKonwalia, Assume2, Beata.D, Tosia 1981, MisiaMisia, mala29_, gosia81, Fedra, kaarolaa, Simba, Sansivieria lubią tę wiadomość