IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata ja TSH podczas transferu mialam 2,46 i nigdy nie bralam lekow na tarczyce i jak widac maluch daje rade...co do prolaktyny to Ty masz lekko powyzej normy, ja mialam 2 krotnie wyzszy wynik niz norma, pozniej jak bralam leki to spadla jak trzeba ale przed samym transferem juz nie powtarzalam...
kochana luzik bo naprawde tragedii nie ma, ale zapytac lekarza sie mozesz oczywiscie
Assume super wynik niech maluszki sie ładnie dzielaBeata.D, Assume2 lubią tę wiadomość
-
Ja mam tsh 2,4. Muszę zbić i zaczęłam brać zamiast 25 dawkę naprzemienną 25/50. Teraz dzień 25 i dwa dni 50. Dwa razy próbowałam od razu przejsć na 50 ale po mniej więcej 3 tygodniach dostawałam "szalu". Serce waliło jak oszalałe, a sama czułam się na ciągłym wdechu. Ciężko mi tak po prostu zwiększyć dawkę, cholerka.
Czeka mnie badanko tsh.
Dzięki dziewczyny za życzenia dobego podziału cały czas myślimy o naszych zarodeczkach z mężem. Na reszcie mialy okazję się połączyć nasze elemenciki mam nadzieję że są silne i przetwają....kaarolaa, Sansivieria, niecierpliwa, Beata.D lubią tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
paszczakin wrote:Assume, to masz tak dokladnie jak ja- tez mialam pobranych 11 i 9 zaplodnili.. 7 z nich dociagnelo ladnie do 5 doby..icsi sierpień 2014 (-)
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki!
Mało tu ostatnio bywam, ale trzymam za każdą z Was mocno kciuki!!
Mam do Was pytanko: obecnie podchodze do in vitro w ramach tych badan klinicznych i tym razem będę miała długi protokół, zaczęłam już wyciszanie, jestem już po 9 zastrzykach decapeptyl depot, wszystkich mam wziąć 14!Powiedzcie mi, czy potem stymulację zaczyna się od razu po skończeniu zastrzyków? bo rozumie, że okresu nie dostanę teraz jak biorę te zastrzyki? dzisiaj mam 30 dc.
Będę wdzięczna za pomoc bo już zgłupiałam!MisiaMisia, gosia81, Beata.D, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Niusia ja bralam gonapeptyl i tez bez okresu zaczelam stymulacje, z tym ze gonapeptyl tez bralam cala stymulacje, ale pol dawki.
Dziewczynki, a teraz troche posmece...dzis 11dpt...i coraz gorsze przeczucia, od wczoraj luteina wyplywala w zoltym kolorze, dzis juz zdecydowanie jest koloru bezowego, jajnik lewy dalej mocno ciagnie, chce myslec pozytywnie, ale chyba juz po zawodach -
Laski nie wytrzymałam i zrobiłam test sikany. Nie z rannego sikania. I jest bardzo bladziutka druga kreska. Betę mam zaleconą na wtorek. Dziś jest 8dpt i 24dc. Nie nastawiam się ale szansa jakaś jest.
Assume2, Konwalia, niecierpliwa, gosia81, Tosia 1981, Limia, Beata.D, Fedra, mala29_, Simba, martusia1986, kaarolaa, paszczakin lubią tę wiadomość
-
@niecierpliwa! Co Ty opowiadasz, moja droga! Moja koleżanka po udanym in vitro też miała plamienie tuż przed testowaniem... Domyślam się że teraz jest najtrudniejszy czas i nerwy napięte...ale postaraj się myślec pozytywnie.
Trzymam za Was mocno kciuki, dziewczyny! Że też się @MisiaMisia odważyłaś...ach te emocje... W którym dniu miałaś transfer?
p.s. zastanawia mnie dlaczego mi nie wypływa luteina...dziś zaczynam trzeci dzień (4 tabletki dziennie) i nic. Czy możliwe że sie wchłania? Po wyciągnięciu aplikatora tylko widzę jakieś resztki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 11:37
Konwalia, MisiaMisia, Beata.D, Fedra lubią tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
-
Wiem, że łatwo to pisać, ale niecierpliwa stres na pewno nie pomoże. Assume2 dobrze pisze. Postaraj się Kochana myśleć pozytywnie. Plamienie może być tak samo oznaką @ jak i dzidziusia.
Misia cichutko gratuluje!niecierpliwa, Beata.D, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Dodadam do tego, ze czuje sie fatalnie jak na kacu normalnie...no nic zobaczymy jutro.
Misia juz po cichu gratuluje, czuje, ze na pewno sie uda nawet po bladziutkiej kresce, ehh chociaz ta bladziutka bym chciala zobaczyc, ale obiecalam sobie, ze sikanca nie zrobie -
nick nieaktualnyniecierpliwa spokojnie Kochana! Póki nie ma krwawienia to nie ma co się stresować a plamienia jak najbardziej wystapują na początku ciąży
MisiaMisia to po cichutku gratuluję i trzymam mooocno kciuki aby na kolejnym teście (jesli go zrobisz) wyszły 2 grube krechy ) cudnie
Niecierpliwa a od którego dnia cyklu brałaś ten gonapeptyl i przez ile dni??mala29_ lubi tę wiadomość
-
Assume2 wrote:Ja właśnie czekam na telefon, żeby umówić się na poniedziałkowy transfer. Mam nadzieję że dotrwały do dziś...
Lepiej sama zadzwon bo niedlugo embriolodzy czmychna i sie nic nie dowiesz oprocz godziny transferuAssume2 lubi tę wiadomość
-
Właśnie dzwonił. Z dziewięciu osiem się dzieli, z czego cztery bardzo fajnie a pozostałe troszkę wolniej (mówił coś o podziałe sześciokomórkowym, czy ośmio...jeju, nie wiem. Spięta byłam) Generalnie mam się nie martwić bo te cztery są ok.
Konwalia, gosia81, niecierpliwa, czarownica_tea, MisiaMisia, Beata.D, Fedra, mala29_, martusia1986, kaarolaa, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)