X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o kciuki o 9 mam kwalifikację :/

MisiaMisia, Assume2, Fedra lubią tę wiadomość

dxomcwa16q3sloop.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki zacisniete!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio tak mniee czarne mysli dopadaja ale postaram sie nie myslec negatywnie jak juz zaczne stymulacje.

loka lec odpocznac i wracaj do nas szybciutko ze zdwojona sila do walki :)

czarownica_tea kciuki zacisniete :)

niecierpliwa lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarownica_tea wrote:
    Dziewczyny proszę o kciuki o 9 mam kwalifikację :/
    Daj nam znać co i jak :)

Moja skarga na lekarza, który nie chciał nas zakwalifikować PODZIAŁAŁA!!! Zadzwonili wczoraj z kliniki, że moja sprawa trafiła do dyrekcji i są dwie możliwości. Jeżeli profesor stwierdzi, że się kwalifikujemy, to od ręki zaczynamy, a jezeli uzna, że faktycznie musimy czekać do listopada, to miejsce mamy zarezerwowane i pewne na 100%. Jakieś światełko w tunelu widzę :)

niecierpliwa, MisiaMisia, Assume2, Fedra, Tosia 1981, Beata.D, gosia81, mala29_ lubią tę wiadomość

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Daj nam znać co i jak :)

Moja skarga na lekarza, który nie chciał nas zakwalifikować PODZIAŁAŁA!!! Zadzwonili wczoraj z kliniki, że moja sprawa trafiła do dyrekcji i są dwie możliwości. Jeżeli profesor stwierdzi, że się kwalifikujemy, to od ręki zaczynamy, a jezeli uzna, że faktycznie musimy czekać do listopada, to miejsce mamy zarezerwowane i pewne na 100%. Jakieś światełko w tunelu widzę :)

To dobrze Sysiaa, ze cos sie ruszylo ;)
    A jak zaczniecie procedure to wlasnie u tego lekarza?? Bo powiem Ci szczerze, ze raczej nie ryzykowalabym u tego samego, na ktorego pisalas skarge, wiadomo profesjonalizm jedna sprawa, ale urazona ambicja lekarza druga...

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    To dobrze Sysiaa, ze cos sie ruszylo ;)
    A jak zaczniecie procedure to wlasnie u tego lekarza?? Bo powiem Ci szczerze, ze raczej nie ryzykowalabym u tego samego, na ktorego pisalas skarge, wiadomo profesjonalizm jedna sprawa, ale urazona ambicja lekarza druga...
    Na pewno nie u tego.... Za duże ryzyko! No zobaczymy jak sprawa się potoczy, ale jestem dobrej myśli :)
    Chciałabym już zacząć, żeby nie tracić kolejnego cyklu :( ale nie jest to zalezne ode mnie

MisiaMisia, Beata.D lubią tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaj cierpliwie, ten 1 czykl czy 2 nic Cie nie zbawia ;)

• Griszanka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarownica-tea czekamy na dobre wiesci :)

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Czekaj cierpliwie, ten 1 czykl czy 2 nic Cie nie zbawia ;)
    Łatwo powiedzieć :) moje noworoczne postanowienie o ciąży się nie sprawdzi :/

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Łatwo powiedzieć :) moje noworoczne postanowienie o ciąży się nie sprawdzi :/

Kochana mi akurat nie jest latwo to powiedziec, wiem co czujesz, ja mialam postanowienie, ze w ciazy na pewno bede do Swiat Bozego Narodzenia zeszlego roku...i co zycie to wszystko weryfikuje, tez od marca do lipca czekalam na to by sie zakwalifikowac, po drodze lekarka z kliniki kazala zrobic histeroskopie aby nas zakwalifikowac i to u nich, wszystko dodatkowe koszty, a wszystko jest moja wina i jestem tego w pelni swiadoma bo jak zawsze chcialam wszystko przyspieszyc i nie moglam spokojnie poczekac miesiaca na termin u lekarza, ktorego sobie wczesniej wybralam i wiedzialam, ze u niego chce sie leczyc, ale tamta pani dr nie miala kolejki wiec pomyslalam sobie na pierwsza wizyte pojde do niej, a potem juz do niego. Suma sumarum czekalam do lipca, a wybrany pan dr powiedzial, ze ta histero nie byla konieczna do kwalifikacji i co potne sie??? Nie czasu juz nie cofne, trzeba patrzec przed siebie!! Wiec uwierz mi, ze wiem co mowie i czasem pospiech nie jest dobrym doradca ;) Kazda z nas sie doczeka, ja w to wierze :)

Assume2, Beata.D, Tosia 1981, mala29_ lubią tę wiadomość

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się!!!! Jesteśmy w programie. Jako że dziś 4 dc było USG i dostałam Ovulastan na 21 dni a potem Gonapeptyl-7 amp co drugi dzień. 12.09 zaczynamy stymulacje :) Boże popłakałam się na ulicy.....

Sysiaaaaa, Assume2, niecierpliwa, MisiaMisia, Griszanka, calineczka_11, Tosia 1981, Fedra, paszczakin, Beata.D, gosia81, sisi, mala29_, agniesia2569, duza lubią tę wiadomość

dxomcwa16q3sloop.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarownica_tea wrote:
    Udało się!!!! Jesteśmy w programie. Jako że dziś 4 dc było USG i dostałam Ovulastan na 21 dni a potem Gonapeptyl-7 amp co drugi dzień. 12.09 zaczynamy stymulacje :) Boże popłakałam się na ulicy.....
    No i super :)Teraz już z górki będzie :)

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Assume2 Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super!!!! :)

icsi sierpień 2014 (-)
    crio październik 2014 (-)
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarownica_tea wrote:

Super gratuluje!!! Czyli rozumiem, ze dlugi protokol tak??

• ma_pi Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, może będziecie wiedziały. Mam przyjść na wizytę w 2 dc i będę wtedy startować ze stymulacją. W niedzielę żaden lekarz w klinice mnie nie przyjmie w takiej sprawie, więc co, jeśli ten 2dc przypadnie w niedzielę. Iść w sobotę 1 dc, czy w poniedziałek 3 dc. Zapomniałam o to dopytać.

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_pi wrote:
    Dziewczyny, może będziecie wiedziały. Mam przyjść na wizytę w 2 dc i będę wtedy startować ze stymulacją. W niedzielę żaden lekarz w klinice mnie nie przyjmie w takiej sprawie, więc co, jeśli ten 2dc przypadnie w niedzielę. Iść w sobotę 1 dc, czy w poniedziałek 3 dc. Zapomniałam o to dopytać.

Raczej 3 dc. U mnie zawsze był to albo 2 albo 3 dc. Chyba, że u którejśc z Was było inaczej. Proponuję skntaktować się z kliniką i dopytać dla świętego spokoju :)

niecierpliwa lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co lepiej zadzwon i dopytaj w klinice, jak juz bedziesz wiedziala, ze wypadnie Ci w niedziele ;)

• Griszanka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarownica_tea wrote:
    No to pieknie :) Super zaczynacie dzialac z miejsca - rewelacja. Ja jeszcze tydzien ;)

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za wsparcie i kciuki, z Wami jest łatwiej.

Już piszę konkretnie jak to będzie wyglądało: od dziś przez 21 dni Ovulastan, pod sam koniec na zakładkę Gonapeptyl 0,1 co drugi dzień i ostatni zastrzyk wypadnie 12.09 wtedy wizyta z podglądem no i decyzja o stymulacji. Dostałam masę badań do zrobienia: serologię i badania dla anestezjologa.

niecierpliwa, Fedra, Beata.D, mala29_ lubią tę wiadomość

dxomcwa16q3sloop.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarownica_tea wrote:
    Dzięki Dziewczyny za wsparcie i kciuki, z Wami jest łatwiej.

Już piszę konkretnie jak to będzie wyglądało: od dziś przez 21 dni Ovulastan, pod sam koniec na zakładkę Gonapeptyl 0,1 co drugi dzień i ostatni zastrzyk wypadnie 12.09 wtedy wizyta z podglądem no i decyzja o stymulacji. Dostałam masę badań do zrobienia: serologię i badania dla anestezjologa.
    A te wszystkie badania na wlasny koszt??? Bo u nas to robi w klinice bezplatnie w gramach programu

‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ