IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobranoc ☺5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
natty85 wrote:Pysia jak sobie wyliczyłam ostatnie szczepienie będę miała 28dc czyli transfer ok 19-20dc a to będzie 20 dni po ostatnim szczepieniu. Myślisz, że będzie ok?
moe lepiej jak to skonsultujesz zlekarzem, ja tylko dostalam informacje ze mam odczekac 3 tygodnie, wiem ze sporo dziewczyn mialo transfer po szczepieniach ok 5 tyg lub 7, roznie .
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Mimbla wrote:Hej dziewczynki
Pragnę ogłosić wszem i wobec, że w dniu 25-10 przyszedł na świat mały Mimblak.
Ważył dokładnie 3066 gram i ma 56 cm długości. Ma ciemnoblond włoski (a właściwie muminkowy puszek na główce).
Niestety, urodził się z wrodzonym zapaleniem płuc przez co od wieczora po narodzinach przez cc przyjmuje dożylnie antybiotyk - przez wenflon.
Przeszedł też krótką żółtaczkę fizjologiczną, która po naświetlaniu lampami poszła sobie precz..
Jest uroczy. Zdjęcia publikować nie będę, ale powiem że mi osobiście on przypomina Mikołajka z powieści Sempe & Gościnny. Ma dość zatroskany wyraz twarzy.
Karmiony jest wyłącznie moim mlekiem. Gdy nie mogę go widzieć, mąż dostarcza odciągnięte mleko, w sterylnych torebkach.
Czekamy na wypis ze szpitala<3<3
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MIMBLAKA !!!! ZDROWIA ZDROWIA ZDROWIAMimbla lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Landryneczka wrote:Jagna to twoj pierwszy transfer? Widzialan ze mialas dlugi protokol, dlaczego?
Tak to mój pierwszy transfer był,pierwszy protokół..dzis nie moge uwierzyc ze to sie dzieje.Mielismy 3 dojrzale komórki a z tego dwie identyczne blastki i zero mrozaczków,podano dwie.Gdyby sie nie udalo wszystko trzeba by bylo od nowa.
Posylam porannà porcje wirusków &&&&& niech wam sie tez darzysisi lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
ewela873 wrote:Monako dasz rade i z gin em jakiś ustalasz od kiedy brać
Najważniejsze że strategia jest ☺
I zawsze juz bliżej celu
Daj jutro znać co gin powie
Kurde Julcia ma już ponad 39 stopni gorączki
Ech nie mogę odejść na krok i co chwilę coś chce ale na szczęście dużo pije bidulka moja
Zdroweczka dla księzniczki,rób jej zimne mokre okłady.Moze dzis juz lepiej?
-
msk wrote:dzieki za wasze rady i za to ze mozna tak czlowieka podsumowac...(oczywiscie nie do wszystkich sie to odnosi) nie wiem co takiego zrobilam ze tak mnie gnoicie...widze ze nei jestem tu mile widziana...pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia!
msk lubi tę wiadomość
-
Kunia ściskam mocno
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
Mag85 wrote:Ja mojego tez nosilam (ma 4 kg),nawet z nim wyszlam przed blok bo bardzo piszczal. Tez troche chodze, nie mozna dac sie zwariowac. Z reszta jak maz w pracy to musze wstac, sniadanie zrobic, nawet ziemniaki obralam (taki wyczyn;)). Ale duzo leze w porownaniu z poprzednimi razami. Nie wiem czy to cos da, bo roznie pisza.Antoś IVF,Julisia natural
-
SzewskaPasja wrote:Dziewczyny, dzisiaj mialam pierwsze usg, widzialam dzidzie i bijace serduszko. Cuuudownee uczucie, baardzo wzruszające. Życzę każdej z Was, by to przezyła i szczerze wierzę, ze kazdej się to uda
.
niech tam zdrowo rosnie
-
SoniaK wrote:jak wybierałyście klinikę ... uzależnione to było, żeby było blisko
przypadkowo Was znalazłam ... jestem zielona
na razie czytamAntoś IVF,Julisia natural
-
Nicka zadzwon sobie jesli do 12-13 nie zadzwonia.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
nevermind wrote:Jagna piękna beta gratuluję. Bliźniakami pachnie, u mnie w 9 dpt była 132
Odebrałam dziś wynik bety uff rośnie ładnie oby tak dalej dzisiaj 296.10.
KUNIAtsk bardzo mi przykro,jestem swiadoma ze i mnie moze sie cos takiego przytrafic,dlatego ja równiez bym sie nie poddała,w koncu musi sie udac.Przykro mi bardzo,bolą takie sytuacje,twoja ciaza dala mi nadzieje
Kunia lubi tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Kunia stres stresem, wiadomo nie jest wskazany, ale na pewno nie decydujący. Nie szukaj winy w sobie. Moja ginekolog u której zaczynaliśmy się leczyć powiedziała
,ze stres nie ma AŻ takiego wpływu, bo w czasie wojny też ludzie mieli dzieci. W Twojej sytuacji KAŻDY by się stresowal, walczyłas o dziecko a tu jakieś przeboje.
Ewela na pewno też się stresowala jak krwawila. Nie miałaś na to żadnego wpływu, tak się po prostu stalo. Zrobiłaś co mogłaś.Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny