IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:
jedyne w co ja wierze (nieprzepisane mi przez lekarza) to witamina D..
moja kumpela starajaca sie 2 lata zaszla naturalnie miesiac wczesniej niz ja, tez po miesiacu brania witamin D. ja tez od miesiac witamina D..
a moj szpital prowadzi badania kliniczne o wplywie wit D na plodnosc..
No i serdeczne gratulacje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 14:32
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Konwalia wrote:Dzień Dobry! Melduję, że jestem już po punkcji. Pobrano mi 19 jajeczek.
Konwalia, świetny wynik! Trzymam kciuki żeby ładnie teraz się rozwijały &&&
A powiedz, kiedy masz planowany transfer?
I jakie wykorzystujesz wspomagacze i do jakich zaleceń sie stosujesz, żeby zwiększyć szanse? -
Duza z tych 19 embriolog zapladnia 6 jajeczek, tych najlepszej jakości.
Co do transferu to jeszcze nie wiem czy będzie w tym cyklu. W sobotę mam się zgłosić do kliniki na usg i wtedy lekarz podejmie decyzję. Byłam przestymulowana.
Nie mam żadnych zaleceń żeby zwiększyć szansę. Jeżeli będę miała transfer to na tydzień biorę urlop i będę lykac duphastonWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:28
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:No i zaczęliśmy... Juz po pierwszym zastrzyku, kolejna wizyta za 5 dni... Spokój i wyciszenie ponad wszystko. Choć z tym trochę ciężko ze względu na problemy rodzinne
A tak u nas wszystko dobrze, maly rosnie, kopie jak szalony i wczoraj tak mi sie wypiol ze myslalam ze sie przez skore przebije... jakos po niedzieli maja mnie przeniesc do Olsztyna. Oby tam sie okazalo, ze juz jest dobrze i ze zagrozenie minie. Wody juz dzisiaj przestaly leciec i jestem dobrej mysliduza, ma_pi, niecierpliwa, Nusia, Assume2, Sansivieria, Beata.D, czarownica_tea, gosia81, MisiaMisia, paszczakin, GabiK, Fedra, Mixa, calineczka_11, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry gwiazdy kolejny piekny poranek widze za oknem, serduszko Marcela sluchalm z rana, mocne i szybkie...to muzyka dla moich uszu, dzieki temu wiem ze maly ma sie dobrze
Marta jak sie dzisiaj dodzwonie to dam Ci znac bo niektore dziewczyny dostaly juz zwrota ja czekam i czekam a ostatnio do Agnieszki nie moglam sie dodzwonic a w klinice uslyszalam to co zwykle, ze tym zajmuje sie pani dr i tyle. A Ty kiedy podchodzisz do 2 proby?Sansivieria, martusia1986, MisiaMisia, Assume2, paszczakin, Tosia 1981, Fedra, Mixa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Karolcia taki dźwięk z samego rana to sama radość Cieszę się że z Marcelkiem wszystko dobrze
No my jak byliśmy w czerwcu to pani doktor mówiła że będzie zwrot i żeby czekać ale to jakoś strasznie długo trwa..Będę wdzięczna za informacje
My narazie jeszcze nie wiemy kiedy podejdziemy do drugiej próby..raczej nie prędko...kaarolaa, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduję, że wczoraj widzieliśmy pęcherzyk płodowy 9mm. Na lewym jajnioku odnotowano torbiel przy czym ma się wchłonąć. Czuję się różnie i przesyłam Wam mnóstwo dobrej początkowo-ciążowej energii. Muaaa
Assume2, GabiK, Sysiaaaaa, Fedra, Nusia, Mixa, Beata.D, duza, Limia, Konwalia, Katha81, czarownica_tea, Tosia 1981, BISCA lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczynki
Czesto Was tu podczytuje bo staramy sie o kwakifikacje do badan klinicznych na bezplatne invitro do Novum. Jestesmy na etapie robienia roznych badan ktore oni wymgaja do kwalifikcji i czekamy na wizyte w Poradni Genetycznej bo ze wzgledu na bardzo mala ilosc plemniczkow konieczna jest gnetyka.
Dziewczynki powiedzcie czy ktoras z was pochodzi badz podchodzila do invitro z problemem meskim wlasnie? I jak myslicie czy mamy szanse na powodzenie przy tak malej liczbie plemnikow ( 0,170 mln/ ml z czego 80 % nieruchliwych. )?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 10:01
-
To i ja sie melduje z szpitalnej poczekalni . Lece bo mnie wolaja.
Juz po wizycie, wszystko wporzadku. Dostalismy zielone swiatlo i od dzis zaczynam stymulacje.
kaaarola super ze z bobaskiem wszystko wporzadku i ze juz powoli wszystko wraca do normy
czarownica_tea ja tez zaczynam brac Menopur ale w dawce przeplatanej raz 150 a raz 75.
MisiaMisia, Beata.D, kaarolaa, Fedra, Mixa, czarownica_tea, Tosia 1981, jasmin, Moniaa, kkisia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke