IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MisiaMisia wrote:Nie przekonuje mnie ten ranking z powodu braku danych w niektórych klinikach. Nie ma wszystkich klinik.
Karola - kriobank jest na pierwszym miejscu i ma 45-48% skutecznosc transfer/ciaza
Ja puregonu w ogole nie czulam, wchodzil jak w maselko ale gona(costam, ale nie gonal) byl okropny, mial wieksza igle, zostawial siniaki i strasznie duzo bylo do wstrzykniecia, a w polowie strzykawki juz mocno bolalo czasem wbijalam na 2 razy, bo tak bolalo, ze nie bylam w stanie calego plynu wstrzyknac na raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 13:37
kaarolaa, Mixa, MisiaMisia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to maja niezly wskaznik skutecznosci, wiedzialam ze to jedna z najlepszych klinik w kraju. Ze mna podchodzily dziewczyny to im tez udalo sie albo za pierwszym albo zaraz za drugim podejsciem. Wiec szczerze to bardzo polecam
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Nom szkoda. Ale jak cos to oni tez maja pokoje wiec na czas stymulacji mozna wynajac tylko ze to znow dodatkowe koszta sa. Do nich duzo par z Rosji, Litwy czy Lotwy przyjezdza.
kaarolaa, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam może głupie pytanie, ale trudno muszę mieć zrobiony posiew z szyjki macicy i z pochwy przed wizytą kwalif.byłam w piątek w labo i babka mnie zabiła pytaniem jaki to ma być posiew ( na grzybki czy bakterie) nie wiedziałam ;/ zrobiłam na bakterie...i tu moje pytanie jaki to posiew powinien być? Mąż robił badanie ogólne nasienia z posiewem i nie miał tego pyt.
-
Hej dziewczynki, dzis jest TEN dzien. W sobote bylam na punkcji i z prognozowanych kilka dni wczesniej 8 pecherzykow, okazalo sie, ze udalo sie pobrac 13 - mam tylko nadzieje, ze bedzie wystarczajaco duzo dojrzalych.
W weekend byla chwila odpoczynku - odpoczynku dla mnie, bo moje komoreczki mam nadzieje, ze ladnie pracowaly i sie przygotowywaly na dzisiaj. No i mam nadzieje, ze beda nadal pracowaly i uda sie cos zachowac do zamrozenia.
A dzis o 14:30 transfer - oczywiscie nie bylo szans, zeby dowiedziec sie jakiej jakosci byly komorki i czy i jak sie dzielily. Dopiero dzis przed transferem na wizycie wszystkiego sie dowiem.
Teraz zostalo mi jeszcze do osiedzenia kilka godzin w pracy, a stresik mnie od samego rana trzyma - odliczam godziny do wyjscia z biura. Trzymajcie kciuki.
kaarolaa, Tosia 1981, martusia1986, niecierpliwa, Assume2, GabiK, MisiaMisia, czarownica_tea, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDuza to ja z malym juz mocno trzymamy kciuki za Twoje sliczne i silne zarodki zobaczysz ze bedzie ich duzo...
Agniesia ja nie pomoge bo nie musialam tego zrobic.
Dzisiaj zaczynam 15 dzien lezakowania w szpitalu. Jeszcze nigdy tyle nie lezelam. Tzn 24 h na dobe bez mozliwosci wstawania. Ale poki co dobrze mi to wychodzimala29_, duza, Tosia 1981, martusia1986, niecierpliwa, Assume2, MisiaMisia, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Kaarola lez i odpoczywaj bo jak maluch sie urodzi to juz nie odpoczniesz, a o takim lezakowaniu bedziesz wtedy mazyc Ciesze sie ze u Was wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 06:58
kaarolaa, Beata.D lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ma_pi wrote:Duza super wiesci
Na Twoim przykładzie widzę, że nie zawsze po punkcji dostaje się L4. Nie proponowali Ci, czy nie chciałaś brać?
U mnie nie proponuja zwolnienia, w sumie nie ma z tym problemu, ale jak sie chce, to trzeba sie upomniec. A ze moja punkcja wypadala w sobote, to nie kombinowalam (poprzednim razem punkcje mialam w czwartek, a transfer w sobote, wiec czwartek i jak dobrze pamietam piatek bylam na L4).
Sobote praktycznie przelezalam, w niedziele w miare normalnie funkcjonowalam, z tym ze wszystko na spokojnie, bez szalenstw. No a dzisiaj na pare godzin wyszlam do pracy (na szczescie w pracy dzis w miare bezstresowo, pewnie sama w domu bym sie bardziej denerwowala), niedlugo podjade do kliniki, a po transferze maz mnie odwiezie do domu i do konca tygodnia bede na urlopie.
Mam tylko nadzieje, ze te moje zarodeczki sie spisaly i czekaja na mnie w wystarczajacej ilosci...Asienka1184 lubi tę wiadomość