IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy u Was też tak pizga - sorry ale inaczej sie tego nie idzie opisać
)
Spać sie nie da zaraz mi okna wylecą.... a że spać nie mogę to chodzę i podjadam ... ciągnie mnie ale ciekawe nie do słodyczy tylko kiszonekKrólestwo za wodę z kapusty Hihi
SzewskaPasja, Beata.D lubią tę wiadomość
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
Tyszanka81 wrote:Wiki jakie mialas allo mlr przed szczepieniami?II 2015-III 2016- Provita (3 IUI,I IMSI, 2 transfery)
V 2016-.....lecz. się immuno- po 6 szczep. MLR 49,3%...I.2017 wiz. w Gyncentrum... -
Kredowa wrote:Dziewczyny czy u Was też tak pizga - sorry ale inaczej sie tego nie idzie opisać
)
Spać sie nie da zaraz mi okna wylecą.... a że spać nie mogę to chodzę i podjadam ... ciągnie mnie ale ciekawe nie do słodyczy tylko kiszonekKrólestwo za wodę z kapusty Hihi
A spac tez jakos nie moge.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 23:11
-
Mag85 wrote:Mam w lodowce dwa sloiki kwaski z kapusty i to domowej roboty. Zapraszam
A spac tez jakos nie moge.
Mag85 nawet nie wiesz co teraz dzieje sie z moimi kubkami smakowymi i wyobraźnià Hahahamniaaaam
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
Kredowa, w mojej home made kapuście mam też zaskiszone.....jabłka!
Kredowa lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Kredowa wrote:Dziewczyny czy u Was też tak pizga - sorry ale inaczej sie tego nie idzie opisać
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 23:36
Kredowa, nika03, Evaa, Beata.D lubią tę wiadomość
-
WIKI 82 wrote:Tyszanko ją nie badałam mlr przed szczepieniami,tylko cytokiny,ale uważam,że byłoby blisko 0.
ja mam 15%5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Tyszanka, gdzie robiłaś NK? Ja nie miałam nigdy badanej aktywności tylko poziom. Czy ta aktywność jest jakoś super istotna? U mnie w zasadzie już pozamiatane bo czekam na ostatniego bąbelka, ale ciekawa jestemProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
SzewskaPasja wrote:o taak, mam to samo i to od początku ciąży. Słodycze mogłyby nie istnieć, ale sok z kapusty i co najmniej 0,5kg ogórków w lodówce zawsze mam w zapasie hihi
Hehe to samo.u mnie slone,solone,kiszone,kwasne ...maz na mnie juz patrzy dziwniejak ostatnio zobaczyl jak wypilam caly sok z ogorow kiszonych...nie komentowal ale mina byla ...bezcenna...haha
SzewskaPasja, Kredowa, Beata.D lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Zapłodniło się 9 komórek! W sobotę o 8 mam transfer
szurusiowa, Justine, Evaa, Tyszanka81, actwiti, Wife, MoNaKo, ewe_a85, anakonda, natty85, bizona, SzewskaPasja, lady_pink, Bella93, shooa, Junioer, Nefe, ewela873, gosia81, ana1122, sisi, Beata.D, Mag85, Konwalia, Karola1985, nika03, sylvuś, Jagna83, Morwa, Kredowa, Agi83, ANia_In-Vitro, Mirabelka30, myszaaaa1, lipa, Milkowiec, WIKI 82 lubią tę wiadomość
-
Justine wrote:Tyszanka, gdzie robiłaś NK? Ja nie miałam nigdy badanej aktywności tylko poziom. Czy ta aktywność jest jakoś super istotna? U mnie w zasadzie już pozamiatane bo czekam na ostatniego bąbelka, ale ciekawa jestem
Nk czli aktywnoasci cytotoksyczna komorek nK jak i immunofenotyp komorek nk robilam w klinice gyncentrumMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Asia_88 wrote:Zapłodniło się 9 komórek! W sobotę o 8 mam transfer
gratulujetrzymam kciuki
Asia_88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny a jakie zastrzyki najlepiej brac przy mutacji A1298C tzn chodzi mi czy fragmin 5 tys, czy clexane 0,8 itp?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Nk czli aktywnoasci cytotoksyczna komorek nK jak i immunofenotyp komorek nk robilam w klinice gyncentrum
Ile kosztowała ta cała cytotoksyczność Nk?Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
immunofenotyp kosztowal 390 zl a cytotoksycznosc ok 350 jak dobrze pamietam... te badania chyba sie robi od poniedzialku do srody... na immunofenotyp czekalam dlugo a na cytotoksycznosc nie caly tydzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 10:45
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Justine wrote:Tyszanka, gdzie robiłaś NK? Ja nie miałam nigdy badanej aktywności tylko poziom. Czy ta aktywność jest jakoś super istotna? U mnie w zasadzie już pozamiatane bo czekam na ostatniego bąbelka, ale ciekawa jestem
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Yoselyn82 wrote:immunofenotyp kosztowal 390 zl a cytotoksycznosc ok 350 jak dobrze pamietam... te badania chyba sie robi od poniedzialku do srody... na immunofenotyp czekalam dlugo a na cytotoksycznosc nie caly tydzien
To kicham na toza drogie jak na zaspokojenie mojej ciekawości
dzięki za infolipa lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Halo, Morwa, jestes tu?
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny a jakie zastrzyki najlepiej brac przy mutacji A1298C tzn chodzi mi czy fragmin 5 tys, czy clexane 0,8 itp?
Ja mam bardzo symboliczną dawkę Clexane 0,2 lub Fraxiparine 0,3.