IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy u Was też tak pizga - sorry ale inaczej sie tego nie idzie opisać
)
Spać sie nie da zaraz mi okna wylecą.... a że spać nie mogę to chodzę i podjadam ... ciągnie mnie ale ciekawe nie do słodyczy tylko kiszonek
Królestwo za wodę z kapusty Hihi
SzewskaPasja, Beata.D lubią tę wiadomość
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!

-
Tyszanko ją nie badałam mlr przed szczepieniami,tylko cytokiny,ale uważam,że byłoby blisko 0.Tyszanka81 wrote:Wiki jakie mialas allo mlr przed szczepieniami?II 2015-III 2016- Provita (3 IUI,I IMSI, 2 transfery)

V 2016-.....lecz. się immuno- po 6 szczep. MLR 49,3%...I.2017 wiz. w Gyncentrum... -
Mam w lodowce dwa sloiki kwaski z kapusty i to domowej roboty. ZapraszamKredowa wrote:Dziewczyny czy u Was też tak pizga - sorry ale inaczej sie tego nie idzie opisać
)
Spać sie nie da zaraz mi okna wylecą.... a że spać nie mogę to chodzę i podjadam ... ciągnie mnie ale ciekawe nie do słodyczy tylko kiszonek
Królestwo za wodę z kapusty Hihi
A spac tez jakos nie moge.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 23:11

-
Mag85 wrote:Mam w lodowce dwa sloiki kwaski z kapusty i to domowej roboty. Zapraszam

A spac tez jakos nie moge.
Mag85 nawet nie wiesz co teraz dzieje sie z moimi kubkami smakowymi i wyobraźnià Hahaha
mniaaaam
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!

-
Kredowa, w mojej home made kapuście mam też zaskiszone.....jabłka!
Kredowa lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
o taak, mam to samo i to od początku ciąży. Słodycze mogłyby nie istnieć, ale sok z kapusty i co najmniej 0,5kg ogórków w lodówce zawsze mam w zapasie hihiKredowa wrote:Dziewczyny czy u Was też tak pizga - sorry ale inaczej sie tego nie idzie opisać
)
Królestwo za wodę z kapusty HihiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 23:36
Kredowa, nika03, Evaa, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Rozumiem.WIKI 82 wrote:Tyszanko ją nie badałam mlr przed szczepieniami,tylko cytokiny,ale uważam,że byłoby blisko 0.
ja mam 15%5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-
-
Tyszanka, gdzie robiłaś NK? Ja nie miałam nigdy badanej aktywności tylko poziom. Czy ta aktywność jest jakoś super istotna? U mnie w zasadzie już pozamiatane bo czekam na ostatniego bąbelka, ale ciekawa jestem
SzewskaPasja wrote:o taak, mam to samo i to od początku ciąży. Słodycze mogłyby nie istnieć, ale sok z kapusty i co najmniej 0,5kg ogórków w lodówce zawsze mam w zapasie hihi
Hehe to samo.u mnie slone,solone,kiszone,kwasne ...maz na mnie juz patrzy dziwnie
jak ostatnio zobaczyl jak wypilam caly sok z ogorow kiszonych...nie komentowal ale mina byla ...bezcenna...haha
SzewskaPasja, Kredowa, Beata.D lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Zapłodniło się 9 komórek! W sobotę o 8 mam transfer
szurusiowa, Justine, Evaa, Tyszanka81, actwiti, Wife, MoNaKo, ewe_a85, anakonda, natty85, bizona, SzewskaPasja, nick nieaktualny, Bella93, nick nieaktualny, Junioer, Nefe, ewela873, gosia81, ana1122, sisi, Beata.D, Mag85, Konwalia, Karola1985, nika03, sylvuś, Jagna83, Morwa, Kredowa, Agi83, nick nieaktualny, Mirabelka30, myszaaaa1, lipa, Milkowiec, WIKI 82 lubią tę wiadomość
-
Justine wrote:Tyszanka, gdzie robiłaś NK? Ja nie miałam nigdy badanej aktywności tylko poziom. Czy ta aktywność jest jakoś super istotna? U mnie w zasadzie już pozamiatane bo czekam na ostatniego bąbelka, ale ciekawa jestem

Nk czli aktywnoasci cytotoksyczna komorek nK jak i immunofenotyp komorek nk robilam w klinice gyncentrumMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Asia_88 wrote:Zapłodniło się 9 komórek! W sobotę o 8 mam transfer

gratuluje
trzymam kciuki
Asia_88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny a jakie zastrzyki najlepiej brac przy mutacji A1298C tzn chodzi mi czy fragmin 5 tys, czy clexane 0,8 itp?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Nk czli aktywnoasci cytotoksyczna komorek nK jak i immunofenotyp komorek nk robilam w klinice gyncentrum
Ile kosztowała ta cała cytotoksyczność Nk?Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
immunofenotyp kosztowal 390 zl a cytotoksycznosc ok 350 jak dobrze pamietam... te badania chyba sie robi od poniedzialku do srody... na immunofenotyp czekalam dlugo a na cytotoksycznosc nie caly tydzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 10:45
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Ja dokladnie robilam i placilam w Gyncentrum jak Yoselin.Justine wrote:Tyszanka, gdzie robiłaś NK? Ja nie miałam nigdy badanej aktywności tylko poziom. Czy ta aktywność jest jakoś super istotna? U mnie w zasadzie już pozamiatane bo czekam na ostatniego bąbelka, ale ciekawa jestem

Yoselyn82 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-
-
Yoselyn82 wrote:immunofenotyp kosztowal 390 zl a cytotoksycznosc ok 350 jak dobrze pamietam... te badania chyba sie robi od poniedzialku do srody... na immunofenotyp czekalam dlugo a na cytotoksycznosc nie caly tydzien
To kicham na to
za drogie jak na zaspokojenie mojej ciekawości
dzięki za info
lipa lubi tę wiadomość
Halo, Morwa, jestes tu?
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny a jakie zastrzyki najlepiej brac przy mutacji A1298C tzn chodzi mi czy fragmin 5 tys, czy clexane 0,8 itp?
Ja mam bardzo symboliczną dawkę Clexane 0,2 lub Fraxiparine 0,3.