X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    Ginger, tak bardzo mocno zaciskam kciuki aby @ nie przyszla a beta byla pozytywna! &&&
    Trzymaj sie! <3

Jak na razie dobrze trzymasz bo jeszcze małpa nie przyszła więc zaciskaj tak dalej :) Nie dziękuję póki co :)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Nie martw sie na zapas bo przy ciazy tez wiele dziewczyn czuje bol miesiaczkowy. Ja Ci zycze zeby wredna @ nie przylazla a beta zeby byla wysoka :*

Oh jeszcze jeden dzień niepewności..

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Witajcie..Kolejny raz dostałam dziś od losu po dupie :-(
    Otóż dwa słabsze zarodki się nie odmroziły a blastusia tak się zregadowała że szkoda gadać :-(
    Także jednym słowem transfer się nie odbył nie mamy już nic :-(
    Zastanawiam się co robię źle brak mi sił :-(
    Zostaliśmy bez niczego :-(

Kochana nie wiń siebie bo nic to nie da a tylko będziesz się dołowac.. wiem że jest ciężko ale zbieraj się do kupy i walcz dalej.. wiesz że nadzieja umiera ostatnia.. trzymam kciuki.. daj zna co dalej? jakie dalsze kroki? trzymaj sie :*

martusia1986 lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    Misia mam twardy i ogromny brzuch plus biegunke tzn. Tylko woda zabarwiona sie ze mnie leje:( i bol wszystich wnetrznosci :( jak leze na wznak to mnie nie boli.

Ja bym chyba pojechała dla spokojnej głowy.. ja mialam ogromny brzuch i straszne bole.. tez nie moglam za bardzo chodzic jedynie lezec na wznak.. obawialam sie hiperki ale zadzwonilam do swojego lekarza i mnie uspokoil ze tak moze byc.. tylko u ciebie jeszcze ta biegunka:/ czy ty dzwonilas do swojego lekarza pewnie dali jakis nr calodobowy do takich przypadkow? przynajmniej u nas lekarz daje zeby w razie takich sytuacji dzwonic..
    Daj znac Katha co i jak. Mam nadzieje ze to jednak nic takiego i skonczy sie tak jak u mnie na strachu.. Kciukam mocno !!

Katha81 lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger a decydowalas sie na kolejnego sikańca czy cierpliwie będziesz czekala na betę?

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Ginger a decydowalas sie na kolejnego sikańca czy cierpliwie będziesz czekala na betę?

Lezy jeden w szufladzie :p jutro rano robie bete.. we wtorek wynik. nie wiem czy mnie nie skusi ten cholerny sikaniec.. chociaz nic to nie zmieni a moge sie tylko niepotrzebnie zestresowac.. wiec postaram sie wytrzymac do wtorku..

Moniaa lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na betę chyba we środę lub czwartek... Ale moze jutro siknę... Bo idę 1 dzień do pracy i chciałabym cos wiedzieć, moze cos tam wskaże ... Sama nie wiem

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Ja na betę chyba we środę lub czwartek... Ale moze jutro siknę... Bo idę 1 dzień do pracy i chciałabym cos wiedzieć, moze cos tam wskaże ... Sama nie wiem

No wlasnie mialam pisac ze ty tez na dniach testujesz bo w podobnym czasie mialysmy transfer.. ja tez sie sama bije ze soba czy zrobic czy nie.. kurde ciezkie te dwa tygodnie..

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia a masz jakies przeczucia objawy itp??

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwile mnie nie bylo i tu takie emocje i niespodzianki :)

Aaana przedewszystkim serdecznie gratuluje poprostu sie poplakalam moj maz tez sie wzruszyl <3

Przytulam wszystkie male niepowodzenia One jeszcze zmienia sie w najpiekniejszy cud gleboko w to wierze...

I oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie procedurki i za cierpliwosc oczekujacych na testowanie &&&&& jestem z Wami :*

MisiaMisia, aaana, martusia1986, libellula83 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No za bardzo nie mam przeczuć, jedyna rzecz jaka się wydarzyła po transferze to przez dwa dni ... gdzieś tak 5 i 6 dpt miałam uczucie jakby gorączki, jakiegoś stanu przeziębienia, zresztą pisałam tutaj o tym... Boję się szukać w sobie jakiś symptomów, bo zaraz zaczęłabym je jawnie sobie wmawiać i się nakręcać... a wiem, że później jest ciężko zejść na ziemię...

A poza Tym laseczki miałam takie emoce podczas dzisiejszego finału siatkarzy, że aż cała nabuzowana chodzę :) Ale mamy w kieszeni mistrzostwo świata :) No i mam nadzieję, że w przypadku ewentualnej ciąży nie zaszkodzi to maluchowi hehe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 23:24

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak tylko moj maz wrocil zawiozl mnie do szpitala. Troche sie na czekalam ale dobrze ze pojechalam. Mam hiperstymulacje. Jajniki ogromne maja jeszcze pelno pecherzykow. Mam sie powoli poruszac a raczej lezwc. Mam tez duzo wody w brzuchu i otrzewnej. Dostalam kroplowke i zostaje tu na razie :( teraz sprobuje zasnac. Dzieki dziewczyny za wsparcie. Trzymajciw kciuki aby maluchy sie ladnie jutro zagniezdzily mimo problemow

MisiaMisia lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha to dobrze ze pojechałas. Teraz lez Odpoczywaj a my kciukamy żeby maleństwo się zadomowiło:) ja juz po pobraniu krwi jutro rano będę znać wyniki.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha- mam nadzieję, że dolegliwości szybko miną :)

Ja się zbieram niedługo, o 9:00 punkcja, nogi mi się trzęsą :/

dxomcwa16q3sloop.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze pojechalas teraz ladnie lez i odpoczywaj a za maluszki trzymam kciuki by ladnie uwily sobie gniazdka w brzuszku.

Monia i Ginger to w podobnym czasie bedziemy testowac wszystkie :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wspieram mocno! Mam nadzieję, że kropek się zadomowi.
    Trzy testowaczki przyjmując, że ivf daje 30% to któraś na pewno jest w ciąży! Trzymam kciuki za wszystkie trzy. Czekamy na tylko dobre wiadomości ;)

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    Martusia1985 niczego nie robisz źle. Nie wkręcaj sobie. Może zastanów się nad zmianą kliniki. Powiedzmy sobie jednak, że takie rzeczy niestety się przydarzają. Trzymam za Ciebie kciuki, za Twoją wiarę, silną wolę i sprawczą nadzieję. Nie trać jej. <3

Kochana dziękuję :) Co do zmiany kliniki to ja nie widzę żadnej potrzeby bo nie wiem czy któraś by była dla mnie lepsza niż Kriobank..Myślę że jestem z właściwymi ludzi we właściwym miejscu <3

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    Dziewczyny, jak tylko moj maz wrocil zawiozl mnie do szpitala. Troche sie na czekalam ale dobrze ze pojechalam. Mam hiperstymulacje. Jajniki ogromne maja jeszcze pelno pecherzykow. Mam sie powoli poruszac a raczej lezwc. Mam tez duzo wody w brzuchu i otrzewnej. Dostalam kroplowke i zostaje tu na razie :( teraz sprobuje zasnac. Dzieki dziewczyny za wsparcie. Trzymajciw kciuki aby maluchy sie ladnie jutro zagniezdzily mimo problemow

Jak dobrze, że pojechałaś. W nocy się budziłam i zastanawiałam czy pojechałaś czy nie. Tak żałowałam, że nie mam telefonu do Ciebie bo zaraz bym zadzwoniła. Cieszę się, że pomimo strachu pojechałaś do szpitala. Takie sytuacje bywają niebezpieczne. Jesteś pod obserwacją lekarzy. Masz płyn w zatoce Douglasa, czy Ci nic nie mówili o tym? Trzymam kciuki za Ciebie! Będzie dobrze <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 08:53

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Kochana dziękuję :) Co do zmiany kliniki to ja nie widzę żadnej potrzeby bo nie wiem czy któraś by była dla mnie lepsza niż Kriobank..Myślę że jestem z właściwymi ludzi we właściwym miejscu <3

No jak Kriobank to nie mam wątpliwości, zostań z tą Kliniką i niech moc będzie z Tobą. Trzeba Ci wiary <3 Nie zapomnij o tym.

martusia1986 lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • aaana Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Chwile mnie nie bylo i tu takie emocje i niespodzianki :)

Aaana przedewszystkim serdecznie gratuluje poprostu sie poplakalam moj maz tez sie wzruszyl <3
    Dziękuję kochana :* pozdrowienia dla męża :)

Katha - mam nadzieje, ze wszystko wkrótce wróci do normy.

Martusia - przykro mi, wspieram mocno. Pamiętaj, że na Twoje szczęście też przyjdzie w końcu pora :*

martusia1986, Fedra, Katha81 lubią tę wiadomość

‹‹ 451 452 453 454 455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ