IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger84 wrote:Hej dziewczyny.. dziś 28 dc.. boli mnie brzuch jak na @ / z każdą wizytą w toalecie modle się żebym nie dostała.. czy wy też tak świrowałyście? martwi mnie ten bol brzucha i mam przeczucie ze nic z tego jutro jade na bete wyniki we wtorek.. ale cos mi sie wydaje ze jeszcze dzis lub w nocy dostane @.. i wtedy beta chyba nie potrzebna?
Nie martw sie na zapas bo przy ciazy tez wiele dziewczyn czuje bol miesiaczkowy. Ja Ci zycze zeby wredna @ nie przylazla a beta zeby byla wysoka :*
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyWitajcie..Kolejny raz dostałam dziś od losu po dupie
Otóż dwa słabsze zarodki się nie odmroziły a blastusia tak się zregadowała że szkoda gadać
Także jednym słowem transfer się nie odbył nie mamy już nic
Zastanawiam się co robię źle brak mi sił
Zostaliśmy bez niczego -
Martusia1985 niczego nie robisz źle. Nie wkręcaj sobie. Może zastanów się nad zmianą kliniki. Powiedzmy sobie jednak, że takie rzeczy niestety się przydarzają. Trzymam za Ciebie kciuki, za Twoją wiarę, silną wolę i sprawczą nadzieję. Nie trać jej.
-
Katha81 wrote:no ja biore progesteron 3 razy dziennie od punkcji, moze to od tego. Zadzwonie jutro do lekarza.
A nacisk na pecherz to mam prawie od poczatku stymulacji
Masz twardy ten brzuszek może czy np. "parcie na stolec"? Poza tym masz jakieś zawroty głowy? -
libellula83 wrote:czarownica_tea mocno trzymam kciuki za jutrzejsza punkcje
dziewczyny a ja moim zdaniem bede miala za mala dawke przy moim amh1,3 150 jednostek fostimon -czy tego leku uzywa sie tez w Polsce,ktoras z Was miala?
Brałam fostimon. 150, to rzeczywiście trochę mało. Ja mam ciut niższe AMH i brałam Fostimon 300. Jeżeli miałam 150 to z Menopurem 150. Czyli nadal było 300 jednostek.libellula83 lubi tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:Witajcie..Kolejny raz dostałam dziś od losu po dupie
Otóż dwa słabsze zarodki się nie odmroziły a blastusia tak się zregadowała że szkoda gadać
Także jednym słowem transfer się nie odbył nie mamy już nic
Zastanawiam się co robię źle brak mi sił
Zostaliśmy bez niczegoW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Katha81 wrote:Czekam na meza i chyba pojade na izbe przyjec. Mam podobne objawy do zapalenia otrzewnej musze to sprawdzic. Bardzo sie boje aby niezaszkodzic zagniezdzeniuW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Katha tak ciężko coś doradzić bo nie jesteśmy w Twojej skórze. Piszesz, że masz silne bóle i biegunki, a przecież najgorsze to odwodnienie. Nie możesz do tego dopuścić. Może... tak po prostu myślę... na oddział ginekologiczny jedź i powiedz, że obawiasz się hiperki. Najwyżej przekierują Cię gdzie indziej. Juz sama nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 19:41
-
Właśnie o to mi chodziło Katha, że to objawy jak przy zapaleniu otrzewnej. Proszę daj znać jak tylko będziesz mogła. Trzymam kciuki. Jak dla mnie od razu powinnaś jechać do szpitala! Nie zrobią Ci krzywdy. Jeżeli to zapalenie otrzewnej, to zrobisz sobie krzywdę zostając w domu. Weź wypis po zabiegu pobrania pęcherzyków ze sobą. Taxi i jedź. A jak nie dasz rady to wezwij karetkę i powiedz po jakim zabiegu Jesteś. To poważna sprawa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 20:17