IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:martusie nie obwiniaj sie kochana. Niestety takie zeczy sie zdazaja a my nie mamy na to wplywu. U mnie tez zaroski zle sie rozmrazaly. Jestem z toba w tych trudnych chwilach. A masz moze jeszcze mozliwosc podejscia do nastepnej procedury?
Dziękuję kochana
Tak mamy zapewnione kolejne podejście..teraz musimy poczekać na odpowiedź kiedy możemy podejść..Akurat korzystamy z badań klinicznych i dziś ma być pan w klinice co tym się zajmuje i pani doktor nas zgłosi i ma dzwonić jak będzie odpowiedź a ja czy tak to mam zadzwonić jak @ dostane... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGinger84 wrote:Kochana nie wiń siebie bo nic to nie da a tylko będziesz się dołowac.. wiem że jest ciężko ale zbieraj się do kupy i walcz dalej.. wiesz że nadzieja umiera ostatnia.. trzymam kciuki.. daj zna co dalej? jakie dalsze kroki? trzymaj sie :*
Tak mamy zapewnione kolejne podejście..teraz musimy poczekać na odpowiedź kiedy możemy podejść..Akurat korzystamy z badań klinicznych i dziś ma być pan w klinice co tym się zajmuje i pani doktor nas zgłosi i ma dzwonić jak będzie odpowiedź a ja czy tak to mam zadzwonić jak @ dostane...Dziękuję :*MisiaMisia, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaMisia wrote:No jak Kriobank to nie mam wątpliwości, zostań z tą Kliniką i niech moc będzie z Tobą. Trzeba Ci wiary Nie zapomnij o tym.
Bardzo dziękuję Z Wami jest mi dziś dużo lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 09:33
MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sysiaaaaa wrote:Głupio mi, że się odzywam i proszę o pomoc. Czy wy podczas stymulacji miałyście zakwasy w nogach? Ledwo łażę, a od dwóch dni w sumie tylko leżałam. Nie wiem o co chodzi
Ja Kochana nie miałam. Poczytaj ulotki leków, które przyjmujesz czy któreś powodują takie skutki uboczne, tj np. bóle mięśniowe. No chyba, że Ciebie jakieś chorubsko łapie np. grypa ? -
MisiaMisia wrote:Ja Kochana nie miałam. Poczytaj ulotki leków, które przyjmujesz czy któreś powodują takie skutki uboczne, tj np. bóle mięśniowe. No chyba, że Ciebie jakieś chorubsko łapie np. grypa ?
MisiaMisia lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
U mnie wyszedł sikaniec pozytywny, nie nastawiam się na zbyt wiele... Ponieważ doświadczenie mnie nauczylo aby zbytnio nie nastawiać się na ciążę.
Konwalia, Fedra, mala29_, duza, aaana, czarownica_tea, martusia1986, Tosia 1981, Katha81, ma_pi, Assume2, libellula83, paszczakin, Sansivieria, Beata.D, sisi, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MisiaMisia wrote:Jak dobrze, że pojechałaś. W nocy się budziłam i zastanawiałam czy pojechałaś czy nie. Tak żałowałam, że nie mam telefonu do Ciebie bo zaraz bym zadzwoniła. Cieszę się, że pomimo strachu pojechałaś do szpitala. Takie sytuacje bywają niebezpieczne. Jesteś pod obserwacją lekarzy. Masz płyn w zatoce Douglasa, czy Ci nic nie mówili o tym? Trzymam kciuki za Ciebie! Będzie dobrze
Misia dzieki za wsparcie. Mowili ze woda w roznych miejscach. Niewiem czy zatoce doglousa tez. A jesli tak to cos groznego? Lekarza jeszcze dzis u mnie nie bylo. Tylko mi kroplowki nawadniajace podlaczaja i kaza lezec. Dobrze ze pojechalam bo z dnia na dzien moglo by byc gorzej.