X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    martusie nie obwiniaj sie kochana. Niestety takie zeczy sie zdazaja a my nie mamy na to wplywu. U mnie tez zaroski zle sie rozmrazaly. Jestem z toba w tych trudnych chwilach. A masz moze jeszcze mozliwosc podejscia do nastepnej procedury?

Dziękuję kochana <3

Tak mamy zapewnione kolejne podejście..teraz musimy poczekać na odpowiedź kiedy możemy podejść..Akurat korzystamy z badań klinicznych i dziś ma być pan w klinice co tym się zajmuje i pani doktor nas zgłosi i ma dzwonić jak będzie odpowiedź a ja czy tak to mam zadzwonić jak @ dostane...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata.D wrote:
    Och....Martusia :( Tak mocno dzis trzymalam kciuki :( Nie obwiniaj sie,Ty z tym nie mialas za duzo do czynienia :(

Jutro tez mnie czeka taki stres,tez bede sie martwic :( Eh......takie zycie.

Dziękuję kochana i trzymam kciuki za Was dzisiaj <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger84 wrote:
    Kochana nie wiń siebie bo nic to nie da a tylko będziesz się dołowac.. wiem że jest ciężko ale zbieraj się do kupy i walcz dalej.. wiesz że nadzieja umiera ostatnia.. trzymam kciuki.. daj zna co dalej? jakie dalsze kroki? trzymaj sie :*

Tak mamy zapewnione kolejne podejście..teraz musimy poczekać na odpowiedź kiedy możemy podejść..Akurat korzystamy z badań klinicznych i dziś ma być pan w klinice co tym się zajmuje i pani doktor nas zgłosi i ma dzwonić jak będzie odpowiedź a ja czy tak to mam zadzwonić jak @ dostane...Dziękuję :*

MisiaMisia, Tosia 1981 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    No jak Kriobank to nie mam wątpliwości, zostań z tą Kliniką i niech moc będzie z Tobą. Trzeba Ci wiary <3 Nie zapomnij o tym.

Bardzo dziękuję <3 Z Wami jest mi dziś dużo lepiej <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 09:33

MisiaMisia lubi tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pare dni wyjechalam a tu takie extra newsy!!
    Aaana serdecznie gratuluje!! Jak to przeczytalam to az mi slow zabraklo, dech zaparlo i lzy stanely w oczach!

aaana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana wrote:
    Dziękuję kochana :* pozdrowienia dla męża :)

Katha - mam nadzieje, ze wszystko wkrótce wróci do normy.

Martusia - przykro mi, wspieram mocno. Pamiętaj, że na Twoje szczęście też przyjdzie w końcu pora :*

Dziękuję kochana <3

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupio mi, że się odzywam i proszę o pomoc. Czy wy podczas stymulacji miałyście zakwasy w nogach? Ledwo łażę, a od dwóch dni w sumie tylko leżałam. Nie wiem o co chodzi

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Głupio mi, że się odzywam i proszę o pomoc. Czy wy podczas stymulacji miałyście zakwasy w nogach? Ledwo łażę, a od dwóch dni w sumie tylko leżałam. Nie wiem o co chodzi

Ja Kochana nie miałam. Poczytaj ulotki leków, które przyjmujesz czy któreś powodują takie skutki uboczne, tj np. bóle mięśniowe. No chyba, że Ciebie jakieś chorubsko łapie np. grypa ?

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    Ja Kochana nie miałam. Poczytaj ulotki leków, które przyjmujesz czy któreś powodują takie skutki uboczne, tj np. bóle mięśniowe. No chyba, że Ciebie jakieś chorubsko łapie np. grypa ?
    NIgdy nie miałam takich oznak choroby. No zobaczymy jak się sprawa rozwinie. Dziś będę w klinice, to się dopytam

MisiaMisia lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wyszedł sikaniec pozytywny, nie nastawiam się na zbyt wiele... Ponieważ doświadczenie mnie nauczylo aby zbytnio nie nastawiać się na ciążę.

Konwalia, Fedra, mala29_, duza, aaana, czarownica_tea, martusia1986, Tosia 1981, Katha81, ma_pi, Assume2, libellula83, paszczakin, Sansivieria, Beata.D, sisi, agniesia2569 lubią tę wiadomość

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam, oj tam Monia! Ja się cieszę przeogromnie. Czekamy na pozytywną betę!

Moniaa lubi tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia tak sie ciesze teraz zycze wysokiej bety.
    U mnie niestety powtorka z rozrywki test zrobie pewnie tylko dla formalnosci.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia- trzymam kciuki za betę :)

Ja już w domu po punkcji. Pobrali 17 jajeczek. Planowany embriotransfer sb 27.09.14 o 14:50 :)

MisiaMisia, Moniaa, Fedra, libellula83, Sansivieria, Beata.D lubią tę wiadomość

dxomcwa16q3sloop.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa jak test pozytywny to i ciąża jest. <3

Moniaa lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa beta to teraz tylko formalność :) Super

Czarowcica teraz niech się ładne embrioniki pokażą :) Super ilość.
    Dostałaś zwolnienie na dzień punkcji?

Moniaa lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa zaciskam kciuki i po cichutku baaardzo się cieszę :)

Moniaa lubi tę wiadomość

Wysłany: 22 września 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysia- nie bo jestem na urlopie do 6.10, ale normalnie dają na 2 dni

dxomcwa16q3sloop.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha. No to dobrze :) Martwiłam się troszkę. Czyli ciągniesz urlop aż do bety?

10.02.2019 1 wizyta w OA

Wysłany: 22 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysia- nie, beta będzie 10-11.10 a ja 6.10 wracam do pracy. Nawet jeśli beta będzie pozytywna to i tak muszę dopracować do końca miesiąca i pozamykać mnóstwo spraw. :)

dxomcwa16q3sloop.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    Jak dobrze, że pojechałaś. W nocy się budziłam i zastanawiałam czy pojechałaś czy nie. Tak żałowałam, że nie mam telefonu do Ciebie bo zaraz bym zadzwoniła. Cieszę się, że pomimo strachu pojechałaś do szpitala. Takie sytuacje bywają niebezpieczne. Jesteś pod obserwacją lekarzy. Masz płyn w zatoce Douglasa, czy Ci nic nie mówili o tym? Trzymam kciuki za Ciebie! Będzie dobrze <3

Misia dzieki za wsparcie. Mowili ze woda w roznych miejscach. Niewiem czy zatoce doglousa tez. A jesli tak to cos groznego? Lekarza jeszcze dzis u mnie nie bylo. Tylko mi kroplowki nawadniajace podlaczaja i kaza lezec. Dobrze ze pojechalam bo z dnia na dzien moglo by byc gorzej.

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
‹‹ 452 453 454 455 456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ