X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno stres zwieksza prolaktyne choc ja tego po swoim wyniku nie widzialam a badanie robilam cos kolo 10 wczesniej zdazyla mnie babka w rejestracji wkurzyc ze az wyszlam trzaskajac drzwiami potem poszlam oddac krew a wynik 21 ;)
    Najwazniejsze to powtorzyc badanie i na zapas sie nie martwic :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra jednorazowe zdenerwowanie, czy irytacja jakby nie jest od razu stresem. Tym bardziej, ze dalas upust swoim emocjom trzaskajac drzwiami, wiec sie jemu nie poddalas :) Gdybys zaczela sie tym przejmowac, rozmyslac w ciaz o tym, towarzyszylo by Ci zdenerwowanie polaczone ze swego rodzaju niepokojem, a przy tym zaczelabys sie mocno spinac, to wtedy bylby to stres :) Moze dlatego nie mialo yo wplywu na wynik?
    A irytacja niekompetencja osoby w rejestracji, moze ewentualnie spowodowac skok cisnienia ;)

Beata.D lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki nie wytrzymalam i zrobilam dzis test i niestety tak jak bylo do przewidzenia :( brak ciazy :(

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Hej kobitki nie wytrzymalam i zrobilam dzis test i niestety tak jak bylo do przewidzenia :( brak ciazy :(

Kochana tulę Cię mocno :* Ale główka do góry musi się nam w końcu udać nie może być cały czas pod górkę..Ściskam :* :*

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia to juz koniec mojej wali o malenki cud ale wam zycze zeby sie kazdej udalo.

• Sansivieria Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Kochana, Twoja tempka pięknie idzie do góry, no i to dopiero chyba 10dpt, proszę jeszcze nie przekreślaj tej próby!!!

age.png
    age.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sansiviera nie patrz na tempke bo to przez leki tak wysoka jest. Juz wien ze przegralam i musze sie z tym pogodzic czy chcem czy niechcem. Taka jest zeczywistosc.

• czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała- przytulam mocno, ale ja głęboko wierzę, że jeśli @ nie przyszła a jest dopiero 10 dpt to się cud może zdarzyć <3

dxomcwa16q3sloop.png
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Mala :( Nie skreslaj jeszcze tego cyklu-czekamy.....<3

Monia to pomalutku Ci gratuluje :) Milo czyta sie takie wiadomosci :)

Moniaa lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, wspieram cie <3 i wierze ze jeszcze moze byc pozytyw za kila dni. Poki niema @ jest nadzieja :) przytulkam <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 08:55

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala ... Przykro mi kochana... A u mnie dzisiaj pojawiły się mocniejsze plemienia, takze chyba będzie tak jak ostatni razem.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki za mile slowa ale cykl i tak juz stracony :( A wredna @ pojawi sie napewno w weekend. Przy wczesniejszych transferach tez tak mialam ze po terminie testowania za dwa dni przychodzila. A to ze 10dpt to zpowino cos pokazac nawet cien cien cienia drugiej kreski.

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie Monia,prosze mi tu nie krakac tylko do gin,niech zwiekszy dawke progesteronu!!!

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za godzinę zadzwonie do lekarki. Pracuję do 15, ale mam bliziutko do kliniki. Wiec jak cos to pojadę od razu po pracy.

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam tylko napisac ze wczoraj wrocilam do domu z moim groszkiem i teraz czekamy :) Pewnie w miedzy czasie podpytam sie Was co tam brac jeszcze ;) Acard mam,magnez i no-spe tez,podjadam nawet ananasa ;) Coś zapomnialam?! ;)
    Wiem,mam sie nie denerwowac ale jestem taka podekscytowana-narazie sie ciesze :) Ale pewnie pod koniec zaczne sie mega denerwowac-bete planuje zrobic1-2.10 bo mamy weselicho przyjaciół i chciałabym wiedziec na czym stoimy :P Wyjezdzamy wtedy na troche dluzszy weekend(pare dni przed i pare po)wykorzystamy pobyt nad morzem(wiecie jod i te sprawy,hihi) ;)
    Pozdrawiam Was laseczki i dalej trzymam mooooocno kciuki szczegolnie za Monie i Mala :) Za reszte rowniez mocno trzymam :)

Katha81, libellula83 lubią tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata, niech twoj groszek buduje sobie piekny domek na 9 miesiecy :) trzymam kciuki

Beata.D lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie dalej zostaje w szpitalu dopoki objawy nieustapia. Dzis mnie zwazyli. 3.5 kg przytylam w ciagu 4 dni przez ta wode w brzuchu :( wygladam jak 5-6 miesiacu ciazy :)

Jestem ogolnie pozytywnie nastawiona i pelna nadzieii na ciaze. Boje sie tylko ze jesli zaden zarodek sie niezagniezdzi to bede bardziej cierpiec niz gdybym z gory sie szykowala na porazke. Ale trudno. Wierze ze sie uda. Chce w to wierzyc! :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha to dobrze ze jestes pelna nadzieji,bedzie dobrze,tez w to wierze :). Za Ciebie tez moooocno kciukuje :)

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z Wami wszystkimi sercem <3

Katha81, Beata.D, Moniaa lubią tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia a jak ty sie czujesz? :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
‹‹ 454 455 456 457 458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ