IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno stres zwieksza prolaktyne choc ja tego po swoim wyniku nie widzialam a badanie robilam cos kolo 10 wczesniej zdazyla mnie babka w rejestracji wkurzyc ze az wyszlam trzaskajac drzwiami potem poszlam oddac krew a wynik 21
Najwazniejsze to powtorzyc badanie i na zapas sie nie martwic17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra jednorazowe zdenerwowanie, czy irytacja jakby nie jest od razu stresem. Tym bardziej, ze dalas upust swoim emocjom trzaskajac drzwiami, wiec sie jemu nie poddalas Gdybys zaczela sie tym przejmowac, rozmyslac w ciaz o tym, towarzyszylo by Ci zdenerwowanie polaczone ze swego rodzaju niepokojem, a przy tym zaczelabys sie mocno spinac, to wtedy bylby to stres Moze dlatego nie mialo yo wplywu na wynik?
A irytacja niekompetencja osoby w rejestracji, moze ewentualnie spowodowac skok cisnienia
Beata.D lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczynki za mile slowa ale cykl i tak juz stracony A wredna @ pojawi sie napewno w weekend. Przy wczesniejszych transferach tez tak mialam ze po terminie testowania za dwa dni przychodzila. A to ze 10dpt to zpowino cos pokazac nawet cien cien cienia drugiej kreski.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Chcialam tylko napisac ze wczoraj wrocilam do domu z moim groszkiem i teraz czekamy Pewnie w miedzy czasie podpytam sie Was co tam brac jeszcze Acard mam,magnez i no-spe tez,podjadam nawet ananasa Coś zapomnialam?!
Wiem,mam sie nie denerwowac ale jestem taka podekscytowana-narazie sie ciesze Ale pewnie pod koniec zaczne sie mega denerwowac-bete planuje zrobic1-2.10 bo mamy weselicho przyjaciół i chciałabym wiedziec na czym stoimy Wyjezdzamy wtedy na troche dluzszy weekend(pare dni przed i pare po)wykorzystamy pobyt nad morzem(wiecie jod i te sprawy,hihi)
Pozdrawiam Was laseczki i dalej trzymam mooooocno kciuki szczegolnie za Monie i Mala Za reszte rowniez mocno trzymamKatha81, libellula83 lubią tę wiadomość
-
Ja na razie dalej zostaje w szpitalu dopoki objawy nieustapia. Dzis mnie zwazyli. 3.5 kg przytylam w ciagu 4 dni przez ta wode w brzuchu wygladam jak 5-6 miesiacu ciazy
Jestem ogolnie pozytywnie nastawiona i pelna nadzieii na ciaze. Boje sie tylko ze jesli zaden zarodek sie niezagniezdzi to bede bardziej cierpiec niz gdybym z gory sie szykowala na porazke. Ale trudno. Wierze ze sie uda. Chce w to wierzyc!