IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Katha81 wrote:Misia a jak ty sie czujesz?
A nieźle. Z maleństwem wszystko w porządku. Męczą mnie mdłości ale to dobrze.
Dzisiaj zaczynamy urlop więc wybieramy się niedaleko. No ale będę leżeć bo muszę się oszczędzać.Beata.D, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Agniesia meega radość ale do Novum?
A u mnie takoo... Skończyłam prace o 15, ale miałam problemy z autem, bo chyba mąż zalał jakiegoś feralnego paliwa. A że autko ma meega dużo elektroniki to się bulwersowało. Ale jakoś w końcu dotarłam o 15:40 do kliniki żeby mi pobrali tę krew, na miejscu okazało się że dziewczyna która pracuje w labo jest mocno chora i nie ma chęci spędzać w pracy ponadprogramowych minut... Krew pobrana, wynik dostanę jutro rano Spotkałam jeszcze swoją lekarkę, która jak zwykle powiedziała mi Pani Moniko plamienia przyjmujemy na spokojnie ... nic nie szkodzą... popatrzymy na betę i zobaczymy co się dzieje.
Także czekam na luzie do jutra. Fakt plamienie się zmniejszyło, ale nie zanikło.Katha81, Beata.D, niecierpliwa, Tosia 1981, czarownica_tea, mala29_, agniesia2569, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
Mala nie przyjmuje takiej informacji do wiadomości. Sikaniec może nie wychodzić, plamienie może być i w ciąży a tempka ładna. Już wiele dziewczyn było pewnych, że idzie @ a tu dzidzius szedł
Monia trzeba myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki za dobre informacje.
Beata D witamy z maluszkiem. Niech zostanie z nami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 18:05
Moniaa, czarownica_tea, Beata.D lubią tę wiadomość
-
tak Monia w novum, z Białystoku cisza, więc nie chciałam tracić już czasu, zrobiliśmy badania wymagane i wczoraj byliśmy na wizycie i nawet niepękniety pęcherzyk nie pokrzyżował nam planów, bo znikł W novum od razu na wizycie kwalifikują, nie trzeba czekać jak w BS. Szczerze polecam
Jestem szczęśliwa
Trzymam kciuki za wynik bety :*Moniaa, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
Beata trzymam kciukasy za okruszka ja musze wam powiedzieć, że jakoś słabo się czuje. Czuje jakbym miała jajniki jak balon. Chodzić ciężko, siedzieć tez.... Najlepiej leżeć i się nie ruszać
Beata.D lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Konwalia wrote:Mala nie przyjmuje takiej informacji do wiadomości. Sikaniec może nie wychodzić, plamienie może być i w ciąży a tempka ładna. Już wiele dziewczyn było pewnych, że idzie @ a tu dzidzius szedł
Monia trzeba myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki za dobre informacje.
Beata D witamy z maluszkiem. Niech zostanie z nami.
Konwalia wiesz ona @ tez nie chce przyjac do wiadomosci ze ma nie przylazic. Co do testu to jedno znacznie pokazal ze nie mam co sie ludzic i sluz tez ewidentnie wskazuje na to ze nic z tego. Musze sie z tym pogodzic i przyznac sie przed soba ze na lini starania o dziecko przegralam bitwe . Taka jest brutalna zeczywistosc i tego nie zmienie.
Za to kazdej zwas zycze z calych moich sil zebyscie zobaczyly upragnione dwie kreseczki.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Wyniki bety < 1,2 ((( wybaczcie ale nie będę się na razie udzielać bo chyba nie mam siły.. wszystkim starajacym sie podchodzacym i tym które już szczęsliwie "zaszły" zycze z calego serca wszystkiego dobrego i żeby każdej z was spełnił się w końcu ten wymarzony mały cud.. jesli mi się uda nabrać do tego dystansu to zajrze do was napewno..
teraz czekam na @.. potem wizyta i ustalenia co dalej. chcialabym juz w nastepnym cyklu podejsc ale zobaczymy..
I mam jeszcze gorącą prośbę.. jeśli macie jakieś cenne rady co jak przy następnym transferze żeby zwiększyć szanse to chętnie przyjmę napewno pojde na l4 i praca sie nie bede przejmowac..
Trzymam kciuki za was dziewczynki POWODZENIA -
mala29_ tyle czasu się staracie... Musisz być silną kobietą. Podziwiam.
Ginger84 ktoś kiedyś napisał, że ivf to jest proces. Proszę nie poddawaj się, próbujcie dalej.
Ginger84 i mala29_ niezmiernie mi przykro. Nic więcej nie napiszę, bo nic na pewno nie ulży w Waszym cierpieniu.
-
@ konwalia- dokladnie, to proces...
Wiem jak to boli, bardzo Wam współczuję, dziewczyny. Ale pamiętajcie, że droga do celu bywa dluga i wyboista. A i niespodzianki pojawiają się w najmniej oczekiwanym momencie. I tego się trzymajcie. Mamy przecież tutaj tego żywe dowody
Sciskam!Beata.D lubi tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Dzien dobry dziewczynki chcialam sie z wami pozegnac. Niestety moje starania o dziecko dobieglo konca wraz z dzisiejszym negatywnym testem.To byla nasza ostatnia proba . Ten etap zamknol sie nam na zawsze . Za kazda z was jednak trzymam kciuki i zycze abyscie zobaczyly na tescie upragnione dwie kreseczki. Za dziewczynki ktore juz pod serduszkiem nosza swoje dzieciatka zycze lekkich i szybkich porodow. Dziekuje wam za mile i cieple slowa i ze zawsze mozna bylo liczyc na wasze wsparcie w trudnych chwilach.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke