IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Katha81 wrote:Misia a jak ty sie czujesz?
A nieźle. Z maleństwem wszystko w porządku. Męczą mnie mdłości ale to dobrze.
Dzisiaj zaczynamy urlop więc wybieramy się niedaleko. No ale będę leżeć bo muszę się oszczędzać.Beata.D, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Agniesia meega radość
ale do Novum?
A u mnie takoo... Skończyłam prace o 15, ale miałam problemy z autem, bo chyba mąż zalał jakiegoś feralnego paliwa. A że autko ma meega dużo elektroniki to się bulwersowało. Ale jakoś w końcu dotarłam o 15:40 do kliniki żeby mi pobrali tę krew, na miejscu okazało się że dziewczyna która pracuje w labo jest mocno chora i nie ma chęci spędzać w pracy ponadprogramowych minut... Krew pobrana, wynik dostanę jutro ranoSpotkałam jeszcze swoją lekarkę, która jak zwykle powiedziała mi Pani Moniko plamienia przyjmujemy na spokojnie ... nic nie szkodzą... popatrzymy na betę i zobaczymy co się dzieje.
Także czekam na luzie do jutra. Fakt plamienie się zmniejszyło, ale nie zanikło.
Katha81, Beata.D, niecierpliwa, Tosia 1981, czarownica_tea, mala29_, agniesia2569, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
Mala nie przyjmuje takiej informacji do wiadomości. Sikaniec może nie wychodzić, plamienie może być i w ciąży a tempka ładna. Już wiele dziewczyn było pewnych, że idzie @ a tu dzidzius szedł
Monia trzeba myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki za dobre informacje.
Beata D witamy z maluszkiem. Niech zostanie z nami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 18:05
Moniaa, czarownica_tea, Beata.D lubią tę wiadomość
-
tak Monia w novum, z Białystoku cisza, więc nie chciałam tracić już czasu, zrobiliśmy badania wymagane i wczoraj byliśmy na wizycie
i nawet niepękniety pęcherzyk nie pokrzyżował nam planów, bo znikł
W novum od razu na wizycie kwalifikują, nie trzeba czekać jak w BS. Szczerze polecam
Jestem szczęśliwa
Trzymam kciuki za wynik bety :*Moniaa, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
Beata trzymam kciukasy za okruszka
ja musze wam powiedzieć, że jakoś słabo się czuje. Czuje jakbym miała jajniki jak balon. Chodzić ciężko, siedzieć tez.... Najlepiej leżeć i się nie ruszać
Beata.D lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Konwalia wrote:Mala nie przyjmuje takiej informacji do wiadomości. Sikaniec może nie wychodzić, plamienie może być i w ciąży a tempka ładna. Już wiele dziewczyn było pewnych, że idzie @ a tu dzidzius szedł
Monia trzeba myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki za dobre informacje.
Beata D witamy z maluszkiem. Niech zostanie z nami.
Konwalia wiesz ona @ tez nie chce przyjac do wiadomosci ze ma nie przylazic. Co do testu to jedno znacznie pokazal ze nie mam co sie ludzic i sluz tez ewidentnie wskazuje na to ze nic z tego. Musze sie z tym pogodzic i przyznac sie przed soba ze na lini starania o dziecko przegralam bitwe. Taka jest brutalna zeczywistosc i tego nie zmienie.
Za to kazdej zwas zycze z calych moich sil zebyscie zobaczyly upragnione dwie kreseczki.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Wyniki bety < 1,2
((( wybaczcie ale nie będę się na razie udzielać bo chyba nie mam siły.. wszystkim starajacym sie podchodzacym i tym które już szczęsliwie "zaszły" zycze z calego serca wszystkiego dobrego i żeby każdej z was spełnił się w końcu ten wymarzony mały cud..
jesli mi się uda nabrać do tego dystansu to zajrze do was napewno..
teraz czekam na @.. potem wizyta i ustalenia co dalej. chcialabym juz w nastepnym cyklu podejsc ale zobaczymy..
I mam jeszcze gorącą prośbę.. jeśli macie jakieś cenne rady co jak przy następnym transferze żeby zwiększyć szanse to chętnie przyjmęnapewno pojde na l4 i praca sie nie bede przejmowac..
Trzymam kciuki za was dziewczynkiPOWODZENIA
-
mala29_ tyle czasu się staracie... Musisz być silną kobietą. Podziwiam.
Ginger84 ktoś kiedyś napisał, że ivf to jest proces. Proszę nie poddawaj się, próbujcie dalej.
Ginger84 i mala29_ niezmiernie mi przykro. Nic więcej nie napiszę, bo nic na pewno nie ulży w Waszym cierpieniu.
-
@ konwalia- dokladnie, to proces...
Wiem jak to boli, bardzo Wam współczuję, dziewczyny. Ale pamiętajcie, że droga do celu bywa dluga i wyboista. A i niespodzianki pojawiają się w najmniej oczekiwanym momencie. I tego się trzymajcie. Mamy przecież tutaj tego żywe dowody
Sciskam!Beata.D lubi tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Dzien dobry dziewczynki chcialam sie z wami pozegnac. Niestety moje starania o dziecko dobieglo konca wraz z dzisiejszym negatywnym testem.To byla nasza ostatnia proba . Ten etap zamknol sie nam na zawsze
. Za kazda z was jednak trzymam kciuki i zycze abyscie zobaczyly na tescie upragnione dwie kreseczki. Za dziewczynki ktore juz pod serduszkiem nosza swoje dzieciatka zycze lekkich i szybkich porodow. Dziekuje wam za mile i cieple slowa i ze zawsze mozna bylo liczyc na wasze wsparcie w trudnych chwilach.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke