IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia ogromne gratki jeszcze raz :*
mała masz rację odpocznij od forum zdystansuj się i wracaj z podwójną siłą Dziewczyny ma problem, w posiewie wyszedł mi Streptococcus agalactiae poedyńcze, więc brałam antybiotyk i teraz powtórzyłam posiew i jest te g....tylko w ilości licznej Mogę normalnie podejść do stymulacji i w ogóle? NIe zaszkodzi to zarodkowi i późniejszej ciąży? W necie są info tylko o paciorkowcu pod koniec ciaży, a co z początkiem.... Miała któraś taki przypadek?Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochana uwazaj na to gowno bo ja mialam to w posiewie jak wyladowalam w szpitalu...takze zmien antybiotyk, albo zrob antybiogram i niech dopasuja Ci leki...zniszcz to, bo ja w sumie mialam 3 bakterie, ale nie wiadomo ktora wywolala zakazenie i w koncu tak wczesny porod...
-
kaarolaa wrote:kochana uwazaj na to gowno bo ja mialam to w posiewie jak wyladowalam w szpitalu...takze zmien antybiotyk, albo zrob antybiogram i niech dopasuja Ci leki...zniszcz to, bo ja w sumie mialam 3 bakterie, ale nie wiadomo ktora wywolala zakazenie i w koncu tak wczesny porod...
-
Mała przyko mi, a nie myślałaś może o in vitro w Polsce?? ja mam taki plan, że jeśli wykorzystam wszystkie próby w UK to później spróbuję w PL. Nie poddawaj się, odpocznij i wróć!!!20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Kaarolaa trzymamy z Lubym za Was kciuki.
Mała nie poddawaj się, są jeszcze programy badawcze. Może nawet zajdziesz w ciążę naturalnie (?)
Moniaa Kochanie, to super wynik i nie porównuj tej ciąży do tamtej. Teraz beta będzie pięknie wzrastać, maleństwo będzie rosnąć i będzie wszystko cacy. Wierzę w to
Za resztę też trzymam kciukiMoniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolaa co dziennie zaglądam i podziwiam twojego silnego synka. Teraz to już będzie tylko dobrze Życzę Ci tego oczywiście bardzo.
No i pojawił się.... Pierwszy krwiaczek, ale na szczęście malutki
Wczoraj zakupiłam sobie kosmetyki bezzapachowe i teraz się zastanawiam kiedy przestać używać zapachy? Na poniedziałek planowana punkcjaDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Nie miałam takiej kontroli. Prosili żeby przyjść 12 dni po transferze, czyli że niby w niedzielę, ale pewnie pójdę dopiero w poniedziałek. Nawet nie wiem, czy w niedzielę pobraliby mi krew. Nie będę pytać, ponieważ w niedzielę nie mam ochoty chodzić po klinikach.