IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Alrauna1987 wrote:Bry dziewczyny.
Serducho mi jeszcze wali jak zobaczylam ze z kiniko dzwonia.
Na chwile obecna mamy dwa ładne zarodki 8 komorkowe klasy B z niewielka fragmentacja. Pani powiedziala ze jak sie rozwoj utrzyma to beda blastki na srode do transferu.
Jak jutro nie zadzwonia to znaczy ze ok. Matko ja jutro jajko zniose z tych nerwowo.
CudownieNiech ładnie maluchy sobie rosną
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Alrauna1987 wrote:Bry dziewczyny.
Serducho mi jeszcze wali jak zobaczylam ze z kiniko dzwonia.
Na chwile obecna mamy dwa ładne zarodki 8 komorkowe klasy B z niewielka fragmentacja. Pani powiedziala ze jak sie rozwoj utrzyma to beda blastki na srode do transferu.
Jak jutro nie zadzwonia to znaczy ze ok. Matko ja jutro jajko zniose z tych nerwowo.Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:czy któraś z Was miała biopsję endometrium?
ja mialamPolly_love lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Polly_love wrote:wiem,że Kożuchowska to taki kłamczuszek właśnie
ze źródła pewnego wiem. Jednak co innego jest doczekać się dziecka dzięki inf, a co innego twardo obstawiać,że to naprotechnologia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:emka, a jaki był finał leczenia?
Yoselyn - interesują mnie nastpępujące kwestie-czy biopsję miałaś robioną przy użyciu Pipelle? Czy pod kontrolą usg czy może wcześniej miałaś je robione??Jakiś antybiotyk?
pod kontrola usg, ale to co masz na mysli pipelle? biopsje mialam 1 raz robiona.. ale schrasing mialam kiedys dawno temu. antybiotyku nie mam bo mam wszystko okPolly_love lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Polly_love wrote:te same pytania mam, które zadałam Yoselin. Chodzi mi o metodę pobrania materiały do badań i o to czy bio była robiona przy kontroli usg?
Polly_love lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za wpsarcie. Bardzo sie przyda. Do srody to ja na zawal zejde
Justin kciuki za beteJustine lubi tę wiadomość
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Polly_love wrote:emka, a jaki był finał leczenia?
Yoselyn - interesują mnie nastpępujące kwestie-czy biopsję miałaś robioną przy użyciu Pipelle? Czy pod kontrolą usg czy może wcześniej miałaś je robione??Jakiś antybiotyk?Polly_love lubi tę wiadomość
-
Alrauna1987 wrote:Dzieki dziewczyny za wpsarcie. Bardzo sie przyda. Do srody to ja na zawal zejde
Justin kciuki za bete
kciuki mocne zacisnieteMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja z pytaniem wpadam! Czy któraś z Was wie co się dzieje z Saramago?
Pozdrawiam cieplutko każdą z Was ! Kciukam za wszystko za co tylko mozna w kwesti naszych in-vitrowych staranek! -
Beta 3652 ale za to progesteron spadł mi o połowę... z 45 na 24
Bella93, Polly_love, ewe_a85, pabelka88, Evaa, sisi, roletka, Tyszanka81, Milkowiec, MalaHD, shooa, Mimbla, Nefe, sylwia80, Beata.D, Asia_88, Alrauna1987, SzewskaPasja, Deseo, Asiula86, anakonda, Konwalia, gretka, sylvuś, Junioer, zizia_a, Morwa lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/