IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela, ja przyjmowałam gonal po południu, bo potem dochodzi cetrotide, który w każdej procedurze przyjmowałam rano, ich raczej nie przyjmuje sie razem. Wstrzykujesz w środkowe i dolne partie brzucha, może być bliżej lub dalej od pępka, jak Ci jest wygodnie. Spokojnie, to nic trudnego i nic nie boli, dasz radę na pewnoI IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
ślązaczka wrote:Angela, ja przyjmowałam gonal po południu, bo potem dochodzi cetrotide, który w każdej procedurze przyjmowałam rano, ich raczej nie przyjmuje sie razem. Wstrzykujesz w środkowe i dolne partie brzucha, może być bliżej lub dalej od pępka, jak Ci jest wygodnie. Spokojnie, to nic trudnego i nic nie boli, dasz radę na pewno
Dziękuję: )
Mi dojdzie menopur 600 , ale nie wiem tez czy one moga byc razem ?
Muszę dać i dam
Buziaczki :-* -
Dziewczyny jak to jest z beta? Tzn beta total eobiona bedzie wyzsza niz zwykla beta? Czytam forum na boćku i tam dziewczyna zwykla bete miala 2100 i prawidlowy wiek ciazy a na total 3200 ale jakby ciaza byla z tydzien jak nie wiecej mlodsza. Jak to jest orientujecie sie w tych betach?
Jogaa przykro mi
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Jogaa wrote:Dziewczyny,
Mnie sie nie udało 11dpt Beta 3,0 i @
przykro mi, trzymaj sie!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ślązaczka wrote:Dziewczyny ja się nawet boję zrobić normalnie kupę po transferze żeby nie przec! To jest chore chyba nie? Wy też tak miałyście?
a jak bylo "po" to mnie bardzo rozbolalo jak na @, i wzielam 2 nospy...po 10 min, dostalam takiej biegunki jakiej moj swiat jeszcze nie widzial
i strasznie mi bylo niedobrze..polozylam sie i zasnelam na pol godziny..jak wstalam bylo ok...miała ktoras takie cos po nospie?? bo ja lykalam jej zawsze tony i pierwszy raz takie cuś
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Sylwia za wiele nie napiszę bo nie wield wiem. Wiem tylko że to nowa metoda stosowana w mojej klinice od 2 miesięcy. W czasie zapładniania stosuje się wapno które daje "kopniaka" komórce żeby się dzieliła. Podobno przynosi to efekty w kiepskich sytuacjach i mają już jakieś ciąże potwierdzające skuteczność.
sylwia80 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
MalaHD wrote:Alrauna kciuki za piękny przyrost!! Ktoś jezcze dziś betuje?
Dzieki za pamiecwlasnie lecem na badanie.
Jak samopoczucie MalaHD?
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
nick nieaktualny
-
Alrauna, Beti &&
Yoselyn, gratki. Mialas et swojego zarodka czy z adpocji?Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Krew upuszczona teraz pozostaje czekac. Wyniki online powinny byc po poludniu ale Pani nie obiecala ze przed 14 sie uda. Kurdeeeeee jak ja nie cierpie czekac !!!!
Beti &&& za bete ale sadze ze to tylko formalnosc na pewno pieknie przyrosnieEvaa lubi tę wiadomość
Louis L'Amour
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓