X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczynki za szybką reakcję... mój mąż mnie umie tylko pogłaskać po brzuszku i dać buziaka... jakoś z pocieszaniem u niego do bani... ale jak na faceta to i tak fanie się zachowuje :)

Beata.D lubi tę wiadomość

• ma_pi Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarownica_tea transferu naprawdę nie musisz się bać. Zupełnie nic nie boli, a całość jest podobna do badania cytologicznego. Z tą wodą to myślę że wystarczy góra pół litra. Ja wypiłam więcej i myślałam, że mi pęcherz pęknie, bo musiałam po zabiegu chwilę leżeć, zanim pójdzie się do toalety.

czarownica_tea, Beata.D lubią tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, napewno bedzie dobrze. Wazne ze niema krwi w macicy. Odpoczywaj i niestresuj sie <3

Moniaa lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_pi ja się samego transferu nie boję :), ja się bardziej boję, że to już teraz zaraz będzie to na co od tak dawna czekam :) ciężko to opisać

dxomcwa16q3sloop.png
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, dziewczyny pomóżcie. Zastrzyk Gonapeptyl Daily biore rano o 7. treaz zaczynam brac ten GONAL F powiedzcie jeden za drugim mam wbijac??? czy ten GONAL F wieczorem??

Mała Mi
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarownica, przy transferze jedyna nieprzyjemna rzecz to wlozenie wziernika :) poza tym nic nie czulam. Ale musze powiedziec ze to poruszajace przezycie :) moj maz byl ze mna i trzymal mnie za reke i az sie wzruszyl :)

Aaa u mnie transfer byl na pustym pecherzu.

czarownica_tea lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, dziewczyny pomóżcie. Zastrzyk Gonapeptyl Daily biore rano o 7. treaz zaczynam brac ten GONAL F powiedzcie jeden za drugim mam wbijac??? czy ten GONAL F wieczorem??

Mała Mi

Wysłany: 26 września 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi a jak kazał lekarz? Na ogół stymulanty przepisują wieczorem ale różnie bywa

dxomcwa16q3sloop.png
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak naprawde to chyba nie mow konkretnie jak brac. albo ja nie pamietam . bo gonapeptyl biore rano o 7. a jak mam nrac gonal f?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 18:18

Mała Mi
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi 1 wrote:
    tak naprawde to chyba nie mow konkretnie jak brac. albo ja nie pamietam . bo gonapeptyl biore rano o 7. a jak mam nrac gonal f?

Mała mi 1 ja miałam taką samą sytuację jak TY i w klinice kazali mi brać jeden zastrzyk po drugim, pomiędzy 6-10 rano.

Wysłany: 26 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi- nie masz karty stymulacji gdzie jest wszystko napisane? Ja Ci nie podpowiem, może zadzwoń do Klinik i zapytaj

dxomcwa16q3sloop.png
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia ale wbijałaś jeden i od razu drugi?? czy robiłas jakąs przerwe???

Mała Mi
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wy dziewczyny jak brałyście te zastrzyki?? jeden po drugi czy rano i wieczorem??

Mała Mi
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi 1 wrote:
    Nusia ale wbijałaś jeden i od razu drugi?? czy robiłas jakąs przerwe???

wiesz co, no ja zaraz po drugim, najpier jeden a potem po przygotowaniu sobie kolejny

• GabiK Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia czy Ty bierzesz Prolutex?

2r8ri09ksg9rle49.png
  • ma_pi Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi jeśli masz możliwość to zadzwoń do lekarza. Ja z kolei miałam gonapeptyl rano, a gonal wieczorem.

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK wrote:
    Monia czy Ty bierzesz Prolutex?
    Tak, a dlaczego pytasz?

• GabiK Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ja tez sie kiepsko czulam przy tych zastrzykach, myslalam,ze to ciaza,ale od dwoch dni nie biore i jestem jak nowo narodzona. A przez 2 tyg bylam jak cien. Po zastrzyku mialam spadek energii taki,ze ledwo stalam na nogach. Bralam go z powodu krwawienia, dosc mocnego,ale okazalo sie,ze to krwiak i lekarz mnie uspokoil. Myslalam,ze Prolutex zapobiegnie nastepnemu,ale zdarzylo sie ponownie. Dobrze,ze lekarz mnie uprzedzil,ze sa pozostalosci i tak sie moze zdazyc.
    Moze Twoje kiepskie samopoczucie to wlasnie efekt leku? Ja widze ogromna roznice po zakonczeniu stosowania.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z obecnych tu dziewcząt stosowała Choragon? Nie powiedzial mi dr czy mam go podać domiesniowo czy podskórnie?

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Madzia82 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam przepisany Choragon po transferze. Podawałam go sobie podskórnie.

Katha81 lubi tę wiadomość

‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ