IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyarlenka wrote:Jasmin - kojarzymy, większość pewnie przeczytała cały wątek;) Gratuluję
ma_pi - przykro mi, odpocznij ile potrzebujesz i walcz dalej!
mala29 - strasznie mi przykro że się nie udało...będzie Cie brakowało na forum, bardzo sympatyczna z Ciebie kobitka:) Nie będę Cię namawiała, żebyś została, bo rozumiem Twoją decyzję...ja już po jednej nieudanej próbie wycofałam się mocno... Mam nadzieję, że los się w końcu do Ciebie uśmiechnie i doczekasz się Swojej Kruszyny. Ostatnio sporo "cudów" tu na forum, więc nie trać wiary:)
martusia - wiesz już czy Twoje badanie kliniczne ruszyło?
Badania kliczne już ruszyły wcześniej nie wiem dokładnie od kiedy..Moniaa tez bierze w nich udział..A my czekamy na ponowną kwalifikację teraz.. -
Madzia82 wrote:Ja miałam przepisany Choragon po transferze. Podawałam go sobie podskórnie.
Czesc Madzia, wstrzykiwalas sobie hcg po transferze? To chyba rzadko w polsce zalecaja. Bylas przestymulowana po tym czy bylo ok? Bo ja wlasnie leze w szpitalu. Tez mialam po punkcji i transferze zastrzyki z hcg bo hcg wprawdzie pomaga zajsc w ciaze ale tez zwieksza ryzyko hiperki. -
Assume, czuje sie znow gorzej. Moj brzuch jest wielki jak bym byla w 8-9 miesiacu ciazy (100cm w pasie ) lekarka mowi ze nawrot hiperki to dobry znak wiec mam nadzieje ze jestem w ciazy i dam rade razem z moimi okruszkami przejsc bez wiekszych komplikacji ta okropna hiperke
Konwalia, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
W poniedziałek mam drugi podgląd endometrium, lekarz powiedział że najprawdopodobniej już w przyszłym tygodniu. Ciągnie się za mną myśl o tym że to kilkanaście procent szans w dół. Z jednej strony się cieszę i nie mogę się doczekać a z drugiej.... zwariować można
Katha81 lubi tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Jasmin-pamietam I gratuluje z calego serca Zalozenie wątku i zakonczenie ciazą(nie wazne jakim sposobem) dobrze rokuje wątkowi
Katha trzymam kciuki zeby hiperka szybko minela i nie zaszkodzila ciazy
Czarownica tea mocne kciuki za transferKatha81, Konwalia, jasmin lubią tę wiadomość
-
Assume2 wrote:W poniedziałek mam drugi podgląd endometrium, lekarz powiedział że najprawdopodobniej już w przyszłym tygodniu. Ciągnie się za mną myśl o tym że to kilkanaście procent szans w dół. Z jednej strony się cieszę i nie mogę się doczekać a z drugiej.... zwariować można
Wierze Ci ze mozna zwariowac
Naprawde jest mniejsza szansa na ciaze przy crio?
Kciukam mocnoAssume2 lubi tę wiadomość
-
Z tego co czytałam- tak. Nie znam do końca wiarygodności źródeł, internet jest pod tym względem hm...różny
Dzieki za pamięć
(Trzymaj, trzymaj , ja z wzajemnością!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 14:04
Katha81 lubi tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Assume, ja czytalam artykuly w prasie medycznej i tam eksperci wypowiadali sie zupelnie inaczej, wedlug wielu wlasnie zamrozone zarodki rokuja lepiej. Z tego wzgledu nawet martwilam sie,ze podaja mi swiezaczki bo po tym co przeczytalam wieksze szanse maja wlasnie crio transfery. Uszy do gory, pomysl,ze to musza byc bardzo silne komoreczki skoro doszly do crio. U mnie z 7 tylko jednemu sie udalo i lekarz mowi,ze to musza byc same HeMany i wlasnie takie trafia do Ciebie
Assume2, Moniaa, Katha81, Beata.D, Fedra, Konwalia, Tosia 1981, MisiaMisia lubią tę wiadomość