IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję, aż mi się ciepło na sercu zrobiło :*
Co ma być, to będzie. Postanowiłam nie zaczytywać się informacjami z internetu, ot co :)jestem gotowa na dalsze kroki i z pewnością się ich podejmę
W poniedziałek u mnie w klinice jakoś zaroiło się od ciążówek w poczekalni. Już przy rejestracji dziewczyna ściskała kartkę z wydrukowaną fotką pięknie zagnieżdżonego pęcherzyka
Wam się udaje, innym się udaje, mi też się uda
@Czarownica_tea, spokojnego oczekiwania na testWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 18:55
czarownica_tea, GabiK, Katha81, Beata.D, Konwalia, Tosia 1981, Fedra lubią tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Ja obiecalam sobie że nie będę za dużo czytać o criotransferze i się nastawiac, ale jakiś czas temu kiedy ten temat mnie nie dotyczył to właśnie przeczytałam, że criotransfer ma dużą skuteczność. Dlaczego? Ponieważ organizm jest wypoczety po stymulacji i przewaznie podawane zarodki są silne. Na mnie czeka jeden mały szkrab. Myślę pozytywnie. Pewnie to dziewczynka, bo one są silniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 08:07
Beata.D, Assume2, GabiK, Fedra lubią tę wiadomość
-
A ja nic nie mysle i nic nie czytam,nie zaprzatam sobie glowy netem Poprostu jestem meeeega pozytywnie nastawiona i meeega wierze ze sie uda TERAZ!!!!!
A jak nie teraz to nastepnym razem Ale sie trzymam planu A
Pozdrowienia w ten sliczny niedzielny poranekGabiK, czarownica_tea, Moniaa, Tosia 1981, zulka-m, Assume2, Fedra, Reni lubią tę wiadomość
-
Mala Mi1 jesli chodzi o leki to ja bralam jedynie te zalecone przez lekarza plus kwas foliowy. Ale bylam na diecie opracowanej przez dietetyka i mialam pelen relaks wakacyjny,zero pracy,same przyjemnosci: spacery, basen, ksiazka, wyjazdy na dzialke i oddychanie swiezym powietrzem. W sumie to zapewnilam sobie maksymalnie idealne warunki psycho-fizyczne i kto wie? moze dzieki temu udalo sie za pierwszym podejsciem mimo mojego wieku. Polozna przy kwalifikacji powiedziala : no to maja panstwo 3 proby,a potem mozemy zaczynac procedure od nowa. Bardzo optymistyczne zalozenie na dzien dobry
Beata.D, czarownica_tea lubią tę wiadomość
-
Ja biorę kwas foliowy i letrox (ale to ze względu na moją tarczycę) do tego po transferze luteinę i relanium przez 5 dni, dieta lekkostrawna oczywiście bez używek, dużo warzyw i owoców, nabiał i mało mięsa (ja ogólnie jem mało mięsa) jak już to ryby. No i relax. Właśnie zmykam na 6 dni na Mazury z TŻ, psem i walizką książek
Moniaa, Katha81 lubią tę wiadomość
-
No witam dziewczyny Powiem szczerze że chyba @ się rozkręca... Takze jutrzejsza beta jest mi juz znajoma dzisiaj. Bole coraz częściej i większe sie pojawiają.
Napisze Wam jutro jak wizyta. Lecę do kliniki okolo 10, żeby pobrali mi krew i około 11 będzie wizyta. -
Ja odkad pamietam zawsze bralam femibion po transferze poszedl w ruch magnez i od czasu do czasu nospa...
Nie zmienialam nic nagle w zywieniu ba nawet po transferze pojechalam do Maca na zestaw bo naszla mnie ochota
Tak wiec wszystko z glowa bo wszystko dla ludzi a jesli ja jestem szczesliwa to moja macica tez
Przytulam wszystkie
A tym co tego potrzebuja przesylam fluidki ciazowe z kopniaczkami od Natki ~~~~~~~~~Assume2, Moniaa, Konwalia, Katha81, Beata.D, agniesia2569, GabiK, malinka1984 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej dziewczyny
ja nadal w szpitalu wyniki coraz lepsze ale ja nadal mam wode w brzuchu. Wczoraj pobrali mi krew na bete. Dzis mnie poinformuja o wyniku. Strasznie sie boje mam kryzys. Rycze od rana. Tak bardzo boje sie porazki
Pozdrawiam -
dziewczyny beta powyżej 1500... nie rozcieńczali krwi więc nie wiem czy 1700 czy 3000 a może więcej hehe
ale mamy inny bardzo spory problem... przy braniu dopalaczy typu:
-lutinus 3x1 mój progesteron = 21 więc przeszliśmy na
-prolutex 1x1 prog. z dzisiaj 7... masakra
ciąża zagrożona ... leżenie oprócz prolutexu 1x1 mam domięśniowo agolutin 1x1 i jeszcze progynove... trzymajcie za nas kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:45
MisiaMisia, agniesia2569, Assume2, GabiK, martusia1986 lubią tę wiadomość