IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje Drogie przesyłam Wam moc 15 tygodniowych wirusków, zarażajcie się
Pozdrawiam wszystkie a szczególnie te dziewczyny z którymi tę Naszą walkę przeżywałam tak jak Wy teraz.
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:09
Fedra, arlenka, aaana, Katha81, Beata.D, Moniaa, czarownica_tea lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Katha81 wrote:Dzisiejsza beta 185
Dziewczyny jak wy się czułyście się po punkcji? Ja się czuje źle... Jedyna pozycja w jakiej nie czuje podbrzusza to leżenie. Martwię sięDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
GabiK wrote:Sysiaa mnie tez bolalo tak,ze nie wiedzialam w jakiej pozycji siadac,zeby nie czuc jakbym na macicy bezposrednio siadala. To sie utrzymywalo dluzszy czas,bo okolo dwoch tyg.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
No i juz po punkcji. Strasznie bolalo podczas zabiegu. Teraz tez ledwo sie moge ruszac. Mam jesc duze ilosci soli (np czipsy). Ponoc to moze zapobiec hiperce. 18 komorek jajowych. Jutro sie dowiem ile sie zaplodnilo.
MisiaMisia lubi tę wiadomość
2-e nieudane IUI
10.2014 - IVF nieudane
02.2015 - IVF nieudane
12. 2015- IVF + -
Mani wrote:No i juz po punkcji. Strasznie bolalo podczas zabiegu. Teraz tez ledwo sie moge ruszac. Mam jesc duze ilosci soli (np czipsy). Ponoc to moze zapobiec hiperce. 18 komorek jajowych. Jutro sie dowiem ile sie zaplodnilo.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Mani wrote:Mieszkam w Skandynawi. Niestety tu nie usypiaja, tylko daja znieczulenie miejscowe i srodki przeciwbolowe. To byl koszmar!Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Mani wrote:No i juz po punkcji. Strasznie bolalo podczas zabiegu. Teraz tez ledwo sie moge ruszac. Mam jesc duze ilosci soli (np czipsy). Ponoc to moze zapobiec hiperce. 18 komorek jajowych. Jutro sie dowiem ile sie zaplodnilo.
nitka_xx lubi tę wiadomość
-
Monia jutro ide na bete i to bedzie 9dzien po transferze,mialam podanego 5dniowego jednego mrozaczka(wlasnie tez sie obawiam ze bedzie na granicy,to chyba powtorze w piatek jak mi sie uda )A od jakiej wielkosci liczy sie ciaza,od 10 w zwyz?Dzieki za odpowiedz
O Mani wspojczuje ze tyle musialas przechodzic-nie wyobrazam sobie
Sysia-ja niestety mialam to samo,bolalo w kazdej pozycji Jak GabiK napisala-jakbym siedziala na macicy.
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za wzrastajaca beteMoniaa lubi tę wiadomość
-
Beatko od 5 liczy się ciąża, wiesz jesli będzie na granicy to nie mozesz sie zbytnio tym przejmować
A co do bólu po punkcji to po pierwszej paskudnie sie czułam i musiałam uważać jak siadałam bo za każdym siadem czułam i macice i jajniki Także nie jesteście same. Ale przy drugiej bylo już zupełnie inaczej. Sennie do konca dnia, a kolejny dzionek bez żadnych uporczywych uczuć.
A dzisiaj mój samopoczucie kiepskie, jakos pobolewa mnie czasami podbrzusze i co jakiś czas czuje bóle w dole krzyża. Wiem ze mogą zwiastować coś złego, ale nie chce o tym w ogóle myśleć. Jak będzie do późnego wieczora gorzej to pojadę moze do szpitala.