IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Punkcja praktycznie na zywca wspolczuje
Ale na pocieszenie Wam powiem ze bedac w ciazy po 20 tyg czlowiek sie czuje jakby nonstop mual punkcje czy droznosc czy inne tego typu zabiegi robione bo jak dziecko zaczyna sie w brzuchu ruszac to kopie gdzie popadnie a gdzie nogi wsadza to nawet nie bede mowic tak wiec szykujcie sie bo juz niebawem i Was to czeka
A bete liczy sie ze jest wiarygodna od 5 ale ja juz zycze wyniku przynajmniej dwucyfrowegoBeata.D, Katha81, aaana lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzieki dziewczyny ale jakos to czarno widze Ogarnely mnie watpliwosci i zaczynam sie bac Nic nie czuje,zadnych zmian(no moze tylko cycki troche ciezkie ale to pewnie od mega dawki progesteronu i od czasu do czasu zaboli brzuch) i to wszystko!
I mnie ogarnal strach ze jednak nic z tego
Ale wiecie co,mam jeszcze jedno podejscie i to mnie jednak troche mobilizuje Bete jakby co powtarzam w piatek -
Assume2 wrote:Ech, ta podświadomość. Chciałabym wyłączyć te obawy i lęki. Niby wszystko ok, ale coś mi tam z tylu głowy ciągle siedzi...
Trzymam mocno kciuki, Beata
Niestety umnie mimo ze to juz 22 tydz z tylu glowy zawsze siedzi cos co mowi ze wszystko moze sie zdazyc ale tez trzeba to wszystko zrownowazyc i nie dac sie zwariowac...Assume2, niecierpliwa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWitajcie kochane Nic wczoraj nie pisałam żeby nie zapeszyć i sama do końca nie byłam pewna..Alee dziś jestem właśnie po pierwszym zastrzyku czyli jednym słowem zaczęliśmy stymulację Moja pani dr się postarała że załatwiła wszystko tak w szybkim czasie Podchodzę do tego z dużym dystansem ale myślimy z mężem pozytywnie że w końcu musi być dobrze
kaarolaa, niecierpliwa, Moniaa, Katha81, agniesia2569, Tosia 1981, Assume2, aaana, sisi, czarownica_tea, Fedra, zai2014, libellula83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martusia...chyba się dziś mijałyśmy;)
Ja też się nie wychylałam, ale jak już się ujawniamy to ja też walczę w drugiej rundzie:)
Super, że działacie:)kaarolaa, martusia1986, aaana, Fedra lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Ja na katar polecam Xylogel fajnie odtyka jeśli czujesz jakieś ciążenie w zatokach to polecam cirrus. Jak mam awarię z gardełkiem stawiam w łazience szklankę wody z sodą oczyszczoną i płuczę gardełko tyle razy ile mi sie nie znudzi. Nie jest to zbyt smaczne, ale z gardła wypłukuje bakterie.
Wydaje mi się że zanim kropek nie jest z Tobą to możesz skorzystać z jakiś specyfików przeciwzapalnych. Może jakiś paracetamol albo ibuprofen. -
Moniaa wrote:arlenka a Ty również w Kriobanku?
Moniaa też też Pierwsze podejście też tam miałam. Aż się sama sobie dziwię, że tam jestem, bo to 500 km od mojego domku...martusia1986 lubi tę wiadomość
-
Arlenka wycieczkowo baardzo. Ja dzisiaj spotkałam się z Martusią na korytarzu, ale nie miałyśmy czasu pogadać, bo ja się spieszyłam a ona szła na wizytę. Na kolejny raz o ile moje samopoczucie pozwoli, bo ostatnio mój organizm bywa marudny to planujemy jakąś kawe i herbatkę Jakby co zapraszamy
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
Monia śmiesznie tak się mijać i nawet nie wiedzieć, że to Wy Dziękuję bardzo za zaproszenie, chętnie skorzystam jak będzie okazja Właśnie zaczęłam "długi pobyt", wstępnie punkcja planowana na sobotę. A Ty jesteś z Białego?
martusia1986 lubi tę wiadomość