X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wiem.. byłam tak przejęta ze sie nie zapytałam, taka gapa ze mnie heheh

Konwalia, Beata.D lubią tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia noooooo!!!! Nie strasz nas ;) Dobrze ze Ci dorzucili leki i dawki-trzymam kciuki za Twoje silne 5mm :D <3 I leż,leż,leż plackiem!

Katha dalej kciukaski <3 Trzymaj sie i sprobuj uspokoic głowe <3

Moniaa, Katha81 lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie Katha a gdzie piguły z Twoimi wynikami bety???

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa super wieści nam dziś przynosisz :)
    Ja dziewczęta jestem dzis po punkcji. Pobrali mi 14 jajeczek o super jakości. Teraz wszystko w rękach lekarzy :)

Asienka1184, Konwalia, Moniaa, Fedra, Beata.D, MisiaMisia, sisi, Assume2, GabiK, malinka1984, libellula83 lubią tę wiadomość

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, ale mi sie mordka cieszy. Jak to zycie zaskakuje - ty skreslilas te probe i nastawialas sie na nastwpna, a tu taka niespodzianka. Wielkie gratulacje - stosuj sie do zalecen, a wszystko bedzie dobrze ♥ No pamietaj, aby nie denerwowac sie tym na co nie masz wplywu. Teraz twoja fasolka musi sie mocno tam trzymac, wiec pomagaj jej wiara w jej sily i absolutnie pozytywnym nasyawieniem ;)
    Sysia, piekny wynik. Niech teraz ladnie sie zapladniaja, dziela, a za kilka dni niech sie pieknie gniezdza u mamusi :)
    Na dzisiaj jeszcze czekam na dobre wiesci od Ciebie, beda one uwienczeniem tak pieknego dnia. No i wciaz o Tobie mysle, mam nadzieje, ze predko mina Ci te wszystkie dolegliwosci zwiazane z hiperka ♥ &&

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha te ostatnie zdanie jesr do Ciebie. Czekam na trzycyfrowy wynik ;)

Katha81 lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka przekreśliłam ten cykl w 99% Najlepsze było jak pani z recepcji zawołała mnie po wynik bety, ja podchodzę czytam i widzę same literki zamiast cyferek aż pielęgniarka wzięła i pokazała mi palcem i wtedy jakoś do mnie dotarło co się dzieje. A ja tam samych zer szukałam chyba :)
    Teraz będę miała sporo czasu na oglądanie tv. Dzisiaj leżakuję na kanapie, ale już mnie plecy bolą... będą musiały się do bólu od lenistwa przyzwyczaić...

Beata.D, MisiaMisia lubią tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik wczorajszej bety 89.1

Co wy na to? Jestem sceptycznie nastawiona. Bede sie cieszyc po jutrzejszym wyniku jesli ladnie wzrosnie.

Asienka1184, Moniaa, Fedra, Beata.D, Tosia 1981, MisiaMisia, Konwalia, sisi, agniesia2569, GabiK, martusia1986 lubią tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i gorsza wiadomosc ze prawy jajnik powiekszyl sie do 14 cm :( ze szpitala na razie nie wyjde. Dobrze ze z pluc juz prawie woda zeszla ale brzuch nadal jak przed porodem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 22:02

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • ma_pi Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GRATULACJE Katha!!! :-D

Katha81 lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem czy to nie za wczesnie na gratulacje. Boje sie ze spadnie i doopa bedzie. Boje sie cieszyc :/

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha był transfer musi być poród, ale na taki szybki się nie nastawiaj... musisz Kochana poczekać jeszcze co najmniej 8 miesięcy :P

Fedra, Tosia 1981, MisiaMisia, Katha81 lubią tę wiadomość

• Griszanka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha - wynik jest jednoznaczny. JESTES W CIAZY DZIEWCZYNO!!!!
    Do trzech cyferek niewiele brakuje. Jak dobrze policzylam to dopiero 11 dpt, wiec jest absolutnie przecudownie :) Teraz juz bedzie z gorki - woda powolutku zejdzie, jajnik wroci do prawidlowych rozmiarow. Nie wyrywaj sie tylko na sile ze szpitala, badz grzeczna pacjentka sluchaj lekarzy, ciesz sie ciaza - teraz musi byc juz dobrze :)
    Monia jak maz zamiar polegiwac cala ciaze, to najlepiej juz sobie zafunduj ciazowego rogala :p
    Teraz wszystko w ramach rozsadku :), nawet to polegiwanie ;)
    Normalnie bede dzisiaj zasypiac z usmiechem od ucha do ucha. To naprawde fantastyczny dzien.
    W pracy przelecialo - bez wiekszych afer. Za oknem piekne sloneczko. W domu umyte dwa okna i zrobione dwa obiadki na dzis i na jutro - czekam tylko na powrot meza (jeszcze o tej porze zarabia pieniadze :p ) Do tego dwie ciaze i piekny wynik punkcji. Zycie jest piekne.
    Jutro sobie zycze rownie dobrego dnia i moze jeszcze duzego zastrzyku gotowki (a co ? )
    Milego wieczoru dziewczynki :*

niecierpliwa, Moniaa, Katha81, Konwalia, Assume2 lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozziu Griszanka Ty to potrafisz podniesc na duchu i rozweselic ze sama sie teraz usmiecham od ucha do ucha :D dziekuje Ci bardzo <3 <3 <3

Moniaa to teraz obydwie lezymy :) wyobraz sobie ze ja juz 8 dzien. Wierze ze damy rade <3

MisiaMisia lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha to ciąża na bank i weź mi tu nie psuj nastroju sceptycyzmem ! Grrr!
    To bardzo dobry wynik. Moniaaa też taka sceptyczna niepotrzebnie była.

Moniaaa nie przejmuj się krwiakami. Spotyka to od 20 do 30% kobitek. Ja już miałam takie ustrojstwo dwa razy w tej ciąży. Jeden miał 1,6 cm a drugi 1,9 cm. Krwawiłam, bałam się i niepotrzebnie. Brałam leki, oszczędzałam się i leżałam. Teraz jestem na urlopie i spaceruję po kilka godzin dziennie. Już mi brzuch lekko wywaliło i nie da się wciągnąć. Więc niech będzie wywalony :)

Więc Laski te swoje sceptycyzmy proszę schować i cieszyć się ciążą. Odpoczywać, leżeć, brać leki i się cieszyć <3

Moniaa, Katha81, malinka1984, libellula83 lubią tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Madzia82 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja leżałam całą ciąże. A jej większość w szpitalu oddalonym od domu ponad 100km. Ja dałam rade, to Wy też dacie.
    Moniaaa dużo leż. Tylko branie mega dawki progesteronu i leżenie pomoga.
    Katha GRTULACJE!!! I szybkiego wyjscia ze szpitala.
    A ja z mezem uzgodnilam, ze w marcu jedziemy do kliniki i wykonamy jeszcze jedna procedure. Tak wiec od dzis odliczam byle do wiosny. Nie wiecie jak sie ciesze na sama mysl, ze bedziemy dalej sie starac.

MisiaMisia, niecierpliwa, Moniaa, Assume2, GabiK, Katha81, Konwalia, Fedra, Tosia 1981, Beata.D, libellula83 lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu od Ciebie trzeba uczyć się cierpliwości i wiary :)
    Dziękuję laseczki za słowa otuchy i mentalne kopniaki w tyłek :)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa i Katha gratuluję Wam dziewczyny odpoczywajcie ile się da <3

Katha81, Moniaa lubią tę wiadomość

• Konwalia Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha i Monia ja również dołączam się do gratulacji. Mówiłam Monia - oj tam, oj tam ;) Super wieści dzisiaj. Niedługo ten wątek będzie pełen samych ciężarówek :D

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na momet chcem wam dziewczynki Monia i Katha serdecznie wam pogratulowac i zyczyc juz spokojnej zdrowej ciazy :) Niech wasze problemiki juz znikaja zebyscie mogly w pelni cieszyc ciaza <3

MisiaMisia, Moniaa, Katha81 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
‹‹ 463 464 465 466 467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ