IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Arlenka wycieczkowo baardzo. Ja dzisiaj spotkałam się z Martusią na korytarzu, ale nie miałyśmy czasu pogadać, bo ja się spieszyłam a ona szła na wizytę. Na kolejny raz o ile moje samopoczucie pozwoli, bo ostatnio mój organizm bywa marudny to planujemy jakąś kawe i herbatkę Jakby co zapraszamy
I w poniedziałek znów razem mamy wizyty tylko tym razem Ty po mnie -
nick nieaktualny
-
No ja niestety na poniedziałek już się nie załapię...planuję od razu po punkcji śmigać do domku
Martusia przy mnie była Marta wołana na wizytę i tak sobie wtedy o Tobie pomyślałam. Oczywiście to mogła być inna MartaV.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualny
-
A dziękuję, jest w porządku, delikatne mdłości o poranku, ale jakoś sobie z nimi radzę
No i masz racje to szczęście jest nie do opisania, nadal nie mogę uwierzyć, że to dzieje się naprawdę, że to nie jest sen...
Jestem już po pierwszej wizycie, na której widziałam pęcherzyk ciążowy i z niecierpliwością wyczekuję kolejnej, na której mam nadzieję zobaczyć już serduszko.
Nadal wierzę, że wszystkie tutaj będziecie w ciąży, trzeba tylko odczekać swoje, ale na każdą z Was przyjdzie pora, a na większość pewnie już niebawem :* dlatego ślę moje ciążowe wiruski pełne cudów.niecierpliwa, arlenka, Moniaa, Assume2, Konwalia, kaarolaa, Katha81, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aana za kazdzm razem jak pomysle o Tobie, Twojej historii i powiedzmy sobie szczerze dolujacym sceptycyzmie to az rogal gosci na mej twarzy od ucha do ucha! Pozytywnie zazdroscimy Ci tych porannych niedogodoosci
aaana, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej, mam pytanko do tych, które brały/biorą acard. W jakiej dawce go bierzecie?
Pytam, bo byłam na konsultacji u pani profesor, która mi powiedziała, że ma podejrzenie słabego ukrwienia macicy i zaleciła brać po pół tabletki (połowa 75mg), a zastanawiam się, czy nei zaszkodze sobie jak zwiększę dawkę do całej tabletki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 20:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, witam po krótkiej przerwie. Ostatnio nic nie pisałam poniważ u mnie wszystko stoi poki co w miejscu.Lekarz kazał mi zrobic posiew z pochwy i wyszły jakieś bakterie i wraz z mężem braliśmy antybiotyk. Teraz muszę jesze ponownie zrobić posiew zeby sprawdzic czy wszystko jest ok i na początku cyklu zaczynam stymulację.
Mam pytanie do Was czy przygotowywałyście sie jakos specjalnie do in vitro co zazywałyscie jakies suplementy, zioła i inne cuda????DŁUGIE CYKLE BRAK MIESIĄCZKI -
Marti32 - ja przy pierwszym podejściu tylko folik, przy drugim dołączyłam magnez i witaminę D. No i pilnowałam diety - wyeliminowałam cukier i ogólnie zdrowo jadłam.V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
duza wrote:Hej, mam pytanko do tych, które brały/biorą acard. W jakiej dawce go bierzecie?
Pytam, bo byłam na konsultacji u pani profesor, która mi powiedziała, że ma podejrzenie słabego ukrwienia macicy i zaleciła brać po pół tabletki (połowa 75mg), a zastanawiam się, czy nei zaszkodze sobie jak zwiększę dawkę do całej tabletki.
Ja za zgoda lekarza bralam po transferze 1 acard dziennie
duza lubi tę wiadomość